Catelusi de sapte saptamini
Raspunsuri - Pagina 2
catalina2307 spune:
Anyella am si eu doi bichoni. Mai mult sau mai putin educati . Cu mancarea am avut si noi mari probleme pana am identificat Royal pt catelusi mofturosi (junior respectiv adulti). Sunt catelusi extrem de sensibili , iubareti si jucausi.
Sa fie sanatos si sa te bucuri de el. :)
anyella spune:
Mi-a smuls florile cu radacini cu tot .De dimineata si pina acum am cautat solutii pe unde sa le suspend :).Educatie? Oho,ce curajoasa eram.Io inca ma consolez ca e mica.
Pentru poze imi fac timp saptamina viitoare.
Catalina,merge si pentru afurisiti de 8 saptamini? Ca nu se atinge neam decit de lapte/apa plata/carnita si supa.I-am mixat ca pentru copii hrana un pic solida si geaba :).Nu am timp nici sa gatesc pentru noi,mi-ar prinde bine niste bobite lasate in castronel.Pisicile mele numai Royal papa,sa incerc si cu micul monstru ?.Imi raspund singurica,logic daca le maninca mincarea :)
Aniela
catalina2307 spune:
Anyella eu le-am dat bobitele astea de la 5 saptamani si nu s-au plans . Este adevarat alt tip de bobite nu servesc dar cu cele pt caini mofturosi nu am probleme. Ma amuza teribil denumirea lor.Lapte, mie medicul (sper sa imi amintesc corect) mi-a interzis sa le dau.Incearca cu bobitele astea(pt juniori) dar nu astepta sa cada pe spate imediat ce le miroase...eventual nu ii da nimic altceva o zi pana o apuca foamea.
anyella spune:
Catalina,nu a cazut pe spate dar totusi cind ii maninca pisica mincarea parca devin ceva mai interesante :)).Ii mai dau si ei(mi se rupe sufletul ca sta singura atita timp)brinzica dulce de vaca,pateu/lebar foarte proaspat,salamior sau sunca presata.Stiu ca nu fac bine,e o mica speculanta,dar atunci cind va fi mare va papa numai boabe.
Referitor la lapte,am intrebat vet-a cind i-am facut vaccinul si deparazitarea si mi i-a zis: "Cum sa nu ii dati lapte"? Acu cite bordeie atitea obicee.Unul zice asa,altul altfel...oricum nu exagerez.Nu bea zilnic.Si mie mi-au zis multi sa nu ii dau lapte dar atita timp cit deparazitarea e facuta corect nu vad interdictia :))
Am spalat-o acum o ora,e bestiala.Alba ca neaua.Si cuminte la baie.Mai nasol cu foenul.A capatat si o zgardita rosie de fetite si o mingiuta noua.
Uf,doar ce am terminat de frecat covorul din bucatarie si in secunda asta l-a pigmentat iarasi.(fireste nu puteam sa o scot in iarba imbaiata:vine ca porcu' si raceste)Pina pe la 6 luni asta imi e soarta.Dezastru in bucatarie :((.Noroc ca e atit de frumoasa incit ii iert orice.
Aniela