ORADEA (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

prezent la apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

slaba prezenta, oameni buni...
o fi oboseala de vina?
Eu recunosc ca sunt franta.De luni, in fiecare zi, m-a durut freza.

Merce-ai gasit ceva pantaloni? Io, una, i-as da iegeri mai grosi cu fustita.Tu te gandeai la elastic ca sa fie mai usor de imbracat de una singura, asa-i?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

cristina-bia e independenta sau cel putin asa vrea sa fie cand merg in zona cu pricina e prea mult sa aiba si nasturei la varsta ei... nu accepta pe nimeni sa o imbrace/dezbrace.Si mai avem o problmea nu e deloc slabuta iar pantalonii care nu sunt facuti pe guma sunt foarte mici in talie...

Nu stiu de ce dar si pe mine ma doare capu de dimi, am luat deja doua calmante pe ziua de azi si tot degeaba, probabil ar tb sa mi schimb capu...

Mergi la inceput

Merce-nasturii, capsele inca sunt problematici si pentru noi.Dar eu ii iau intotdeauna pantaloni cu nasturi si fermoar, dar cu elastic in spate si atunci nu mai trebuie descheiati nasturii sau fermoarul.
Nu stiu ce va face la scoala, ca la gradi are cine sa-l imbrace.Cand isi ridica singur pantalonii, ioi, e jale, chilotii sunt rulati, maieul scos, ioi.
Oricum nu-l intereseaza, indiferent ce-i spun.
Cand insist pe asta si mai ales pe incaltat, imi spune ca ma iubeste si atunci tot eu il imbrac, ii leg siretul...

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Treziti-va, dau la toata trupa o cafea tareeee!

Avem in vocabular noi cuvinte

,,mami, asta ce-i oare?,,

Deoarece cristi a trecut de faza mai pe inteles a saltat perioada ,, de ce e una sau aialata,, am ramas surprinsa de aceste cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, vin eu la cafea

ce faaaain , Mercedes ! Cred ca esti incantata !
noi si p`asta am saltat`o, Giulia este un pic atipica cu vorbirea asta, n-a avut limbaj de bebelus, n-a intrebat de ce, din`astea, stiti voi ... insa si-a descoperit vocatia, cantaaa colinde in engleza, azi dimineata m-am trezit, ea statea in fund, ochii inchisi si canta "vi vish iu a meri cristmast end a hepi niu iaaa`r"
Se descurca cu capse si fermoare, briz-brizuri, dar nasturi doar la bluze, la pantaloni nu le stie folosi. Oricum, toti pantalonii au elastice, cum zice Cris, asa ca nu se mai deranjeaza. Aseara m-a intrebat cand va fi cald sa umble cu buricu`gol

Eu in we sper sa inchei cumparaturile pt serbare si cadouri pt ceilalti copii-prieteni.
Ieri la gradi m-am ofuscat si am raspuns cu dosu` unor mamici care s-au mirat ca adun bani si s-au mirat si pt ce ... am raspuns cat de sec am putut ... ca daca veneau la 10 minute din sedinta cu parintii, nu se mai uitau asa mirate ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

de ce te-ai ofuscat?? Doamne iarta-ma!
Io am vazut altceva, mai intristing:cu o zi inainte de serbare, cand trebuia sa vina barbosu' cu darurile, o mamica, al treilea an la aceeasi gradi!!! SE SOCHEAZA:trebuia sa cumpar cadou??? pentru copilu' personal????
Ioi!
La noi, parintii aduc cadoul solicitat de copii in scrisoarea trimisa mosului si care e afisata cu ceva vreme inainte

cristina si Andrei

Mergi la inceput

M-am ofuscat ... n-au 10 minute din viata pt o sedinta la gradi ... ca apoi sa se poata mira ...
La noi sunt cadouri la fel pt fete si la fel pt baieti, musai aceeasi valoare pt jucaria de fete cu cea pt baieti
Si am pregatut in excel "contabilizarea" banilor, sa nu am discutii, o voi pune cadou parintilor in punga

Mergi la inceput

daria- dar ti au mai ramas bani si de pungile cu pricina pentru parinti?

Mergi la inceput

Mercerdes,
am fost in stare sa cer cate 1 leu de la colegi sau oricine a intrat in firma, asa ca am buget marit, dar din care cumpar ciukalata extra pt copii; decontarea va fi pusa in punga mare a copilului

Mergi la inceput