Puiuti de Randunici 2008!! (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello

Ela

Floriio
LA multe lunisoare pentru sufletel....nu-ti mai fa atatea griji, fiecare bebe creste in felul si ritmul lui

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

S-a trezit Ilinca dupa 3 ore de somn parca alt copil! adik copilul meu, nu ala care a plans de azi dimineata de la 4 aproape in continuu!

S-a bagat in pat cu Seb si s-au harjonit si a arucat paturca pe jos, si era asa de mirata ca nu o cert! Si pe mine m-a busit plansul sitot incercam sa nu-mi dau drumul la lacrimi si ea ma intreaba" mami, de ce esti stramba?"

Ma gandesc ca otita lui Seb a fost ca sa-mi atraga atentia asupra Ilincai , pe care n-am crezut-o initial si daca nu ma duceam pentru Sebi la spital doar pentru ea probabil nu m-as fi dus!

Credeam ca exagereaza, ca a vazut cata atentie prieste Seb de la noi din cauza puroiului din ureche!

Ma rog, bine ca stiu ce sa le fac teoretic, practic om vedea cum merg lucrurile!
vreti sa va zic ce i-am dat doctorului?
Cartea mea de vizita!
mai naspa e ca m-a chemat la control peste o saptamana si de ametita ce eram eu am uitat sa-i cer numarul de telefon, sa-l pot suna personal si sa-l intreb cand sa vin!

Sotul meu iubit tot nu a venit! Stiu ca are niste probleme, dar m-am saturat sa repare el ulcelele sparte de frate-so ca sa mearga bine firma!( care tot nu merge bine!)

sidimineata cand singurele relatii pe care le primisem ma indreptau spre Budimex, stramba din toate cele ca el pierde juma de zi ca sa mergem pana acolo !
Si pentru a nu stiu cata oara mi-am urat meseria saraca, faptul ca nu am o masina si ca nu sunt mai independenta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, spune mami tot ca o sa te simti mai bine apoi. Ma bucur ca Ilinca e mai bine, inteleg perfect ca ai crezut ca se preface cu urechea. Si la noi Razvan face tot posibilul sa atraga atentia chiar si intr-un mod negativ, de fapt de cele mai multe ori. Cu independenta , cred ca fiecare femeie in parte ajunge sa isi doreasca asta, sa nu mai depinda de barbat si sa se descurce singura in cat mai multe situatii. Iti doresc din suflet sa faci bani multi , sa-ti iei masina ta si sa fii independenta precum iti doresti.
Hai linisteste-te, pune-ti un pahar de vin si stai la vorbe. Eu te iube mult!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Nu stiu Ma iubesti?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

te iubesc, asta se stie ....da imbratisarea de data asta era ptr ca "sufar" alaturi de tine, o sa caaaaaalc in noaptea asta ....acu sunt la stadiul de impacat bietu copil care urla rau de la dintii astia mititica , ii pregatesc iaurtul, mai sterg un praf, mai aspirator....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi termina Pune un pahar de ceva acolo si sa vezi cum se inrozeste tot O sa ai si masina, si bani, si independenta...iti spune una mai batrana , care le stie pe toate...joaca-te cu copiii aia si gata ...nu uita sa razi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, Tuchi
Lasa fatza stramba

Liana, ma gandeam sa pun masa de calcat acum...dar n-am nici o tragere...de inima...un praf si un aspirator am avut ieri in meniu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

NE JUCAM!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

paharul il pun diseara! dupa ce culc trupa!

Mi-am amintit ceva...de ras! Liana, tu unde/cand ai facut mama facultatea, ca eu nu-mi amintesc sa fi dat examen practic la psihiatrie la pacient!
Doamne, ce bafta am avut!

si eu va iubesc pe toate!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi ia de bea mama, vorba lu' mimo.....te insotesc diseara cand doarme si trupa mea ....ca tot meserie saraca si "neindependenta" am si eu....nici nu vreau sa ma gandesc la subiectul asta ca ma apuca nervii .... asa ca intotdeauna incerc sa il evit .....ma bucur tare ca sunt copilutii mai bine, si chiar asa: mai joaca-te cu ei si RAAAAZI ca cred ca le face bine si lor terapia asta ....la bucuresti aci am terminat facultatea, si la celebru' nr.9 am facut stagiul ....oi fi ramas cu sechele ? aoleu si aveam o asistenta (nu mai stiu cum o chema), dar zici ca era pacienta asa fata si apucaturi avea

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

fetele, multumesc de raspunsuri! m-am mai linistit! credeam ca numai al meu e asa zghihuit, dar vad ca e o tendinta generala pe crenguta ... faza e ca Tudor nu merge de-a busilea, doar se taraie, si se plicti repede...sta cat sta in premergator, nu mai vrea...il pun jos - in 10 minute vrea sus, in tarc sta doar daca e abia trezit si e concentrat la jucarii...si tot asa...

nu mai stiu cine a scris (cred ca bubu) ca face pilaf la bebe...i-as face si eu, dar mi-e frica sa nu se constipe de la orez, ca si asa nu sta prea bine la capitolul asta...as vrea totusi o reteta de pilaf pt. bebe

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput