Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Eu nici nu am de gand sa ies pe afara. Desi Alex ma baraie la cap. Nu a vrut cu tati sa spele masina, la bunici nu am lasat-o eu in vizita ca nepotelul meu are rubeola, si uite asa, suntem amandoua aici si pictam de am terminat jumatate de top de hartie.
Gabitz, cum sunt strambe piciorusele? La laba? Sa stii ca la Andrei s-au corectat singurele. Eu i-am facut masaj o vreme, apoi nu a mai stat. Cand a inceput sa mearga era ciudat rau, calca pe varf, cu degetele indoite si se sprijinea spre exteriorul labei. Acum tine perfect picioarele.
Maria,
cum ai tu mereu grija sa ne binedispui.
Sabina, rezista, mai e putin! ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
slippers76 spune:
La multi ani Bee si RGE! Sa fiti sanatose si sa aveti o viata plina de impliniri.
Celia si Cecilia, la multi ani pentru ieri. Sincer, habar n-aveam de Sfanta Cecilia.
Cecilia, sanatate multa nasei tale. Tinem pumnii sa-si revina repede.
Rox, si voi atopica? Si la noi s-a reactivat si sunt un pic debusolata ca nu reactioneaza la nimic.
Gabitz, tin pumnii pentru marti, sa decurga bine prima sedinta de fizio, sa aiba Eliza rabdare sa stea. O sa fie bine, sunt convinsa.
Eu am iesit cu Vlad afara vreo juma de ora in curte, inainte sa se inteteasca vantul. Miruna are musafiri asa ca n-am treaba cu ea.
Am incarcat niste poze cu piticii (putine, ca in ultima vreme nu le-am mai prea facut poze, cu toata nebunia), dar n-am apucat sa pun link-ul. Oricum, vad ca mi-ati mirosit urma
. Pozele sunt www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">aici.
Sabina, sa stii ca gentleman-ul meu e unul cu greutate
. N-omai arata el bufliu, dar s-a facut de 15 kile. Imi rupe cocoasa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bikmaria spune:
inca una si ma duc:
Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat
Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9
Doamne, parc-am intrat la ZOO
Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior
A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz
A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat :
"Salut, sunt Silvia Scarlat"
A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion
Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat
A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri
A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic
A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
"Eu sunt Marina " mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit
Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era... Marin
asta e cu rime cum imi place mie ![]()
slippers76 spune:
Hai ca vad ca s-a facut pagina 20, si parca presimt ca acum va apuca cheful de vorba. Fac capitol nou si va doresc o duminica placuta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
adimercedes spune:
Fetele mele dragi, iata ne-am strans acasa de prin emisfera de nord si de aproape o saptamana ne chinuim sa ne reintram in programul de Oz.
Nici nu stiu de unde sa incep, iar ca sa povestesc totul in amanunt ar insemna sa umplu eu singura 3 capitole. Si nu ar fi corect.
Asa punctat, 3 chestii pozitive si 3 chestii negative despre RO. Pozitive: fff curat si aranjat orasul (TgMures) unde am stat 1 sapt. Lumea si vanzatoarele politicoase si serviabile. Gasesti cam tot ce vrei. Negative: se conduce dupa o singura regula: sa nu imi lovesc masina, dar, pazea, ca sigur voi incerca din rasputeri sa o lovesc. Totul e ridicol de scump, de la produsele de cea mai proasta calitate, pana la cele de top. Poluarea e groaznica. Nu am avut atata poluare aici intr-un an, cat am avut in RO in 2 sapt!!!
In rest, cel mai important a fost ca Lisa a rezistat bine la drum incolo, a socializat la greu cu bunicii, matusile, unchii, verisorii si alte rubedenii. Viroza cumplita i-a trecut cu 2 zile inainte de a pleca, deci nu am avut probleme de sanatate cat am fost plecati. Doar cu o zi inainte de plecare a facut noaptea 39* si i-am dat Nurofen si am stat si am pazit-o. A doua zi a avut 38* si a stat pe Nurofen inclusiv pe drum. Insa de atunci, nimic. Avem si 2 maselute in plus, una adusa din Ro, una capatata aici dupa ce am ajuns. Din pacate, a cazut in Frankfurt la sora sotului, cu sotul alaturi de ea si a dat cu partea stanga a fruntii in coltul mobilei si a ramas o mica dungulita ce apare cand se incrunta; sper sa dispara pe masura ce creste. Apoi, saracuta, tot cu partea aia cadea in orice si a fost si vanata. O alta problema a fost ca peste tot casele nu au fost "modificate" si a avut mereu parte de "nu, nu e voie, nu atinge" etc, incat mi se urase mie, dar unele erau chestii periculoase, unele fragile, s-a lasat si cu pagube materiale... Scaunele de masina mi s-au parut de fff proasta calitate, Lisa le-a urat pe ambele pe care le-am folosit si plangea numai cand ne apropiam de masina. Aaaa, mancare de bb (borcanele Hipp) am cumparat din Germania, dar am fost socata sa vad ca toate contin sare. Lisa nu le-a prea mancat, dar de foame nu prea a avut ce face
- asta in Germania, ca in RO a rasfatat-o tata meu si mama sotului cu tot felul de bunatati.
A evoluat mult, insa parca nu mai e asa de calma si rabdatoare. Avem mai des parte de proteste cu lasat in genunchi si plans, mai ales ca nu vrea sa mearga de mana pe strada... E si mai vocala, dar a si crescut...
Eu mai obosita decat la plecare. S-a dezvatat si de patut, ca in astea 3 saptamani a dormit cu noi, am vrut o constanta in tosta valmaseala asta, desi a fost cam stresata de atatea schimbari si se tinea de mine cu frica sa nu ma piarda. Pleca prin casa si ma tot striga, iar eu sa ii raspund. Dupa ce am ajuns urla si daca dispaream din raza ei vizuala, acum e ceva mai bine. Insa maine mergem sa ii cumparam patul ei si incepem sa ii aranajam camera incet-incet si sa o las sa se joace pe acolo.
Mi-am luat si "scatoalce" ca suntem prea stricti cu ea, ca prea vrem sa ii facem program (program pe care ea si l-a facut singura), ca ar trebui sa o lasam sa adoarma cand vrea ea (si cu capul pe masa e ok, nu e musai sa o ducem in pat ca sa adoarma
)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii