Puiuti de Randunici 2008!! (143)
Raspunsuri - Pagina 10
sovietica spune:
Tuchi mai... cum traiesti tu viata la maxim, intre ras si plans... adorabili si bolnavi 
poate discutam cu un mos craciun sa te faca sa zambesti?
stii cantecelul ala cu mosule ce tanar esti?
Ursa, ti-am zis oare ce genial mi s-a parut cantecul cu "mama" (it must be your father's DNA
)
Zoze, condoleante
:( sper sa iti revina zambetul pe buze cat de curand. Ai remarcat abtibildurile de pus pe geamuri cu mos craciuni si alte podoabe? sunt delicioase! N-au lipici, sunt ca niste folii care adera frumos la geam. costa 3,5 roni, 30/40 cm.
Olgu, de cati cm e fontanica fetei? ca si la sashoi, de 3 luni a stagnat la 4 cm. Da vad ca nu a zis nik de vigantol, tot 2 pic dau. O fi uitat?...
Bubu, ce bine ma simt ca ai ars si tu oala

Nico, uauuu apirator zepter... sper sa merite banii aparatul. Daca nu ai aflat unde e zepter in Buc, poti sa ma suni sau pm.
Clodute, da tu ce ai patit mami?
Simo, :) ce scump si ce matur se da Barosanu 
Clau, nu-ti fie jena sa ne spui ca se poate si bine :) 
moamaaaa ce va mai jucati voi acolo!
Cami 
Sper sa nu dati cu rosii ca n-am nominalizat mai mult 

Eu sunt cu ghimpata in gat si racita, sash e mai bine, cu tuse productiva si muci, totusi ne-a tinut vo 4 ore treji noaptea, pe motiv ca a dormit prea mult ieri cred. Si-am incalecat pe o sa. Tineti-mi pumnii sa nu uit friptura in cuptor, ca ibricul de ceai tocmai s-a facut varza dupa 2 ore de stat pe foc. Era rosu, puteam sa il modelez, sa il transform in timer de bucatarie. Sau sa imi fac un semn cu el pe mana sa nu mai uit ce am pe foc.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
sovietica spune:
Am uitat sa urez sanatate multa lui Eric de Blankar 
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
mimonix spune:
Am vazut cine e acarul din Titan 
si cine se ocupa serios de treaba la Brasov
(zici ca-i candidat la locale, asa e de serios
)...n-am pile la Zepter
dar am rosii pentru Sovi
si ma enerveaza rau Bubu cu revelionul ala (ca de obicei)
Diseara inteleg ca va fi o bauta
abia astept
Bine Liana si Bubu vor calca 
sincron ...eu continui greva
Bine am pus niste sfecla la copt, dar asta nu se pune NU?
Chiar asa, cat trebuie sa stea asta, exista vreun indiciu ca s-a copt? 
Fug la bebelin cu papa si revin la party 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VALENTINA C spune:
Hai ca eu am inceput petrecerea cu un pahar de vin rosu dulce. Cine mai doreste, cine mai serveste?

Tuchi, hai ca o sa treaca si astea...La partea cu masina ma gandesc si eu mereu cand vin de la munca si astept minute in sir la autobuz, in loc sa merg repede acasa la pitic....
Stiti la ce ma gandeam seara asta? Ca ar fi fost frumos sa ne vedem maine, in acelasi loc, aceeasi ora....Deja mi s-a facut dor de voi...
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
ma duc sa stau cu baietii mei. Va doresc weekend placut!
Valentina si Matei (10.04.2008)
clauclau spune:
Viu si eu la petrecere
, dar dupa ce termin cu treburile de seara. Bine, daca ma primiti cu bauturi nealcoolice ca inca n-am avut discutia aia serioasa cu Rebecca!!
Vali, tu nu mai alaptezi? Ca am vazut ca ai dat-o pe vin rosu!
Luny, cum a fost azi la doctor?
Gudinde, gata, prietena mea nu mai merge la Niculescu dupa ce a citit link-ul de la tine!
O sa incerce sa mearga la Tutunaru ( mersi Bubu si Olgutza ).
Mmmmmmm, randunoiu' ne pregateste curcan la cuptor cu legume, salata de cruditati si piure. Abia astept sa pap, dar cica mai dureaza putin!
POZE
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Mmmmmmm, randunoiu' ne pregateste curcan la cuptor cu legume, salata de cruditati si piure. Abia astept sa pap, dar cica mai dureaza putin! ![]() POZE |

tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Mimo, vreau si eu in greva!! dar cand? 
Intre timp: Vlad a plecat la socrela, l-a dus sotu', i-am facut bagajul si pt. prima data ever va dormi la ei si mi-l aduce maine seara
. Ba zicea ca vrea sa se duca la ei, ba zicea ca nu si ca o sa-i fie dor de noi
. Pana la urma s-a dus, si-a luat dvd-ul cu Cars, o maimuta cu care sa doarma, trusa cu carioci Cars si o carte de colorat, revista Scooby
, sticla lui de apa
, canuta lui cu care bea laptele seara
si cereale la punguta, preferatele lui pt. dimineata 
Intre tiiimp: am pus sa fac ciocanele la cuptor cu gutui, am luat in ideea sa-i dau lui Stef, dar erau atat de acre ca se facea gura punga si am zis sa dea aroma la pui
.
Si i-am pus si lui dovleac si mar la copt si o bucata din gutuia aia, sa vad ce gust are coapta, poate e buna si ii mixez acolo.
Asaaa...Sovi, deci te bucuri, da??
norocul meu e ca am niste super oale din inox, cu fund dublu si era si mama ei de arsa, dar am pus-o la inmuiat si apoi cu cif s-a luat pe loc 
Si apropo, pilaf faceam...
Maria, pilaful nu constipa, eu mi-am insusit ideea de la Tuchi
, adica doar regleaza pe-acolo prin stomacel, ea e cu explicatiile stiintifice ![]()
So, pun la fiert, pt. 2 zile: jumatate de ardei gras rosu, un morcov potrivit, praz cat un deget, o rondea grosuta de telina si un dovlecel mic, toate legumele intregi. Carnita o fierb putin separat, apoi o adaug la legume. Cand sunt aproape gata legumele pun 2 linguri de orez, spalat inainte cu apa rece. Si pun capacul si las sa se umfle. Eu pun apa multa in oala si orezul ramane bob cu bob. Si optional o lingurita de ulei de masline la fiert. Eu uit mereu sa pun
. Apoi le mixez toate, scurse de zeama si ardeiul gras fara piele. 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
La cat incepe petrecerea aici?
Vali, ar fi frumos sa ne vedem si maine, si in fiecare sambata, sa vina cine poate, dar nu stiu daca ne mai convingem randunoii sa stea cu bebeii ca eu singura cu autobuzul cu bb nu vin.
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Clau, sper sa reuseasca prietena ta la Tutu, intr-adevar e super ocupat, dar daca merge la cabinet e super ok si el o cheama cand trebuie.
Ce frumos va jucati voi acolo 
Iar face randunoiul tau bunatati 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare