De unde cumpar? Cleansy

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dupa parerea mea si ca fosta colaboratoare,nicun produs Zepter nu-si justifica pretul exagerat.Sunt produse similare pe piata la preturi cu muult mai mici si aceeiasi calitate.In afara de bioptron,pe care nu-l gasesti in alta parte,restul da,gesesti..Mai cautati,fetelor,nu aruncati cu banii.
Ce sa spun,pretul va fii de 2000 de euro,in curand.Cum Doamne iarta-ma,nimeni nu mai face vanzarile pe care le facea si ei maresc pretul.Haida-de!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lorenza, pai ce sa cumpar? Ai idee unde gasesc un aspirator foarte bun, cu filtrare in apa? La ce firma? Te rog, aici sau pe PM, am nevoie de alternative. Multumesc.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa cumperi.Am auzit ca aspiratoarele Dyson ar fi revolutionare.
Aruncati un ochi aici:
http://www.avstore.ro/aspiratoare-dyson/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Nicoleta, mi-am permis sa-ti trimit PM! Sper sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Dupa parerea mea si ca fosta colaboratoare,nicun produs Zepter nu-si justifica pretul exagerat.Sunt produse similare pe piata la preturi cu muult mai mici si aceeiasi calitate.In afara de bioptron,pe care nu-l gasesti in alta parte,restul da,gesesti..Mai cautati,fetelor,nu aruncati cu banii.
Ce sa spun,pretul va fii de 2000 de euro,in curand.Cum Doamne iarta-ma,nimeni nu mai face vanzarile pe care le facea si ei maresc pretul.Haida-de!

sunt de acord cu tine cand spui ca au preturi mari, sunt produse exclusiviste, dar nu sunt de acord cand spui ca poti gasi produse similare la preturi mult mai mici si la ACEEASI calitate
nu vreau sa te superi pe mine, asta e parerea mea
atata timp cat ei vand si au clienti foarte multumiti (eu sunt una dintre ei) eu zic ca e un indiciu ca produsele chiar sunt de calitate
si repet - au preturi mari, pt.cei cu multi bani, deci in mod sigur au publicul lor
eu nu cumpar tot de la ei, doar ce imi permit si nu pot sa spun ca am luat ceva ce nu mi-a convenit
eu am de ex.aspiratorul vechi si sunt f.multumita de el
sa dau acum 2.000 pt.unul care are si sistemul de curatare cu abur ??? nu-mi permit

e adevarat ca puteti gasi aspiratoare cu filtrare in apa si la alte companii la preturi mai mici. succes

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Si eu il am dar n-as putea spune ca daca ar fi s-o iau de la inceput ,l-as mai lua tot pe asta.Nu are nimic deosebit.Doar ca nu mai iese o parte din praf inapoi,alte calitati deosebite n-are.Cunosc toate produsele si crede-ma pretul e disproportionat.Nici fiabilitatea nu e punctul lor forte.Si dupa ce cumperi un produs ,prin consumabilele pe care le gasesti numai la ei,te obliga din nou sa dai cat nu face.Spre exemplu,am achizitionat de curand,microfiltru,15 euro,filtru hepa 10 euro.Consumabil la acest aspirator mai este si filtru cu burete,acela nu stiu cat mai e acum,deocamdata n-a fost nevoie,dar cred ca s-a inteles ideea.
Bineinteles,fiecare cu parerea lor,dar eu sunt f. contra.Nu mai recomand nimanui.
Si inca ceva,cand a aparut therapy air-ul la ei,se laudau ca e singurul care e si cu ionizarea aerului.Nu mai zic ce pret infernal,ceva de genul 400 de euro.Ca acum cand a aparut urmatorul therapy air,sa spuna ca primul e doar purificator de aer si ca doar acesta e cu ionizare.Recunosc ca am "pus botul",cum se spune si l-am luat in conditiile in care vazusem un purificator,electrolux,daca nu ma insel la ceva de genul 1-2 mil.Dar,de,avea ionizator.Cum naiba,sa mai fi pro,daca i-ai prins si cu minciuna.Si la asta,periodic,trebuie catalizator si filtu de hartie.Sa nu mai aud de zepter si minciunile lor frumos ambalate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

2000 de euro? Hai ca asta-i buna...pai imi pun cateva termopane bune la casa de banii astia. Si 1500 este mult dar 2000??? Eu am vazut casa curatata cu Tutto Gebbo la o prietena. A iesit mal in apa din niste covoare aparent curate. Atunci m-am hotarat si eu ca vreau aspirator cu spalare, care sa aibe musai abur (ca deh, copil mic in casa...). Si-am luat DeLonghi Pentavap. De 13 mil. Cea mai proasta investitie facuta vreodata. Aburul este un fel de pish-pish mai mult cu apa decat cu abur. Basca, nenorocitul, are sistemul de prindere a cilindrilor sau betelor alea (nu stiu sa explic mai bine) la capatul carora e peria, foarte prost. Mi se desface de vreo 6-7 ori la o camera si-mi curge apa aia fierbinte pe picioare. Deci, sa nu vi-l luati, fetelor. Cand cautam, am mai vazut unul la Philips si mai era unul de la Singer. Imi pare rau ca nu am luat unul dintre cele doua, dar am vrut neaparat abur.
Eu de la Zepter am doua oale la care am luat si-un capac de-ala de fierbere la presiune. Desi aveam si oala minune, astea Zepter isi merita banii. Parerea mea. Vita-i moale-moale in 30 min, plus ca toata mancarica are alt gust. Dar asta nu inseamna ca oala minune obisnuita nu este buna. Doar ca astea mi se par mai bune. Ar fi si culmea sa nu gandesc asa, avand in vedere la cati bani am dat pe ele.

Deci, Nicoleta, mai bine incerci sa iei un aspirator bunut cu filtrare in apa mai accesibil la pret si cu consumabile gasibile (nu lua cine stie ce firma necunoscuta). Aspiratorul asta Zepter este super (din ce-am vazut eu la prietena mea) dar daca nu dispui de un munte de bani sa nu te intereseze pretul mai bine iei ceva mai accesibil.

Numai bine si cumparaturi placute!

Mami de Maria

Mergi la inceput

Salut.

Nu stau pe un munte de bani, dar nici nu ma pot plange prea tare! Nu as fi vrut o asemenea investitie numai asa, de fite!

Dar am un copil alergic la acarieni! Ce sa fac? Sa il las sa faca astm? Petrece uneori 24 de ore in casa pe zi, deci este expus 100% prafului din casa! Are nasul vesnic infundat!!!

Fac un efort si cumpar deva bun (am citit ca un Rainbow este 2600 euro, eu i-as da acum, dar sotul este mai rezervat!), decat sa imi para rau mai tarziu! Dar trebuie sa caut sa vad care este cel mai bun la pretul de 1000-1500 de euro! Sper sa rezist tentatie de a lua ceva ieftin si care, desigur, nu face aceeasi treaba!

Blueiris, prietena ta are probleme cu aspiratorul ei? Ai putea-o intreba? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

In afara de problemele legate de consumabilele care trebuie luate din cand in cand nu. Imi spune ca-i pare rau ca nu a mai asteptat putin, ca Luxo nu mai are atatea consumabile. Ca are niste filtre care se spala, plus ca se curata mai usor dupa ce-l folosesti.
Te inteleg ca vrei sa protejezi copilul. Si nicio suma nu e prea mare cand poti evita niste probleme. Pretul este 1500, nu 2000, am intrebat-o inca o data pe cumnata mea. Si stie sigur, e 1495 Euro acum. In decembrie zice ca pretul va fi promotional, adica mai jos de-atat.
Eu zic sa chemi un reprezentant sa-ti faca o demonstratie. Cred ca numai asa vei stii clar ce sa faci. Nimic nu te poate convinge mai bine daca sa-l iei sau sa nu-l iei decat o demonstratie.

Sa ne spui si noua ce-ai facut.
Pupici

Edit. Am uitat sa spun ca auzisem ca daca tii peria de la Rainbow pur si simplu in aer se murdareste apa. Daca ai putea sa-l iei ar fi super.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Si cat e Rainbow? Sunt mai multe modele?

Mergi la inceput