Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 20
anasol spune:
buna fetele, i-am dat de cap pana la urma lu ianis: are alergie alimentara 9 de aici provin si greturile si scaunele dese,) + reflux gastro...........macar stiu e are, de aici o sa inceapa chinul meu cu mancarea.mi l-a pus pe motilium si kreon....probleme o sa tot avem pana cica la vreo 2 ani, cands se rezolva de la sine, halal incurajare......ce am observat io ca in special de la lapte imi varsa , nu-l tolereaza......asa ca mai putin laptic cahira dak la un bb de varsata lui e limentul principal, noi il lasama si il completam cu 2 mese de carne pe zi, ca sa luam proteinele din carne dak din lapte nu se poate..........carnitza cu morcov si orez papa f bine( sa nu-l deochi si nici nu-i vine sa verse de la ea nici in timpul nici dupa mese) si tot in acesta mancare ii bag juma de linguritza de ulei de masline ca avem nevoie de lipide la greu ca sa luam si noi in greutate ca de vreo 2 luni si ceva tot stagnam la 7 kg........v-am innbunit fetelor dar va rog dal ati avut probl de genu sau ati mai auzit ...orice sfat mi-e bine venit....va saraut cu drag
despre dav - sapt asta nu a mers la gradi
e plin de muci, scuze maraki....dar am fost cu el la dr si e bine ....adik gatul e k, plamani la fel,,,,,,,,,atata doar ca tuseste si cu secretiile astea uracioase, dar asta e alta mancare de peste.........ca stiti ca si dav e alergic......dar numai ca el are alergie cutanata...ii ies bube..........pe cand inais are alergie alimentara sigur , de asta varsa si scaune dese.........tre sa-i fac lu dav un exudat nazakl sa vedem ce-s cu secretiile astea care persista de 3 sapt..........offf rinita asta alegrica,........
fetelor imi vine sa ma impusc de unde naiba alergici in halul asta copii astia, ca erditar nu e, cred, nu a avut nicodata proble, nci io nici grasu........doara soacramea bat-o vina
anasol spune:
o gramada de greseli dar nu mai corectez ca-s in viteza, ca duminica e sf andrei si io am doi baieti si de azi pana duminica am musafiri........
bianca- ce voiam sa-ti zic, ca io am fost la dr si mi-a dat zinat si mai am o pastica si terminic si nici un rahat nik, tot tusesc de ma ia naiba, tot secretii urate..........nci nu mai stiu ce sa mai iau......dar nici la dr nu mai calc, si m-am capatata de la antib si cu o candida uracioasa,,, de ma mananca jos de-mi vine sa mi-o rup in doua
......am luat si niste ovule doar si stamicina, degeaba......si nici de tuse nu m-a scapat zinatul, dar in rest m-a umplut e mancarimi......sa-mi aiu clotrimazol ceva nu?
anasol spune:
sanatate la copii bolnaviori, angelo am inteles si alain ......sanatate multa spiridusilor....
anasol spune:
a si ca sa mai si laud un pic, am slabit in 2 lunide la 75 de kg am acu 61 si tot scad........am inceput acum o cura de 90 de zile cine e dispus s-o tina merge de minune , rezultate fanatastice si nici nu e grea, de ex astazi la pranz am paste cu sos de rosii si diseara tort sau prajituri sau inghetzata, delciois.........cine are ambitie sa ma contaxcteze io am....am slabit in 2 luni 14 kg si mai vreau acum in cura de 90 de zile sa mai dau macar 7, desi se zice ca in 90 de zile dai 10-15 kg
, vai ce slaba o sa fiu, o sa port in buzunar monede de metal sa nu ma ia vantul![]()
![]()
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi si
la toata trupa,noi suntem tot in acelasis tadiu cu raceala
dar trece ea pana la urma. Sunt happy ca am gasit cautand dropsul meu pe ner cele 2 vechi in care aveam si poze de cand s-a nascut Alain si cu priimui pasi
si eu pierdusem f multe din ele si tareee m-am bucurat sa le ravad. cm intrebare: CUM FAC SA LE DAU JOS PE PC DIN NOU? imi poate zice careva? pls
Am facut si un nou cont dar nu stiu ce a avut ca nu a incarcat nimic si nu am timp acum sa reia operatiunea deseara cred ca o repet.
Anasol pupici si ma bucur ca ati dat macar de capat, daca si dav e alergic sa folosesti pt el numai produse antialergice de la detergent, (vezi ac excelent DERMALIN il gasesti la Sensi Bule eu in tara numai in ala foloseam) si produsele de ingriit, foloseste mustele ca sampon si restul ca snt speciale pt copilasi si cele mai bune cred, au si ceva gama pt copii cu alergii altfel se numeste iti zic cei de la Sensi Blue cu K ceva
Iti scriu eu mai multe dar acum sunt in gara mare.
Fug sa termin treaba ca imediat imi vine vizigotul acasa
si reia operatiunea imprastiat lucruri si macar sa fie ordine pana vine el
, apoi mergem la cumparaturi, pe deseara 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
anasol spune:
silvi- saru mana de rasp, probabil la klorane te referi, asta folosesc io la ambii plozi si derm,alin desigur la rufe si crema trixera de la avene dupa baie.........produse superbune si scumputze dar pt inamicii astia cei mai bun.ca noi ne-om spala cu sapun de casa![]()
ce sa mai spun ca un medic pt alergiile lui dav , rinite si din asdtea singulair 140 ron
, iar creme de
am cred luate peste 500 ron, de la avene , mustela,baby apaisyl....toate natiile..ca stiti ca am avut mari probl cu ianis cand avea acrne vie, cand am iesit din maternitate.........m-am saturat de medicamente si de dat banii pe ele.....
anasol spune:
de craciun o sa-l pun pe grasu sa-mi fak poze ca sa ma vedeti cum ma ia vantul de slabanoaga ce-o sa fiu![]()
![]()
maraki spune:
Hello,
Anasol imi pare rau de ce aud, nasol cu refluxul
Daca nu-i prieste laptele lui Ianis, nu poti incerca cu cel fara lactoza? Sau nu poti inlocui laptele cu danonino? Eu asa am facut de cand avea Angelo 7 luni, a refuzat laptele si am compensat cu danonino dupa fiecare masa. Sant amatoare de dieta
la mine este cazul dar la tine pe cuvant nu stiu unde te vedeai tu grasa
Esti cea mai tare din secta
si sa stii ca semeni cu nasa lui Robert
doar ca ea are ochii caprui.
Eu m.am certat cu Giorgos ca in decursul a 7 zile, a facut crize de 3 ori si nu i.a nimic atunci pe moment. Are spray cu nitroglicerina dar nu s.a atins de el pana acum. Asta se foloseste in cazuri extreme, el daca sta tintuit in fotoliu pana isi revine, nu se poate ridica, nu vb. dar sa dea dracu daca imi spune si ce simte
Il intreb si imi spune sa-l las linistit
I-am adus spray-ul acum si nu l.a folosit, zice ca e pt altceva
Acum nu a scapat de mine pana nu si.a facut programare la cardiolog, nasol ca abea pe 16 dec. a gasit loc
iar eu tipam cand vb la telefon " schnell, schnell!!! " sa ma auda asistenta
numai ca astea au raspuns: mai devreme nu se poate, sa mearga la spital....
Faza e ca dupa ce si.a revenit din criza, s-a dus in bucatarie sa fumeze
Astept sa vina socrosenii de la sv. sa le spun si lor ca ei nu stiu nimic de fazele astea din ultima sapt
La o adica este copilul lor, ei de ce sa stea linistiti`?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
salut.
noi suntem bine, eu fff pe graba.
azi trebuia sa fim la control la Bucuresti, am reprogramat, si am senzatia ca va trebui sa reprogramez si reprogramarea
...
eu cu felicitarile bine, mai vand inca.
Giova, mi se pare ca MArco va fi Elf si nu Spiridus. La fel de frumos, oricum.
Anasol, oooffff si amar de voi, sanatate multa... mai mult nu stiu ce sa zic. Vezi ca la Bucuresti se face o analiza (am uitat unde, la care clinica, dar aflu si-ti spun), costa 200 euroi, pt. 51 de alimente, iti spune clar. vroiams a-i facem si noi lui Razvan, dar am tot amanat... ma interesa glutenul si lactoza... in fine. Noua ne-a recomandat medicul lui de la Bucuresti.
Am si poze noi, dar poate incarc deseara.
Acum ma duc si eu in pat, langa puiul meu.
M-am hotarat, demontez patutul si aduc casuta de plastic de la Bunicul. Vor veni zile geroase, cetoase... sa aiba copilul (si ma-sa
) loc de joaca.
Fetelor, la Mall-ul nostru care s-a deschis de curand (unul din ele) este un loc de joaca (ceva goflabil + un tobogan micut de plastic) unde vin "copii" si de 14 ani!!!! Este gratis, poate de aceea? Eu n-am indraznit sa-l duc inca pe Razvan acolo... si nimeni nu supravegheaza nimic... si-s niste vlajgani raaaaaiii si-ai dracului... mi-a zis prietena mea, care a fost cu baietelul... vai de civilizatia romaneasca, pe cale de disparitie...
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
anasol spune:
maraki- am incercat cel de soia, laptele , nu mi-l papa deloc e tare rau la gust , miroase a mancare de catei, iar iaurt cred ca e prea mic sa-i dau.io stiu o sa incerc