Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 13
GabrielaG spune:
Io m-am pricopsit cu o gripa cred...am febra...si tusesc, si ma simt asa aiurea...Si fiindca am promis ca azi sunt la birou si inchiriez costume...iata-ma-s...pe baricade.Sper sa nu ma imbolnavesc mai tare...ca n-am timp.
Un wk-end placut,
Gabriela si baietii
connie1974 spune:
'Neata,
Multam de urari Lacramioara. Dupa ce mi-a tusit intre ochi, acum m-a lovit si pe mine, cu aceleasi simptome ca ale lui. Asa ca de dimineata m-am dus si mi-am facut un exudat, sa vad sa nu fie vreun gargaun pe acolo. Azi noapte mi-a facut micu' febra, cred ca daca e tot asa diseara ii dau Klacid, ca mi-a recomandat dr sa-l iau si sa il am in caz de nevoie. Mai ales ca el a facut otitele alea, nu cred ca am mai stau fara antibiotic.
Na ca am vandut si biletele. Asa de ciuda mi-e. Ca as fi vrut sa mergem, dar cu copilu' bolnav, nu mi-ar fi priit sa stau, desi barbatu mi-a spus ca sta el acasa. Si ce sa fac eu, merg singura la concert?
Va pup si sa aveti un weekend placut.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG De la nou nascuti...pana spre adolescenti. Ne-a aratat ieri un tatic la sedinta o hainuta de 1 mil pe care a luat-o cu 30 lei nou...era o canadiana superba. Am inteles ca au si salopete pt gravide... Pupici, Gabriela si baietii |
ooo...interesant, mai ales daca zici ca sunt si pentru gravide...
detalii despre locatia teba si program? oare azi e deschis?
ALICe

eu
iulia-stefy spune:
Gabi, Costanta, multa sanatate!
alic, la Teba azi e deschis pina la 12 din cate imi aduc eu aminte si e vis-a-vis de Mase plastice, acolo in intersectia ce duce spre Tudor.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat sa va servesc cu o
fierbinte si sa va urez o duminica placuta. Noi vrem sa mergem prin oras sa cautam un Mos.....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
Tocmai am vazut la generale ca Adusca trece printr-o perioada neplacuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130545&whichpage=1
Ramonika spune:
concert de colinde (instrumental)
cand? marti, 16.12.2008, ora 18,30
unde? la Casa Studentilor
cat? 18 lei biletul, cu reducere pt. elevi, studenti, copii, pensionari
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
buli spune:
fetele, facem un hei-rup de mos craciun?
daca tineti minte, am fost acu vreo 2 ani jumate, de 1 iunie, la o scoala in podu de fier
am vb simbata cu doamna profesoara de la clasa la care am mai fost, sint 12 copii, pina in 14 ani, cam necajiti - dar asta va amintit si voi.
insa ar fi o problema: ei pleaca miine la casele lor.
haideti sa ne mobilizam pina miine si sa mergem cu ceva la ei!
astept raspuns urgent!![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Anca, prezent..trec pe la tine azi...si felicitari pt initiativa...

Gabriela si baietii
PS. Pt fetele care acum doi ani si ceva nu erau pe forum...acesti copii chiar au nevoie de ajutor, stiu ca atunic unii nu aveau de incaltat, a mers numai unul din doi frati cu noi, pt ca nu aveau decat o pereche de pantofi...sincer pt ei merita sa facem un efort cat de mic.
Atunci ne-au facut cadou de la ei flori din origami si picturi..mai am floricelele si acum
Pupici si fiti inimoase ca intotdeauna