,, Se poate sa ma fotografiez cu copilul Dvs.?,,
Raspunsuri - Pagina 2

IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Off topic-Oana gasesti spray cu piper la magazine gen Vanatorul si pescarul...unde se vand de obicei chestii de pescuit,vanatoare.... deya |

mina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IonescuOana
Pe mine o data m-a scos dintr-o problema asemanatoare (ma urmarea un nebun intr-un magazin, doar ca eram fara copil) un spray cu piper. Insa era cumparat din State. Are cineva idee se gaseste asa ceva pe aici? O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! |
Cu ani in urma am avut un incident urat la munte...nu vreau sa-mi amintesc ... insa atunci m-a invatat salvamontistul care ne-a ajutat ca o metoda buna este si banalul deodorant care, dat in ochi, iti ofera timpul necesar s-o rupi la fuga sau sa iei si alte masuri impotriva agresorului.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

herra spune:
si eu ma simt vulnerabila cand sunt cu copilul.
oricat mi-ar place locurile pustii - urasc aglomeratia - sunt nevoita sa le evit, din motive de siguranta.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

alinkav spune:
Am patit si noi la fel o data. Ma plimbam cu feita mea in parc, si doi barbati m-au intrebt daca pot sa faca poza copilului. Am raspuns foarte urat, si am plecat. Numai ca parcul la noi e mereu plin cu oameni, deci sigur nu pateam nimic, dar asa ca fapt divers...mi-a lasat un gust amar!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

IonescuOana spune:
citat din mesajul lui alinkav Am patit si noi la fel o data. Ma plimbam cu feita mea in parc, si doi barbati m-au intrebt daca pot sa faca poza copilului. Am raspuns foarte urat, si am plecat. Numai ca parcul la noi e mereu plin cu oameni, deci sigur nu pateam nimic, dar asa ca fapt divers...mi-a lasat un gust amar! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Sunt o retea de infractori...aveti mare grija...Poate ar trebuie mutat subiectul la "Generale"...e de mare importanta si nu stiu cata lume il vede aici...ar trebuie o tema gen "Cum sa ne ferim de pericole", indiferent daca fizice sau psihice...Sper ca va fi auzita propunerea mea...Mare atentie tuturor!

alexandraaaa spune:
Ce nu inteleg eu este ce ar fi putut cei doi sa vrea.
Cred ca as fi reactionat la fel. Chiar m-as fi simtit jignita. Un copil nu este un animal de la zoo cu care se fotografiaza toata lumea. In plus, nici eu nu ma las fotografiata de straini

herra spune:
citat din mesajul lui alexandraaaa Ce nu inteleg eu este ce ar fi putut cei doi sa vrea. |
e normal sa nu intelegi; ar fi putut sa vrea o gramada de lucruri ingrozitoare si de neinteles pentru noi. sau ar fi putut fi inofensivi. dar mai bine ca nu a stat sa verifice.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

iulia_b spune:
Eu sunt oarecum mirata pentru ca mame care spun ca sunt ingrozite ca ar putea face cineva o poza copilului in parc isi expun pozele pe internet. Nu-i cam acelasi lucru? Ba unele (nu m-am uitat la pozele celor care au scris aici, deci nu-i personal) expun copiii dezbracati.

ladyJ spune:
Tot felul de nebuni pe lumea asta. Acum, adevarul e ca, oricine iti poate face o poza tie sau copilului fara ca tu sa iti dai seama.
Putin off topic:
il vazusem pe unu´pe plaja in Teneriffe...statea in boschetii de pe marginea falezei,intr-un loc mai retras si facea poze...masturbandu-se.
Pe plaja erau o multime de femei topless.Nici nu vreau sa ma gandesc ce fata or fi facut doamnele respective cand s-or fi gasit pe vreun site de profil...
Si asta nu e singurul pe care l-am vazut facand poze pe plaja....

beshter spune:
citat din mesajul lui iulia_b Eu sunt oarecum mirata pentru ca mame care spun ca sunt ingrozite ca ar putea face cineva o poza copilului in parc isi expun pozele pe internet. Nu-i cam acelasi lucru? Ba unele (nu m-am uitat la pozele celor care au scris aici, deci nu-i personal) expun copiii dezbracati. |
Corect!