De unde cumpar? Cleansy
As dori sa imi cumpar aspiratorul Cleansy (este un model mai vechi, nu se mai afla in oferta curenta, dar exista inca pe site-ul lor, prezentat).
Unde il mai pot gasi? Vreau sa il cumpar nou, fireste.
Multumesc.
Nicoleta
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Raspunsuri
Nicoleta spune:
...lumea vine, citeste, pleaca... nu stie nimweni?
Blueiris spune:
Este vorba de Zepter Cleansy? Ca nu cunosc toata gama lor dar parca aspiratorul cumnatei mele se cheama asa, si e de la Zepter. De ce nu incerci sa vorbesti cu un reprezentant Zepter?
Mami de Maria
Nicoleta spune:
Pai reprezentantii nu iti spun la telefon, vin sa iti faca prezentare mai intai... eu trebuie sa ma hotarasc repede.
Blueiris spune:
Maine dimineata as putea s-o intreb pe cumnata mea care se ocupa de Zepter. Prezentare n-are cum sa faca :), nici dac-ai vrea ca este in provincie. Ce te-ar interesa? Cat e de bun? Pretul? Nu stiu daca are catalog de aspiratoare ca ea se ocupa de partea de oale&co si nu vinde si altceva dar poate imi spune afla ce te intereseaza.
Mami de Maria
Nicoleta spune:
Blueiris, ma intereseaza pretul la Tutto Jebbo si la Tutto Luxo si daca mai exista de vanzare Cleansy. Ar fi super sa ma poti ajuta! Multumesc!
Nicoleta spune:
Din provincie sunt si eu
Blueiris spune:
Scuze, acum am vazut ca esti "provinciala". Ca noi toti astia pripasiti prin Buc. Dar este departe de tine, oricum. Tutto Gebbo am vazut la alta prietena, e demential Mi-as fi dorit si eu dar e scuuuump rau. Peste 1000 Eur sigur. Daca te hotarasti pentru unul din modelele astea scumpe, sper ca vei chema zepterista/ul sa faca o demonstratie...ca la banii astia... Hai ca o intreb maine (sper sa fie in tema) si-ti scriu.
Mami de Maria
Nicoleta spune:
NU prea stiu inca ce vreau, de aceea ma informez. Multumesc.
Blueiris spune:
Hai c-am vorbit la tel cu ea. Cleansy nu se mai vinde iar Tutto Gebbo se mai dau ce au pe stoc. Acum vand Gebbo Luxo, care-i la acelasi pret cu Gebbo, deci nu-i un bai ca nu se mai vinde ala. Pretul, PRETUL, este de 1500 de euro aproximativ. Imi spunea ca de sarbatori s-ar putea sa apara ceva promotii. Sper ca ti-am fost de folos.
O zi buna
Mami de Maria
Nicoleta spune:
Multumesc frumos. Am mai aflat si din alte surse ca asta e un pret promotional, ca in curand va costa... 2000 de euro!!! Mama ce preturi! Macar se ridica la inaltimea acestui pret?