LMA Bulgarasi si globulete 2007(135)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 Lui Iustin ii iese o maseluta si din aceasta cauza e f. agitat pana acum ii dadeam cu Calgel sau Dentinox(nu sunt f. multumita de aceste produse),acum i-am cumparat Pansoral Ati fol. acest gel? E bun? Ce altceva ati mai fol. in per. de eruptie a dintisorilor? ma gandesc cu groaza la noaptea ce o sa urmeze ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Amy, din pacate si cu dintii e ca si cu colicii...
orice folosesti nu trece...
si noi folosim CALGEL si DENTINOX, dar...
asteptam sa treaca...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ralucis spune:
Am pus si noin cateva poze de la turta sabinei, a fost mare nebunie, muuulti copii, muuulti adulti, zapaceala mare, ce mai, o sa mai incarc si altele sa vedeti ce haos era. Am fost si la vaccin miercuri, n-a zis nici pas, avem 78 de cm si 10 kg 700. I-a mai aparut un fdintisor sus, a urlat o zi intreaga din cazua lui, e nastrusnica in rest si ma dispera cu umblatul si cotrobaitul peste tot, nu mai poti lasa nimic nesupravegheat. Ma duc sa citesc din urma, n-am mai apucat deloc in ultimul timp, sunt zombie de la lispa de somn, numai dupa ora 1 reusesc sa ma bag in pat, iar la 8 sunt sus pt Ilinca, nu stiu ce are de nu mai vrea sa doarma mai mult.
http://flickr.com/photos/20241237@N00/
ralucis spune:
Va multumesc foarte mult pentru urari, spunem si noi La multi ani pentru toti sarbatoritii de pana acum, pe care nu i-am felicitat, si pentru cei de azi!
Finndca eu citesc din urma, sa raspund si eu la cate ceva.
creem, eu stiu ca este absolut infiorator sa te descurci singura, cume in cazul meu, nu stiu daca pe tine te ajuta cineva, pe mine 80% nu, asa ca uneori as prefera sincer sa ma duc zi de zi la servciu in locul sotului meu si sa il las pe el cu cele mici, ca probabil multa lume crede ca daca stai acasa cu bebe ai tiiiiimp berechet, asa cum se mira cineva de mine acum cateva zile cand i-am spus ca nu m-am mai uitat la un film de nu stiu cand, pai cum daca stai acasa ce ai de facut. asa ca...
am vazut cateva poze fff dulci, fetita biancai m-a dat gata cu rochita ei frumoasas de la aniversare (btw, de unde ai cumparat-o?), iar tortul a fost si mai si, cred ca si buuun, la fel de frumoase poze am vazut si cu maria ancai, si tot super era si tortuletul, felicitari pt organizare!
bb_yasmi spune:
pe pagina 2?????? 

RUSINICAAAAAAAAAAA![]()
![]()
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ralucis superbe printesele!!!!!!! si tortul arata delicioss!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
dany26 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR saptamana asta!
la multi ani mamica LIXA!
Am pus si eu cateva poze de la motz![]()
citesc cap. trecut si revin ..maine...
o seara buna!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 Am pus si eu cateva poze de la motz citesc cap. trecut si revin ..maine... o seara buna!!! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
dany ai un baietel frumos foc!!!! seamana leit cu mami lui!! iar tu....NO COMMENT.... esti o mamica superba-superba!!!!
mami Lavi
si bubulina
dany26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
dany ai un baietel frumos foc!!!! seamana leit cu mami lui!! iar tu....NO COMMENT.... esti o mamica superba-superba!!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
geo_ionita spune:
Nu am intrat de cateva ore pe forum si ma asteptam sa citesc multeee mesaje, dar cand deschid pagina doar cateva MESAJE...ce se intampla? Stiu ca e sarbatoare si cu treaba mai putin ssau deloc...precum bancul respectiv. ![]()
![]()
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
ellis spune:
Multumim ADINA, VICTO
F FRUMUSICA SABINA SI TORTUL SUPER, DE UNDE E?
CE-TI SEAMANA ANDREI, DANY!
eu am fost la baby expo si sunt dezamagita, insa am reusit sa aleg 2 caciulite superbe+ scaunel de baie; cred ca mai bine era sa merg la targul de dulciuri

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)