ORADEA (36)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Unde a fost Moshu ? Vrem si noi, poate are efect asupra Giuliei ![]()
Andy
asa era si Giulia, dar i-a trecut ... 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Unde a fost Moshu ? Vrem si noi, poate are efect asupra Giuliei Andy ![]() ![]() Daria & GIULIA(2004 08 16) |
Inca mai sper si eu ca are vreun efect asupra lu Andy....da nu,nici unul.Cam cat avea Giulia cand i-a trecut??Asa ca sa stiu cat mai am de asteptat
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Stai linistita Andy.
Nici Maria pana la 5 luni nu statea decat cu maica-sa sau cu taica-sau. Acuma ne accepta si pe noi vreo 2-3 ore. Mai mult n-am testat.
In timp se va obisnui si mai mult.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Gata, am scapat de serbarea de clsI, totul a fost ok, copii dragutiacum incarc ceva poze pe net, o sa dau linkul si aici, dar cred ca ma culc si las laptopul sa se descurce singur, ca nu mai pot. De la serbare am fugit la un party de craciun, cu o parte din colege. Cu cealalta parte ne chefuim vineri.
Revin cu poze, pup gashca.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
Salutare!
Mersi fetele, eu sunt ok sa zicem dar cristi boleste acum aceleasi simptome le are pe care le am avut si eu , drept urmare azi nu a mers la scoala.
Felicitari pentru serbari, mai asteptam poze!
Bia azi are serbare la o ora incredibila, stau si ma intreb oare cum au ales aceasta ora... cred doar pe considerentul ca parintii sunt ori de noapte ori fara loc de munca. Speram sa ajungem!
szivarvany spune:
Hellouuu,
Gabik, baga pozili !
Mercedes, la ce ora ???
Andy
va trece repede perioada asta, ai sa vezi ! 
Nu insista, las-o pe ea sa se simta sigura pe ea sa faca pasul 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
AllyMcBeal spune:
La noi au trecut cu bine serbarile, Alexia e veterana, n-a avut nici o treaba. In schimb, Medeea - nu prea interesata - s-a poticnit la poezie, pe motiv de "nu vreau sa repet". In schimb,canta frumos.
I-a cantat si ieri Mosului, la serbarea de la mine de la servici.
Unde am intalnit-o si pe Maria, cu matusica ei. Nu ma mai mir de ce e asa de mandra si indragostita matusica ! E o super fetita ! Sa va traiasca !
Azi o sarbatorim pe Alexia (ca maine face 5 ani) in Oraselul copiilor.Mare jaf mi se par locurile de joaca din oras,pentru tinut ziua copiilor.Cu copii si cu parintii aferenti ajungi sa te invarti de pana la 10 milioane.Mi se pare exagerat pentru petreceri de copii,care nu dau doi bani nici pe meniuri,nici pe decoratii...Ei vor sa fie impreuna si sa se joace.
La Orasel platesc doar sala (50 lei) si duc eu de papa si sucuri.Din pacate nu-s intr-un chef prea mare si nu gatesc (le iau pizza),ci fac doar tortul de ciocolata ( "Nu cu frisca !!!" a comandat sarbatorita. De obicei faceam diplomat cu fructe pentru copii).
Faine poze de la serbari aveti la copii !
Sa le aduca Mosul ce-si doresc !
szivarvany spune:
Ally,
sa-ti traiasca printesa, sa vii cu poze !
Si ai mare dreptate, cred ca aici la Orasel renteaza, in rest ... 
Mercedes, sa faci pozici diseara ! Sa stii ca nu am mai gasit cordeluta cu puf, ai rezolvat , ai gasit ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:

So ..e u m-am procopsit cu ceva din maternitate asa ca acum tre tratat
sper numa sa scap.
Adi,Daria
.m-ati mai linistit,astept atunci![]()
Mercedes-succes la serbare...chiar ca 'faina'ora de serbare.![]()
Ally
ptr printzesa.Distractie placuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei