Puiuti de randunici 2008!! (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Spuneti-mi si mie ce sa mai fac sa nu o iau razna

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

eu am de intins rufe dar nu ma lasa Andra...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

de ce Ursule sa o iei razna?

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

hai ca mai am 3 mesaje si ma rotunjesc la 1000

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Spuneti-mi si mie ce sa mai fac sa nu o iau razna

tiker
Mami de ursulet

Un bebe

Mergi la inceput

iau si eu o maslina? e prima data cand aplic.. ca nici pt chilotzi de Duamna nu am aplicat...

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maiii, Rebecca a inceput sa se culce foarte greu seara, n-o mai ia somnul imediat la tzitzi, suge, apoi vrea sa se mai joace, vorbeste, canta, se enerveaza , iar o pun la san si facem asa de vreo 3-4 ori. Abia a luat-o somnul de vreo 10 minute si ma chinui cu ea de la 21.30.

Simo, mult succes maine cu putzi, sa nu-l doara deloc pe Sam si sa treaca repede. Cu fratele mai mare stiu cum e, si eu patesc la fel cu Razvan, in ultima vreme tot tip la el si apoi imi pare rau, dar se pare ca nu mai merge altfel...

Simonette, e clar ca toti ar face la fel cu kk la indemana! Rebe ieri era bagata pana-n gat in ghivecele soacra-mii si lingea la pamant!

Adriana, la sfatul Tuchitei, dau cu nizoral si fluocinolon. Suntem mult mai bine, bubitele au trecut de tot, dar roseata mai persista. Bine, Tuchi mi-a zis ca o sa treaca greu asa ca am rabdare, dar suntem pe drumul cel bun, nu mai e ce-a fost!

Stela, sanatate maxima, imi pare rau ca nu merge deloc cu biba, offff, greu trebuie sa mai fie...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mihutza ma bag eu in seama si nu mai primesti maslina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

iau si eu o maslina? e prima data cand aplic.. ca nici pt chilotzi de Duamna nu am aplicat...

Pozici
Creste gargaritza

No no no....mai incearca... io sunt FAN masline...la chiloti nu m-am bagat

Clodute

Mergi la inceput

na ca n-a iesit pasenta...da macar acum sunt "rotunda"

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput