Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 20
elly_me spune:
Ma tot gandeam - ce as putea sa iau sa creasca mare??
-oare branca ursului e ok??
Dar totusi nu trebuie sa ma agit ff mult- ca situatia nu este ff roza.
Daca pana duminica creste - degeaba creste - pt ca sotul meu pleaca luni.![]()
![]()
![]()
Asa ca luna aceasta imi voi face doar o idee - daca ovulez sau nu
Doar mie mi se putea intampla acest lucru.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Ellyyy, ma bucur ca incepe sa se vaza ca lucreaza si foliculii tai! E o veste super!
Kindly, da, interesant articolul. Mai ales ca este scris de un medic. 
Lilisor 
Cosi, tu ce ne mai spui? Stiu io ca ne cetesti din umbra!
Madut 
Anaconda iti doresc ssa fii puternica! 
Vally, ceva simptoame?
Io-s gravi la cap, la burta mai vedem!
Jorjic 
Magditu, numa maine nu-i poimaine! 
Lali, si pe tine te tine ocupata safu?
Rocsy, dansam?
Va
pe toate nementionatele,
Felix
simona2 spune:
Buna dimineata,
Azi am mare nevoie de parerile voastre
...Sa va reamintesc cum sta treaba la mine, caci nu am mai prea postat de cateva zile bune...am facut IA duminica, 16 Nov. pe la pranz, deci azi ar fi la mine z12 dupa IA (sau ma rog, z11 jumate). Am tot avut dureri ca de menstruatie incepand cu z6 (ieri cele mai puternice), dureri de sani in special in lateral (din cand in cand)si aproape constante dureri de ovare (nu cine stie ce durere, mai degraba un discomfort continuu mai ales in ultimele 3-4 zile). Si ieri si azi, testele de sarcina (n-am facut inca beta) mi-au iesit negative. Azi dimineata am observat f f putina scurgere maronie (mai degraba bej) cand m-am dus la baie (nimic pe tampon)si nici mai tarziu cand am verificat din nou.
Stiu ca in mod normal dureaza cam 2 zile de la implantare pana sa iasa testele pozitive, dar eu deja cad in butoi...Voi ce credeti? A mai patit cineva asa si s-a pozitivat testul dupa cateva zile? Simt ca in orice moment o sa ma loveasca menstruatia.
Astept parerile voastre. Multumesc
mada23 spune:
neatza fete dragi 

Elly...
ce sa iei? o doza foarte mare de optimism si multa rugaciune, nu mai fi carcotasa
e mare lucru ca ti-a venit natural si pe deasupra ai si un folicul, lasa-l ca creste el si oricum pana duminica nu creste asa de mare incat sa se sparga, rabdare dragutza, rabdare 
Feli..multam de tratatie
buni plashintili
pupici moldovineshti, fac bine la corazon ![]()
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
felix76 spune:
Elly, chiar daca pleaca sotul tot este ceva bun in ce se intampla in burtica ta: se vad foliculasi! pana la urma asta era unul din scopurile tale urmatorul este obtinerea sarcinii. Asa ca eu ma bucur pentru tine si sper sa se intample minunea minunilor cat mai curand!
Simo, nu stiu daca sa zic au ba dar zic: si eu dupa ia am avut dureri foarte mari de spate si burtica, la cam 7 zile de la procedura, majoritatea dintre noi am avut asa ceva.
Sper ca la tine, daca sunt pete bejulii si dureri de ovare, sa fie semn de implantare. Eu d-astea n-am avut. Testele le facem ca ne mananca mana rau dar te rog io, mai ai un pic de rabdare! Poti face un test de pipilica maine dimineata sau chiar poimaine. Dece nu faci direct beta? Pui in continuare utrogestan sau l-ai oprit?
Si, te rog, sa nu cazi in butoi!
Pana nu vezi rosu esti gravi, da?
Felix
sarrah spune:
buna dimineata,
va pup si va imratisez pe toate, fara exceptie !!!
imi cer scuze ca nu am timp sa scriu ceva la fiecare....
sunt in a 18-a zi de la GIFT si CM nu a aparut, inca. trebuia sa imi vina luni, in mod normal. poate s-a dereglat de la <<hormoneala>>. marti noaptea mi-a fost asa de rau de la atata plans incat am vomitat. al meu a zis ca el crede si spera ca BHCG a fost gresit...el inca mai spera...
simona2 spune:
Buna Felix...harnicutza ca de obicei
Am intrerupt utro, am luat doar 10 zile asa cum mi-a spus T. Maine dimineata ma duc sa fac beta...ca sa nu ma chinui iar tot weekendul.
O zi buna!
felix76 spune:
Sarah, si eu mai sper sa fie facuta analiza prea devreme! Totusi 1 virgula ceva este mai mult decat 0!
Simo, e ffff bine ca faci beta! Macar asa te bazezi pe ceva!
Pooop,
Felix
elly_me spune:
Anaconda sunt sigura ca T stie cei mai bine pt tine
Insa, oare ce ai pierdut sarcinile?
Ar trebui gasita cauza
Oricum- esti fff tare- eu as fi distrusa daca as fi fost in locul tau

Elly
Astept, astept si iar astept .....