Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (229)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
Prisi, daca mai vrei iti mai aduc si eu un brat de haine pt calcat, macar in picioare daca altfel nu poti![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor mai ziceti mi ce as mai putea sa ii dau sa nu mai faca caca asa de tare e constipat saracu rau. Cu 2 supozitoare abia a facut ceva mai mult.. In rest 2-3 bucatele mici de kaki Ii dau para, mar, suc de portocale, cereale cu prune, iaurt, ciorba si degeaba.mi e mila de el saracutu. Maiu e vreun copilas constipat?? |
Eu cand am probleme de genul asta le rezolv mancand caise uscate. Stiu sigur ca Adimercedes ii dadea Lisei caise si prune uscate, cred ca le inmuia in apa fierbinte...dar nu sunt sigura. Oricum, poyi incerca sa-i dai caise uscate si ca atare, poate le mananca.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
ma retrag la nani, in seara asta nu mai fac prezenta![]()
![]()
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
luy spune:
gabitz, dar ce probleme are Eliza de trebuie sa mearga la masaj si despre ce atele e vorba ? Cred ca am ratat vreo postare de a ta, ca nu stiu despre ce e vorba. Sper sa nu fie ceva grav...
ochioasa delicata
cecilia, il invit si pe Cristi in tabara, sa nu se plictiseasca Ghighi
. Niciodata nu e de prisos o mana de ajutor !
prisi,
Mirunica, sa scape de muci
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
carpatina, sanatate multa 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
prisi spune:
gata, am terminat toate rufele, cei drept nu au fost foarte multe , Cecilia cu placere, numai sa doarma rasfatila , ca altfel trage de hainele care atarna pe masa de calcat iar cele frumos calcate si impaturite deja nu le suporta teanc ![]()
Luy
, as fi vrut sa vin sa va vad , dar nu era ok ora si era cam departe de job ca sa trag o fuga, data viitoare ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Prisilica, deci recordul e inca in picioare, da? Ala cu 4 masini de rufe...
In sfarsit am gasit si eu Veveritzii! Ana, sunt niste dulci! Ai scapat de extemporalul Carpatinei!![]()
Am vazut si fete cu plete, fetitze cu coditze, foarte frumoase. Am vazut si manusi, intalnire intre un cavaler si mai multe fete.
Noi avem zapada de luni si a venit iarna de-a binelea, nu mai trece de 0 grade. Offf...si e deabia la inceput!
La multi ani Ceciliilor! Se pare ca e rost de vreo felie de tort, o maslina, ceva...![]()
Roxano, sa te distrezi bine cu musafirii!
Maruntzescuuuuuu!!!
Ce-o fi, dom'le, in Germanica asta de au disparut fetele noastre de acolo? Ca doar Oktoberfestu' s-a gatat de multisor...
Luy, foarte frumoase pozele de la intalnire.
Tot am impresia ca am uitat sa zic ceva cuiva...dar e tarziu si nu-mi mai amintesc...scuze!
Naopte buna, copii!
Poze
Yaia spune:
Aaaaa, da, mersi Prisi, mji-ai amintit!
Gabitz, tinem pumnii sa nu fie nevoie de atele!
Poze