Puiuti de randunici 2008!! (145)
Raspunsuri - Pagina 21
mstela spune:
fetele.
A avut Tea o criza de dinti,cu tot nurofenul dat.Si eu nu am mai fost in stare sa mai stau langa ea ca si asa sunt cu nervii la pamant.Am lasat-o si am plecat la baie..Noroc cu socrela ca a leganat-o vreo ora pana a adormit..
Mare noroc am cu socrela,de fapt mi-a dat-o Dumnezeu sa compenseze lipsa de ajutor din partea randunoiului.De nu era ea,ma
de mult...cu nik nu m-ar ajuta..

Ce ti-e si cu viata asta..

Cuscra-mea-dragutza,tin pumnii pt maine sa fie bine gineremeu scump si Davidutul fara polipi.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mihutza11 spune:
Clau
ca esti tare rabdatoare cu Rebe!
Blanka ce face Eric?
Clodute mai incerc.. mai incerc..
Ela plamadesti capitolul?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
blankar spune:
si acum sa va povestesc
Olga,Zoze

saptamana trecuta i-am dus urina lui Eric la laborator
le urina simpla nik ,la urocultura ceva streptococ gordoni
a doua zi plecam in Ungaria la control
operatia arata bine, la eco se vede ca s-a micsorat ce era largit la el ,are exact cat a avut la nastere(pyelonul)
pt. asta m-am bucurat
dar
la urina simpla ii iese puroi la urocultura nik
explicati-mi si mie cum?
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
mihuta asa tare as vrea si eu ceva dlagutz ptr Mufarin, ptr Craciun si nu am vazut nimic frumos aici..pe site-uri straine astia nu prea expediaza in Ro, sau au niste taxe de transport de-ti rup capul
..
Clau si al meu face asa cu adormitul,destul de des, suge ce suge, ca lumea inca, si apoi se joaca...il tine si o ora cateodata!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!