,, Se poate sa ma fotografiez cu copilul Dvs.?,,

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Off topic-Oana gasesti spray cu piper la magazine gen Vanatorul si pescarul...unde se vand de obicei chestii de pescuit,vanatoare....

deya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

In asemenea cazuri mai ca-mi doresc sa-mi cumpar un aparat cu electrosocuri...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Pe mine o data m-a scos dintr-o problema asemanatoare (ma urmarea un nebun intr-un magazin, doar ca eram fara copil) un spray cu piper.
Insa era cumparat din State.
Are cineva idee se gaseste asa ceva pe aici?

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

Cu ani in urma am avut un incident urat la munte...nu vreau sa-mi amintesc ... insa atunci m-a invatat salvamontistul care ne-a ajutat ca o metoda buna este si banalul deodorant care, dat in ochi, iti ofera timpul necesar s-o rupi la fuga sau sa iei si alte masuri impotriva agresorului.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu ma simt vulnerabila cand sunt cu copilul.
oricat mi-ar place locurile pustii - urasc aglomeratia - sunt nevoita sa le evit, din motive de siguranta.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am patit si noi la fel o data. Ma plimbam cu feita mea in parc, si doi barbati m-au intrebt daca pot sa faca poza copilului. Am raspuns foarte urat, si am plecat. Numai ca parcul la noi e mereu plin cu oameni, deci sigur nu pateam nimic, dar asa ca fapt divers...mi-a lasat un gust amar!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Am patit si noi la fel o data. Ma plimbam cu feita mea in parc, si doi barbati m-au intrebt daca pot sa faca poza copilului. Am raspuns foarte urat, si am plecat. Numai ca parcul la noi e mereu plin cu oameni, deci sigur nu pateam nimic, dar asa ca fapt divers...mi-a lasat un gust amar!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Sunt o retea de infractori...aveti mare grija...Poate ar trebuie mutat subiectul la "Generale"...e de mare importanta si nu stiu cata lume il vede aici...ar trebuie o tema gen "Cum sa ne ferim de pericole", indiferent daca fizice sau psihice...Sper ca va fi auzita propunerea mea...Mare atentie tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Ce nu inteleg eu este ce ar fi putut cei doi sa vrea.

Cred ca as fi reactionat la fel. Chiar m-as fi simtit jignita. Un copil nu este un animal de la zoo cu care se fotografiaza toata lumea. In plus, nici eu nu ma las fotografiata de straini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandraaaa

Ce nu inteleg eu este ce ar fi putut cei doi sa vrea.

e normal sa nu intelegi; ar fi putut sa vrea o gramada de lucruri ingrozitoare si de neinteles pentru noi. sau ar fi putut fi inofensivi. dar mai bine ca nu a stat sa verifice.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu sunt oarecum mirata pentru ca mame care spun ca sunt ingrozite ca ar putea face cineva o poza copilului in parc isi expun pozele pe internet. Nu-i cam acelasi lucru? Ba unele (nu m-am uitat la pozele celor care au scris aici, deci nu-i personal) expun copiii dezbracati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Tot felul de nebuni pe lumea asta. Acum, adevarul e ca, oricine iti poate face o poza tie sau copilului fara ca tu sa iti dai seama.

Putin off topic:

il vazusem pe unu´pe plaja in Teneriffe...statea in boschetii de pe marginea falezei,intr-un loc mai retras si facea poze...masturbandu-se.
Pe plaja erau o multime de femei topless.Nici nu vreau sa ma gandesc ce fata or fi facut doamnele respective cand s-or fi gasit pe vreun site de profil...

Si asta nu e singurul pe care l-am vazut facand poze pe plaja....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Eu sunt oarecum mirata pentru ca mame care spun ca sunt ingrozite ca ar putea face cineva o poza copilului in parc isi expun pozele pe internet. Nu-i cam acelasi lucru? Ba unele (nu m-am uitat la pozele celor care au scris aici, deci nu-i personal) expun copiii dezbracati.

Corect!

Mergi la inceput