LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca tot povestim despre soacre (), hai sa va povestesc si eu ceva. Pe a mea o vad destul de rar pt ca sta langa Pitesti. E o femeie extraordinara cu care ma inteleg super bine, dar nu l-as lasa niciodata pe Matei sa stea cu ea. Intr-o zi vara trecuta tocmai il adormisem pe pitic in carucior. Eu si barbate-meu aveam chef de balaceala in piscina care se afla intr-o curte mai mica, in bataia soarelui. Am lasat baiatul in carucior in curtea mare si am rugat-o pe soacra-mea sa ma cheme cand se trezeste si sa stea pe langa el ca sa nu sperie daca se trezeste si vede ca e singur. Zis si facut. Am intrat noi la balaceala si dupa vreo 30 de minute ma gandesc sa merg la pui (parca simteam ca e singur). Puiul tocmai se trezise si dadea sa planga iar soacra-mea nu era pe nicaieri. Plecase prin gradina sa mai adune cate ceva, ''ca doar nu patea nimic Matei. Pe copiii ei nu a stat sa-i pazeasca asa si uite ca sunt mari si sanatosi"". De atunci m-am lecuit sa-l mai las vreodata pe Matei cu ea.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!!

De serviciu la bucatarie azi ...

bb - felicitari pt. performanta cu olita ...

anka - mult a fost, putin a mai ramas ... ce emotii!!!

Se vorbeste despre soacre ... si eu ma inteleg bine cu ea ca o vad 1-2 ori pe an . Glumesc, e femeie de treaba, ne intelegem bine ... dar nici in mama nu as avea incredere totala sa o las pe Silvia .. ori ca-s maniaca eu si mi se pare ca, cum le fac eu nu le face nimeni ... dar e mai bine asa!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bate vantul pe aici! :-))

BB, felicitari pentru succesul dublu la olita.

Ank, chiar nu mai ai mult, ma apuca emotiile... Dar cu epidurala, ai grija, nu te "fixa" pe ea. A doua nastere de multe ori e asa rapida, ca nu are sens. La mine a fost asa, eu mi-am bagat in cap ca trebuie epidurala la Floris, moasa a incercat sa-mi explice ca-i o prostie, dar na... eu mai desteapta. Si pana mi-au pus-o si si-a facut efectul (oricum, au bagat cea mai putin adoza posibila), eram gata de presat sa iasa Floris, deschisa 8-9cm. Si am trebuit sa NU presez, ca epidurala te face sa nu simti asa bine cand, si nu e buna la faza finala, ca faci numai prostii. Deci vreo juma de ora am asteptat sa treaca efectul (oricum minim), ca sa-mi fac treaba cum trebuie. Adica mai mult m-a incurcat. In locul tau as hotari la fata locului, si daca esti deja "deschisa" tare, nu mai are sens...

Petro, adica nici o ora nnu ai lasa-o cu mama ta? Sau te referi la mai mult timp?

Gata, ma duc si eu, dupa ce ne-am readus pe pagina 1.

[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am intrat sa readuc si eu "readuc" subiectul pe prima pag...
contrar celor spuse de adina (adina scuze), eu sunt 100% pe epidurala. nu stiu cum e a doua nastere...dar eu una si la a doua nastere vreau epidurala. E O MINUNE!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Lavi, pai unde am zis eu ca sunt contra epidurala? Am zis ca sunt cazuri cand nasti mai rapid fara. A doua meanastere a durat destul de scurt, si de aia nu si-a avut rostul epidurala. Depinde de cum decurge nasterea. De la prima contractie serioasa (cat de cat) si pana a venit Floris pe lume nu au trecut nici 3 ore, parca 2,45. Si fara epi ar fi fost cam cu jumate de ora mai rapid, si a fost tare greu sa astept la sfarsit, dar i-as fi facut lui poate mai mult rau, si de aia ...

Mergi la inceput

da adina, am inteles ce ai zis, poate m-am exprimat eu gresit. pt mine epidurala a fost o minune (desi nu am stat cu contractii decat vreo juma de ora cred ) pana mi-a facut epi, dar sunt sigura ca nu as fi reusit sa nasc fara. si vroiam sa spus ca la a doua nastere vreau sa beneficiez de ea chiar daca va fi asa usoara nasterea ca prima. ufff sper ca m-am exprimat bine!! si o recomand din suflet.....

hai ca uite asa tinem subiectul activ...pe prima pag

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Pai nu ai inteles
Daca a doua nastere e foarte rapida, si esti dilatata deja foarte mult, n-o sa gasesti nici un medic cu scaunul la cap sa-ti faca epidurala, ca n-o mai fac daca ai trecut de o anumita dilatatie... ca e contraindicat.

Noroc cu noi la subiectul asta, nu?

Pentru mine e oricum indiferent, ca asta a fost ultima mea nastere :-)

Mergi la inceput

adina eu stiu ca epi nu se face daca ai mai mult de 5 dilatatie. daca rtie ti-au facut-o la 7-8 cm de aia te-a incurcat.

Mergi la inceput

eu am fost la spital si mi-au provocat nasterea de asta am avut totul "sub control"... si la a doua nastere "sper" sa fie tot asa.

Mergi la inceput

No, la mine cand mi-au facut epi eram dilatata "numai" 5, dar moasa mi-a zis ca nu are sens, pentru ca astia 5 ma dilatasem in ca. jumate de ora si si-a dat seama ca pana mi-o face (vine anestezistul) si si face efectul epi eu sunt nascuta... dar eu n-am priceput ce vorbea femeia aia, ca eram ocupata

Mergi la inceput