Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
proba 3
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
cat timp este normal admis sa nu apara menstra daca alaptezi?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Am avut mult de citit nu gluma.
Azi am fost la Baby Expo si mi s-a parut o mare porcarie,lume multa-ai avut dreptate Anka,am fost calcata de multe ori.
Singurul lucru bun este ca i-am gasit Ralucai scaun pt mancat de la Chicco la un pret foarte bun dar nu aveau culoarea pe care o vrem si am comandat-o si maine ne ducem sa-l luam.L-am comandat verde deschis la fel cum avem noi cativa pereti si obiecte decorative prin casa...parinti nebuni.![]()
Diarux ce ma bucur ca ai revenit.Ce face flacaul tau?
Anaxena nu mai fi suparata pe cele care fac comentarii pe gratis,toate sunt invidioase,nu mai tii minte cand ziceau ca nu esti tu cea din poze?
Monalac am aflat ca dovlecelul nu era proaspat si ma gandesc ca asta a fost cauza.Am fost la mama si avea dovlecei in frigider si am luat unul pt supa Ralucai dar fara sa-i spun mamei.Mama mi-a zis ca erau in frigider de vreo 2 sapt si cine stie de cand erau si nevanduti.Deci eu sunt vinovata.
Bine ca am scapat repede de bubite.
Anka ce fete superbe ai.Eliza parca e o papusica in rochita roz si Erika seamana leit cu tine.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Dianami spune:
Atat timp cat alaptezi e normal ca menstruatia sa vina, sa dispara...adica nu e regula ca, odata instalata, va veni lunar. Dupa ce se opreste de tot lactatia incepe sa se regleze si organismul dpdv hormonal (procesul dureaza aprox. 6 luni dupa ablactare).
De aceea trebuie protectie neaparat iar metoda calendarului nu poate fi folosita sub nicio forma, nu mai zic de babismele conform carora daca alaptezi nu ramai gravida
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
diarux spune:
deci sa raiau cu restantele, ca nu am uitat! cred ca MONICA _OR zicea.N-am uitat si nici nu am neglijat...da asa criu io fragmentat...
deci:
Lume,lume/- atentie-aici
au venit iar noi pitici!
Din Oradea: MONI_OR
te primim cu drag si dor
si-asteptam sa mai postezi
si la noi sa te distrezi.
pepenashul sa iti creasca
si sa te inveseleasca.
Si pe MITZY am vazut
inca de la inceput.
As avea o intrebare
ca sunt curioasa tare:
atatea coincidente???
Ca ma aduc la dementze!
11 august si Andrei!
Plus numele la toti trei!
Iar IROLF e mai timida
da aici nu e corida!
Scrie, soro, mai cu spor
poate-om fi de ajutor.
Pan-acuma s-au pitit.
Va uram bine-ati venit!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
anaxena spune:
mda si eu care speram ca dc imi vine ciclul,o sa ma reglez hormonal si poate-mi revin la silueta de demult,slabe sanse in viitor de asha ceva chiar dc mi-ar veni ciclul
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
diarux si mie poezica de locul 2 nu-mi faci????adiq merit si sa nu o uitzi si pe ileanna...nu se accepta refuzuri
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
irolf1 spune:
Uitati aici un link pt doritoare, poate ati citit, eu nu si mi se pare interesant http://www.studentie.ro/Curs_de_psihologie_Psihologia_educatiei_in_cadrul_sistemului_familial--citeste-nr1475.html
Diarux multumesc pt. poezica
si acum ca am scapat de moderare sper sa scriu mai des.![]()
violeta29 spune:
ANKA], superba Eliza cu parul scurt,iar de costumul de balerina ce sa mai ,no coment,e o dulceata
MADA , superba melodia, multumim
DIA, sper sa treceti cu bine peste perioada nasoala
CAMYma bucur tare mult ca te gandesti la proiectul bebe, si ca te intelegi bine cu Cristi.Sa dea dumnezeu sa reusiti, meritati asta

DIARUX , ca de obicei la inaltime cu poezica
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
pica1 spune:
Oamasm ai verificat ca "fustitele" sin jurul cracului sa fie scoase in afara? Iti recomand bella happy va si scutece pt ca dupa parerea mea absorb cea mai mare cantitate de pp, nu au elasticele asa de dure, drept urmare nu lasa urme pe bulane si pe burtica, vin cu un pachetel cu pungute ca sa arunci scutecele folosite si sunt si ieftine.
SEBASTIAN (31.07.08)