ORADEA (36)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
szivarvany spune:
`Mneatza ![]()
Cine se culca odata cu gainile, se trezeste ca mine
Io nu stiu voi, dar io la 9 juma` aseara am adormit beton pana m-a trezit Giulia ca s-au gatat Sirenele
Sunt o mama denaturata.
CE faceti de 1 Dec ?
Inafara de lenevit, bine-nteles
la acest capitol io sper sa iau locul I 
WE fain la toata trupa ! 

ps: daca organizam ceva cu "jucuriile" si ce a spus si Oradeanca, dati un semn, va rog frumos 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
ceau, copilasi!
Is bucuroasa!
Am fo' la clinica de oftalmologie, cea noua.Nu zic numele, ca sta Marius,( stiti voi, acela din Salonta, tare de gaska, da' nu scrie pe la noi), deci sta Marius cu amenda.Dar cum exista o singura clinica de oflamologie in oradea si nou deschisa, stiti voi care![]()
Si in sfarsit, avem 2 pareri la fel
.Deci, are astigmatism, dar nu necesita ochelari.Am facut ora de anatomie, mi s-a desenat okiu si pana la urma am inteles ca toti avem un astigmatism, doar ca al nostru e ASA si a lui Andrei e ASA!Am priceput si v-am invatat si pe voi.
Daria-cred ca mergem duminica la parada militara.L-am dus pe Andrei aproape in fiecare an.Asta daca nu se schimba schimbarea.
Edit, ca uit de la o varsta:si io adorm cu pe integramele pe piept, cum apune soarele
.Ioi, husbandu' saracu', nu stie pe cine sa mai duca in pat, pe mine sau copilu'...
cristina si Andrei
cristina22 spune:
si ca sa mai fac RECLAMA!!!, doar scot ursu' din barlog
, am inchiriat costumul pt serbare si e atata lume la magazinul de inchirieri de pe Doina...deja nu mai au costume pentru 18 decembrie!
cristina si Andrei
andy.p spune:

Ce mai faceti dragilor??Toata lumea in febra pregatelilor de serbari,Mos etc..![]()
Noi suntem bine...Cris si noi mergem in fiecare an la parada.![]()
Am uitat sa-ti zic:ma bucur ca ati gasit doua pareri la fel si ca nu tre sa poarte ochelari.Cred ca si Andrei e bucuros.
Oradeanca te ajut si eu cu copilasii daca gasesti modalitatea potrivita
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
adi2003 spune:
Cristina, n-ai cum sa scoti "ursul din barlog" ca e ocupat cu pregatiri de ziua lui. Sau gresesc? ![]()
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Cris, ma bucur ca v-ati linistit !
La ce med ati fost de a avut atata rabdare ?
Mey, la teatru nu e nimik ?
Unde si la cat e parada ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria,la medsystem am fost.Medicii sunt din Hu.
Io stiu ca la 10 dimineata incepe parada militara.
Simi, vrei sa spui ca pregateste chiftele si-apoi face cinste
so, iar avem chef

Am fost la Madagascar 2. L-ati vazut?
cristina si Andrei
cristina22 spune:
Daria-am scotocit dupa program http://www.stirilocale.ro/bihor/Invitatie_de_1_Decembrie_IDN696848.html
Laura-
sa ne traiasca barbatii cu nume de sfant!!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Cris sa ne traiasca
!
O duminica minunata tuturor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia