Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 21
silvi_2005 spune:
Anasol de Klorane vroiam s azic mi-am amintit, mie Mustela imi place f mult ca are si un miros de musetel si de bebelas superb. per sa scapaticu bine cu toate
ce diata ai tinut de ia slabit asa mult? Aia de 90 de zile cum e ca pare lunga rau
.
Maraki eu una cand aud de cardiaci care fumeaza
imi vine sa mor, nu pot intelege cum nu poate renunta cineva la fumat nici cand este asa de rau...si eu am fumat la viata mea deci sti ce vb.
Cristina spor la felicitari !
Eu trebuie sa instalez din nou tot ca al meu sot a reinstalat iar Vista ca nu mergea
si ras tot de pe Pc, vai ce ma poate enerva Vista asta sa nu va luati care nu aveti ca e o mare porcarie.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Hai ca vad ca sunt singura care activez in zona
am reusit sa pn si eu ceva poze si un filmulet cu Alain cam morocanos
sambata dimineata in ceva drops mai vechi. http://www.dropshots.com/silvi2 Am pus is poze cu pizza facuta duminica cea pt Jean_Paul si cea cu ruccola pt mine 
maraki spune:
Wow ce rochie misto are Iulia Vantur 
Silvie, foarte frumoase pozele
iar Alain este chiar scuuump
Mi-a placut mult cum ati aranjat apt. Arata foarte bine pe rosu 
Astery, spor la treaba doamna ![]()
Bianca, te-am intalnit prin drop ![]()
ma duc sa ma uit la Dansez pt tine, vreau sa castige matusa lui Sebi!!!!!!!!!!!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
SARA BUNA GAGICI...EU CU PUI MEI PE AICI
SILVI ce copil frumosssssss....musai sa faci si o fata...o sa se faca coada la usa ta de fete 
MARAKi sanatate sotului....asa e cu fumatorii astia ...dar ar tb sa vb cu socri neaparat
silvi_2005 spune:
Fetelor merci de aprecieri sunteti dragute, sejurul asa am vrut sa il facem cu rosu si negru ca e vesel
o sa arate si mai dragut cand o sa reusesc sa imi pun si eu draperiile o data
. Dulapul mi se pare ok ca eu am pus in el numai hainele de iesit afara si gecile; pantalonii si bluzele de casa au loc in comoda noastra in dormitor, are sertarului lui, si in sertarul de jos pijamale si sosete. Asa ca la garderoba noastra mereu in rotatie ca are o multime murdare mereu si divizata asa ne incap, daca aveti mai multe haine nu il recomand
Oricum pretul e destul de mare ca a fost cat un dulap de adulti dar e dulcic si se asorteaza cu restul. Poate ii luam si comoda numai ca e scumpa ca naiba si aia si nu e f mare
.
In we asta vreau sa incep sa cumpar decoratiile de craciun mai ales pt camera lui Alain, am vazut ceva casute luminate mici de pus in biblioteca si facut scena de craciun, chestii adezive pt geam, spray de zapada....o multime.
Cosmi cred ca eu un zic pas la facut de copii ca e Alain rau cat 3
.
Am o foame in mineeeeeeeeee Anasol hai si baga o cura minune sa slabesti frate si sa mananci bunati 
![]()
cosmi1975 spune:
neataaaaaa
caut de 2 ore negativele la cantece de craciun si nu le mai gasesc.....asa caaaaaaaa
ajutati un om disperat de unde paote gasi negativeeee si cum le poate descarcaa

Biancas spune:
. Buna gagici...
Ieri nu am avut chef de scris...v-am citit dar tare lene mi-a fost sa scriu...
Unde e Giova? Sper ca a ajns cu bine la Alba.
Anasol, felicitari pt kg pierdute. Sa ne scrii si noua reteta ta ca pe mine ma intereseaza daca e fara prea mult efort
Ciuperca si eu am avut de la antibiotice si m-am dus la farmacie si mi-a dat ceva pt 10 zile...in fiecare seara imi puneam 1 ovul si mi-a trecut. Incearca ca altfel nu scapi. Eu mi-am mai pus Locoid parca se numeste ...pui unul si dupa 6 zile repeti...mie nu mi-a trecut dar am auzit pers la care le-a trecut. Sa faci poze cu tine slaba
. Nasol ca Ianis are intoleranta la lactoza...asa stiu si eu ca pana la 2 ani nu ai voie sa ii dai branza, lapte, sana, iaurt..tot ce e facut din lapte. Incearca laptele fara lactoza...dinala ii da o cunostiinta la copil. Copilul ei se umplea de bube din cauza intolerantei.
Silvi, chiar ca te poti apuca de o fetita...oricum stai acasa sa aibe si Alain cu cine sa joace. E tare frumusel
. Ati amenajat foarte frumos camera aia cu rosu.
Cosmi...am gasit lenjerie cu Hanna Montana azi la 90 lei...e pe fond alb cu negru.
Maraki m-ai vazut ieri in drop dar n-am avvut chef de scris..la ora 22.30 am fost in pat ca niciodata...eram obosita. Nasol ca Giorgos fumeaza..trebuie sa aibe grija putin de el ca e tanar.
Astery...crezi ca numai copiii mici se joaca in casuta? Crezi ca cei mari nu se joaca? Nu pe naiba...Mi-a spus prietena mea ca a avut un chef cu copii de cls a 5...ce au mai sarit si facut pe acolo...mai rau ca cei mici
. Sunt mari tocmai si ei nu au avut topogane si labirinturi la vremea cand erau mici. Si la noi in promenada Mall este un loc de joaca gratis unde merg copii.
Nu mai stiu care ati scris si ce...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu sunt singura acasa deocamdata...copii nu am, barbat nu am...
Am fost si mi-am cumparat o perdea portocalie la bucatarie ca mi s-a pus pata...e din 2 bucati si am mai cumparat niste fluturasi cu care o sa le prind asa la mijloc...sper sa arate bine..imi astept barbatul sa se cocote acolo sus sa gasim o modalitate sa punem perdeaua ca e pt galerie nu e cu sina...si trebuie sa scot suruburi, sa demontez galeria ca sa pot baga perdeaua, dar bine ca pot.
Deseara merge la onomastica la 2 prieteni si maine cred ca mergem pana la Sovata la nasi daca tot sunt libera luni. Mergem si pana la partia de la Sovata sau la Bucini ca azi se deschide sa tragem o tura cu sania. Maine dupa ce ne trezim...ca cine stie cand ajungem acasa ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Capitol nou notz in caz ca aveti chef de scris:
SCUTEC CURAT
Bianca