Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TRY- dar de ce zici ca se dau rezultatele pe loc dupa test-asa e acuma, ca eu in 2005 cand am dat nu era asa,m-a chemat pt ceremonie cam peste 5 sapt duap test,care a fost super rapid si m-a lasat sa parasesc sala cand am terminat.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim de urari si de participare!

pozele vin si ele.. deocamdata le culeg de pe la prieteni.

nu poti sa iti alegi banca prin care vrei sa platesti...adica daca ai conturi la mai multe banci, poate, sau daca destiantarul are, iarasi te poti interesa ce comisioane au...dar daca trimit clasic de pe contul bancii tale pe contul destinatarului nu poti face tu alegerea bancii corespondente...fiecare banca are deja aleasa banca corespondenta. si din cate stiu nu prea sunt banci din Ro aici..poate ING.comisioanele nu ar trebui sa fie mai mari de cativa zeci de dolari la cateva zeci de mii trimise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mai, oare am eu chiar 100 de ani (Dragaica, SPER ca nu te-ai suparat ) sau schimbarile meteo de zilele astea ma pun la pamint, cu durerile de miini, spate si ceafa?

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ana, nu esti singura...m-a durut capu luna asta...ca niciodata...nu am stiut pe ce sa dau vina, dar vad ca nu-s singura...gata pregatirile? cand decolezi ? ai emotii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Doloress, Maru:

Doloress: Bag si lamai si ceai si porto... ce ma sperie un pic e senzatia asta de arsura in cosul pieptului si durerea tot acolo cand tusesc. Simt ca trebuie sa elimin ceva, dar nu pot. Senzatiile astea le-am mai avut cand am avut bronsita si au trecut doar cu antibiotic. Oricum, joi am programare la ginecolog si o sa vad ce zice... Numai sa nu nasc pana atunci, ca-l imbolnavesc si pe bebe din prima.

Tu ai fost cumva in Fairview in weekend sau saptamana trecuta? Mi s-a parut ca te-am vazut (asa dupa cum te-am retinut din poze)

Try: Am gasit pe expedia un bilet la 800$, cu plecare din Budapesta (si de acolo e mai ieftin) si mi se pare prea bun pretul. Pe travelocity nu m-am uitat. Cred ca il luam pe asta. Agentia de care spui tu unde e? In Bucuresti?

Diana2007: Povesteai de studiile tale la HEC. Si acum ce lucrezi? Te-au ajutat cursurile?

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Try, mersi mult de tot! . Citesc, aprofundez si aplic ... iti zic saptamana viitoare la ce rezultat am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ana cum sa ma supar, ce sa-i faci asa sunt obisnuita.
Doamne da ce spor aveti la scris nu mai reusesc sa va citesc.
In tre munca, scoala, sot, casa am cam uitat de mine si am intrat intr-un soi de depresie......tre sa-mi schimb job-ul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Doloress, eu ma indoiesc ca te lasa cu copilul in sala. eu singura solutie pe care o vad e sa suni la iei si sa va treaca in doua grupe diferite, in aceeasi zi sau in zile diferite. Se poate face asta. Ceremonia e greu sa o schimbi dar data examenului nu e chiar imposibil.
si la ce ora ai? Daca ai la prima ora, 8.30 juramantul e in aceeasi zi. Asta inseamna ca stai pana pe la 11. Daca nu, si esti convocata la 10 atunci o sa fii chemata pt. juramant in alta zi , in 2-3 saptamani. Sau putin mai mult.
La juramant esti lasata cu copilul. Dar nu cred ca la examen ai voie.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

olgafelicitari pentru mica fotbalista... sau i-a crescut ceva intre timp
Mi_ro ce limba vorbesti tu acolo of ce afoana sunt.
eu vroiam sa mai spun La Multi Ani celor nascuti la sf lunii noiembrie, copii si mamici. Stiu ca sunt mai multi dar nu mai stiu cine...... Mimimete....Lisandru pt. 27..... si sa ma ierte cee care am uitat..

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Scuze pentru mesajul ala trist... poate ca era mai bine daca nu-l scriam, ca nu vreau sa va intristez si pe voi. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Oana, si cit sint la balcon biletele? As fi mers si la Nunta muta, pentru ca-mi place Malaiele, dar e luni si am curs si e chiar cursul inainte de examen, nu vreau sa lipsesc.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Nelia, la balcon sint cele mai ieftine si sint totusi 50$. Da-mi de stire daca te hotarasti. Sotul vrea sa se duca sa le ia de la sala, ca pe net mai adaugi tot felul de taxe, care ajung si la 15$ in plus pe bilet. Hotie curata

Mergi la inceput