LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
superr... BB... noi la olita...suntem inca la capitolul palarie.
Si apropo de Real erau antemergatoare la 70 ron ...sper ca am vazut bine.![]()
Am schimbat semnatura... sunt un pic shoky 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
Mi-am facut analizele (hemoleucograma)si am iesit o mica "varza" la capitolul fier... si bineinteles Lymfocitele si tot tacamul sunt sub nivelul marii .. 
Fier 27 ..minimul e 37 
Lym 20.2 minim 25 
RBC 3.8 minim 4
HGB 10.8 minim 11
HCT 32.5 minim 35
Nu sunt chiar asa mari diferentele ...dar sper sa nu ramana ea cu carente
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 AncaD daca tot vine Craciunul as putea sa ii spun Mariei micuta Rudolf Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
nu mai rade mai de fata, ca doaaaale...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
nu mai rade mai de fata, ca doaaaale... |
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia 
ellis spune:
| citat din mesajul lui Aralia Salut feteleeeeeee! Si vorbind de ajutor, a venit si soacra-mea saptamana asta ca cica sa ma ajute cu Alexia (e prima si ultima oara) si am zis OOOK, dumneata ai grija de copil iar eu dau cu aspiratorul/mopul. Dupa vreun sfert de ora, vine Alexia la mine razand cu gura la pana la urechi si cu sticluta de la deodorantul de camera in gura, pe jumatate roasa (varful ala cu filtru). Putzea fata intr-un hal fara de hal si era unsa toata cu zeama aia nenorocita. O iau repede si strig soacra, dumneaei era foarte calma la o tigara pe balcon iar cand i-am explicat ca poate rahatul ala e otravitor, imi zice sa ma calmez, ca nu e nimic (stie ea, e clarvazatoare... )am spalat repede copilu' si m-am pus pe cautat pe net sa vad daca e toxic, ei bine nu e toxic, dar va dati seama ce incredere pot sa am eu in ea...Asa ca nu va plangeti de lipsa ajutorului, mai bine lipsa uneori! ![]() Va pup si va mai citesc! Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie |
cunoastem...la mine am lasat+-o sa o pazeasca, ca se urca sa sara peste patut, eu am intrat sa spal baia si ea s+a inchis in bucatarie sa fumeze si sa vorbeasca cu fiica la telefon

Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
bravo, IASMI, pt olita!
ANK - baga vitamine si minerale, ca tu ramai cu carentele!
a fost cineva la targul de ciocolata?![]()
eu ma retrag ca gatesc...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui ellis a fost cineva la targul de ciocolata? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
sau a fost saptamana trecuta?
Ellis,
de
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 superr... BB... noi la olita...suntem inca la capitolul palarie. Si apropo de Real erau antemergatoare la 70 ron ...sper ca am vazut bine. Am schimbat semnatura... sunt un pic shoky ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia ![]() |
woewwwww 3 sapt?????

da sunt cu 70 ron la reducere de la 1 mil. eu nu am mai cumparat ca sigur nu il folosea iasmi.....a trecut asa repede peste etapoa cu "impinsu'"
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Buna dimineata,
n-am mai baut de mult timp o
si mi-ar fi pofta ![]()
Aralia, ce ma bucur sa te citesc!!! Auzi, cat de mare e Alexia, ca dupa poze pare ca merge curand la gradinita?
Eu nu am soacra (de fapt n-o cuosc), iar socrul e tare fain, dar sta departe! (poate de aia-i asa fain ;-)
Jasmina se joaca afara in cei cativa cm de zapada...
Roxxy80 spune:
Aralia, acum sa nu crezi ca sotii nostri sunt perfecti. E adevarat ca al meu ma ajuta enorm cu Matei si in ale gospodariei, dar le are si el pe ale lui. Nimeni nu e perfect.
Eu zic ca nu ai rezista sa fii plecata un weekend intreg, dar ai putea incerca o singura zi, de dim pana seara. dar sa nu-i lasi mancare facuta pt aia mica. Sa-l lasi sa se descurce sa vada cum e sa faci si mancare si curatenie cu un copil la varsta asta. Eu zic sa recurgi la strategia asta si sa vezi daca iti mai spune vreodata ceva.
| citat din mesajul lui Aralia Salut feteleeeeeee! Din ce citesc aici nu sunt singura pe care nu o intelege sotul....ca oare ce fac eu toata ziua??? Tot spun ca plec un weekend la mama si il las cu Alexia sa vada si el ce fac eu toata ziua. Numai cat imi ia sa strang jucariile imprastiate seara dupa ce culc bebestia... Si vorbind de ajutor, a venit si soacra-mea saptamana asta ca cica sa ma ajute cu Alexia (e prima si ultima oara) si am zis OOOK, dumneata ai grija de copil iar eu dau cu aspiratorul/mopul. Dupa vreun sfert de ora, vine Alexia la mine razand cu gura la pana la urechi si cu sticluta de la deodorantul de camera in gura, pe jumatate roasa (varful ala cu filtru). Putzea fata intr-un hal fara de hal si era unsa toata cu zeama aia nenorocita. O iau repede si strig soacra, dumneaei era foarte calma la o tigara pe balcon iar cand i-am explicat ca poate rahatul ala e otravitor, imi zice sa ma calmez, ca nu e nimic (stie ea, e clarvazatoare... )am spalat repede copilu' si m-am pus pe cautat pe net sa vad daca e toxic, ei bine nu e toxic, dar va dati seama ce incredere pot sa am eu in ea...Asa ca nu va plangeti de lipsa ajutorului, mai bine lipsa uneori! ![]() Va pup si va mai citesc! Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze noi