Iasule, mandra cetate (81)
Raspunsuri - Pagina 12
xerxe2005 spune:
Fetelor, imi puteti spune de unde as putea sa imi iau ceva elegant de imbracat, poate chiar o rochie?
Eu sunt grasunica si ar trebui sa imi cumpar ceva care sa imi evidentieze bustul si sa ascunda burta si soldurile.
Deci la dimensiunile mele nu prea sunt multe tinute disponibile...magazinele sunt pline cu rochite ff frumoase, dar de dimensiuni relativ mici si medii.
Mie mi-ar trebui ceva masura 50.
Am auzit ca la Ottiola fac rochii de ocazie la comanda. Sper sa ajung azi sa vad.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
alic spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Darria buna dimineata si in mare viteza + un ceai verde
multumesc pt. veste ![]() multa sanatate tuturor |
pentru ce varste sunt hainutele?
ALICe

eu
GabrielaG spune:
De la nou nascuti...pana spre adolescenti. Ne-a aratat ieri un tatic la sedinta o hainuta de 1 mil pe care a luat-o cu 30 lei nou...era o canadiana superba. Am inteles ca au si salopete pt gravide...
Pupici,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Adi, eu am luat pentru finute - ce e drept acum aproape o luna de la Zarra un bolerou auriu cu pantaloni negri cu auriu si o rochita roz cu argintiu si cu pantaloni argintii amandoua din lame superbe... amandoua tinutele au fost aprox 200 dar erau pt doi copii... de fapt cred ca le-am luat si accesorii tot de acolo deci poate au fost mai ieftine.
Xerxe, eu imi cumpar de la Casa Vanda... au si marimi mari, deci i-am luat si mamei. Acum depinde daca iti palce stilul mai clasic, eu pe asta l-am adoptat. Ai grija insa sa probezi totul pt ca acolo marimile sunt mai micute... adica eu port 42-44 dar imi iau 46-48 de acolo. Insa au si marimi mari. La Mall poti merge si cere si sa iti faca de comanda, desi cred ca si pe Stefan cel Mare se poate. Mergi din timp ca sa aiba loc. Ideea e ca trebuie sa alegi din modelel expuse.
l_carmen2003 spune:
Culmea, mi-am gasit pantofi aseara. Cum am vrut... problema e ca pata e tot acolo cu tot cu pantofi... adica nu de la pantofi venea... si m-am mai uitat prin garderoba, am gasit si ce sa imbrac - sunt intr-o perioada de trecere cumva, adica am inceput sa slabesc si ma si pregatesc de 2 operatii in ian-feb, deci voi mai slabi pt ca nu mai iau medicamente pt fibrom - si nu imi convine sa dau bani pe ceva nou care sa stea degeaba in dulap... asa ca mai stramtez ce e prea mare...
Dupa ce mi-am luat pantofii care sunt bestiali e adevarat - paso doble - am realizat ca nu ii voi lua la revelion... Sotul meu aseara a spus ca doarme la birou daca incep iar...
asa ca azi am sa mai dau o raita pe la Mall... singurica... De Batta scriai Cristina? Nu de alta dar nu sunt de acord cu dormitul
separat... inca...
connie1974 spune:
Mihaela, mersi,
, chiar dintr-aia voiam. Si am si luat-o, insa nu am apucat sa o desfac, ca e inca in portbagaj si nici nu o bag in casa pana la Craciun. Ca puiul stie si umbla peste tot si nu ma risc.
Adriana, mersi muuuuuuuuuuuult,
abia astept sa fac niste turta dulce. Nu am facut niciodata, dar cred ca lui Calin i-ar place.
Gabi, sanatate. Stiu ca era in oferta papagalul la Carrefour, dar nu stiu daca mai exista si in magazin.
Carmen, ingenioasa rezolvare a gasit Alex. Noi cand ii spunem lui Calin ca nu mai luam masini, ca nu avem bani, spune sa mergem la posta, sa luam de acolo. Si mi-am dat seama dupa aia de unde a venit ideea asta, pentru ca a fost cu bona sa ia bani de acolo si gata, a gasit solutia.
Xerxe, chiar nu stiu unde ar mai fi, dar ideile date de celelalte mamici sunt super OK. Eu sunt in partea opusa, trebuie sa caut mult sa imi gasesc ceva mic si de obicei nu gasesc asa ca imi fac.
SUNTETI SAU STITI PE CINEVA DORITOR DE MERS LA SMOKIE? Am 2 bilete de vanzare, cat m-am laudat ca merg
, acu nu mai am cum ca e micul bolnav, mucos si tusitor, pe bona nu am avut curajul sa o intreb daca sta cu el ca se plange de problemele ei de acasa (nu stiu care sunt, dar zice ca are) si imi pare rau si ca nu merg si ca pierd banii. Daca auziti pe cineva interesat, sunt 2 bilete de 60 ron, le dau si cu reducere.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
herra spune:
da, Batta...
eu am o problema cu ... calapodul de la ei, nu intotdeauna mi se potriveste...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
pentru cine doreste.
Carmen, un
dulce lui Alex, ca a rezolvat problema financiara a Mosului. Dragul de el.
Eu am o pata.... mare rau, ca mi-am luat cizme si dupa ce le-am incaltat de doua ori, s-au taiat la spate pe cusatura. Am avut un soc ieri dimineata cand am vrut sa ma incalt si le-am vazut rupte. Am cautat de nebuna bonul si le-am dus aseara inapoi. Se rezolva in zece zile. Ce tampenie. Pai eu am nevoie de cizme, nu de o hartie si sa vad ce zic ei peste 10 zile. Dar traim in Romania....
Constanta, multa sanatate lui Calin.
Va dorim week-end placut si linistit. Desi de acum ca se apropie sarbatorile, in week-end alergam dupa cumparaturi si altele....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)