Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 19
elly_me spune:
Azi nu cred ca am timp sa ajung - ma voi duce maine dimineata.
Dar la ce ora tb sa ajung??
Eu am un biletel de la Ramona pe care scris 8.30 la sp.- iar pe aici am citi pe la 7.30
Eu m-am grabit azi dar m-am pierdut pe stradutelele alea pe acolo si am ajuns la 7.45- si nu mai era pe acolo.
Oricum duminica dimineata nu aveam niciun folicul- si nu cred ca mi-ar creste mie intr-o zi cat altii in 5.
Oricum sotul a fost harnic si darnic zilele acestea si daca as fi ovulat nu scapa nealergat ov.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Elly, da-i SMS lui Tutu, spune-i ca nu poti ajunge azi la monito la cabinet intreaba-l la cat sa mergi maine la spital. Sigur iti va raspunde tot cu SMS!
Succes!
Felix
mada23 spune:
Buna iubitele 
imbratisez tare,tare fetele la care au poposit rushi, mama lor de rusnaci las ca-i
gonim noi, pret de noua luni 
Sarah...
io inca mai sper sa fie prea devreme 
Ana...
stii ca suntem alaturi de tine , daca putem sa te ajutam cu ceva, suntem aici 
mii de poopi la fetele mele dragi 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
tamaryllis spune:
Intru pe fuga, caci sunt tare ocupata la serviciu!
Sarah
, gandeste-te la puiutii congelati si pune-ti speranta in ei!
Ana, poate se decide T sa-ti opereze septul! Poate din cauza asta se intampla nenorocirea!
Va pup, fete dragi!

kindly spune:
felix76 foarte interesant articolul.ms mult.il inteleg foarte bine si sunt de acord cu el.imunologia si alergologia este destul de greu de inteles.mie imi place foarte mult.e interesanta.
vally spune:
Dr T o sa se intoarca pe 02 Dec
azi am fost la servici..si m-am cam enervat 
din acest motiv maine si poimaine voi munci de acasa;sa nu mai enervez din cauza "colegelor ffff dragute si intelegatoare...."
asta o fi vreu semn?
simptome altele decat cele normale nu am...dar nici nu prea am cum...au trecut doar 2 zile de la ET
o seara placuta tuturor !
va 

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
aerlilian spune:
Elly,scumpa mea,eu stiu ca ora8.30 este valabila pt zilele de weekend.In cursul saptamanii este 7.30.Bafta!
Sarrah,fata mea draga,unde esti astazi,cum esti astazi?
Felix,sigur ca mergem inainte!Avem de ales???
Pony,sigur ca va fi bine pana la capat,ce ganduri sunt astea?Bucura-te si iubeste-l ca sa simta cat de mult il vrei!
elly_me spune:
Neatza fetele
Azi sunt FERICITAAAAAA
Fusei la monitorizare Z16 si am pe OD un pui ffffffff mic de folicul.
Ma mai duc duminica la monitorizare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Anaconda- si eu cred ca ar fi bine sa-l intrebi pe T daca septul este de vina pt sarcinile pierdute.
Si eu am avut uter septat fundic si coarne alungite.
Eu anul trecut in feb. am fost la Marinescu si mi-a spus ca septul si coarnele nu permit dezvoltarea unei sarcini si cel mai bine este sa le eliminam - nu sa raman insarcinata si pierd cateva sarcini si dupa aceea sa ma intreb de ce....
Ar fi bine sa te gandesti ff bine ce vei face.
Dupa ce-ti taie septul in luna imediat urmatoare poti incepe stimularea.
Nu trebuie sa mai astepti 100 de ani sa ...
Eu imediat am inceput stimularile- dar nu am obtinut niciun folicul.

Pup pe toate fetele dulciii.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
cosicel spune:
Elly - ce ma bucur pt tine!
Imi imaginez fericirea pe care-o simti acum ca ai aflat ca se poate, si ''ala micu''' incepe sa creasca! Sper sa ne dai o veste buna, sa se faca ditamai foliculul si sa iasa de-un bebe! 

Anaconda - nu am cuvinte, insa tb sa gasesti o solutie! Si la cat te cunosc eu, cu siguranta vei gasi!