LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Ralucis, ai doua fetite scumpe foc ! Sa-ti traiasca !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
yuhhhhuuuu

nu v-am pove de noua "pasiune" a iasminei: ii place sa ii bage in geanta de servici a lu'tat'su jucarii.....![]()
ieri era sa plece la job cu cateva bile de la cort si telefonul de jucarie...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
oana8188 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi yuhhhhuuuu ![]() ![]() nu v-am pove de noua "pasiune" a iasminei: ii place sa ii bage in geanta de servici a lu'tat'su jucarii..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |

Suuuuper taaare!!! Abia astept si eu sa fac bizulica mea din astea !!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi yuhhhhuuuu ![]() ![]() nu v-am pove de noua "pasiune" a iasminei: ii place sa ii bage in geanta de servici a lu'tat'su jucarii..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
tare de tot

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Vad ca Iasmi are grija si de tati. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
da.da.
imi trecuse mie prin cap sa ii mai "strecor" in geanta cate ceva ...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
Roxy si Raul mai merge de-a buselea chiar daca merge in piciorute singur... merge tot mai des in picioare...dar tot in 4 labute se lasa cand se grabeste...Probabil pana prinde mai multa siguranta in mersul biped 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
AncaD daca tot vine Craciunul as putea sa ii spun Mariei micuta Rudolf
...
Si acum pe bune am ramas mirata ce linistita statea la baie in apa si se spala pe dinti
...Fiu-meu nu sta o clipa ..e tot in picioare... sa traga tottttttt ce e in jur... daca ii iau tottt ce e pe langa ...ar fi in stare sa sara din vana in chiuveta 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
bb_yasmi spune:
unde sunt poze cu maria??
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Si acum pe bune am ramas mirata ce linistita statea la baie in apa si se spala pe dinti ...Fiu-meu nu sta o clipa ..e tot in picioare... sa traga tottttttt ce e in jur... daca ii iau tottt ce e pe langa ...ar fi in stare sa sara din vana in chiuveta ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
stim cum e.....cunoastem!!!
mami Lavi
si bubulina