Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mada, e bine sotul tau?Sper ca nu e patit nimic!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ramonab,am citit scrisoarea lui razvi si bineinteles a primit un vot din partea Soniei,ne-a placut mult

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ramonab,am citit scrisoarea lui razvi si bineinteles a primit un vot din partea Soniei,ne-a placut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Multumim mult

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuze buburuze
Anca.b, acu' am bagat si eu de seama ca nu mi-a intrat alocatia pe card luna asta Noroc ca ai zis si m-am uitat si eu pe extrasul de cont. Oare de ce? Unde pot sa intreb? Ia sa cer extras de cont si pe luna trecuta (eu nu am mai scos banutii si comandam mereu de pe LR.fr, asa ca nu am mai tzinut evidentza), poate am o surpriza!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Roxi, ce bine ca i-a trecut Adelutei febra.

RAZVANICI LA 10 LUNI

; votat spiridusul dragalas!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata si de la noi!

Sunt varza! Cred ca ii iese un canin, ca mi-au zis mamele noastre ca la astia va fi nebunie; a urlat de la 8, de cand s-a trezit, pana la 11.30, cand am adormit-o in brate, cantand de mama focului elefanti.

Nu mai pot...

Am citit ce s-a scris... nu raspund decat scurt si rapid:

Roxana, slava domnului ca nu a mai facut febra Adeluta! Puapam fetele si o sa vezi ca e doar o raceala.

Larisa, faza e asa. Mamele care nu s-au intors la serviciu, deci sunt inca in concediu de maternitate, pot aplica pentru mutarea la 85% din salariu, incepand cu 1 ianuarie 2009. Vor beneficia pana la maxim 2 ani ai copilului si se ia in calcul media veniturilor de pe ultimele 12 luni de munca, nu ultimele 12 luni calendaristice. Deci inainte de a intra in pre- si post-natal. Cand ai muncit efectiv. Am fost ieri la primarie la noi, inca nu s-au luat decizii in privinta actelor, ma mai duc dupa 10 decembrie. Cum aflu ceva nou, va anunt.

Fug in curte, ca au venit muncitorii si se pregatesc de facut gropi si cofraje pentru stalpisorii de lumina.

Revin mai incolo!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata si cele care s-au intors la munca si vor sa revina in cic, pot beneficia de aceasta lege. momentul cheie este data nasterii copilului .. confirmat de lavinia sandru, face 2 face ..

asta ptr cine doreste sa revina in cic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

neatza la miezul zilei...Tudor este topit dupa branzik de casa de la Covalact...mi-a papat mancarica mea de dimineatza desi el mancase papa lui...

Elle eu revin in CIC din 1 august...pana atunci sotul va trece pe 85% (el a intrat in CIC in locul meu).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!!! Breaz , sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca

La multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi sa fie sanatosi si cuminti

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput