Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat copilul, cica nu a vrut sa danseze foarte mult, in rest s-a prostit cu mihnea si Bogdan, presimt ca marco a fost capul nebuniilor, caci aia 2 sunt niste cuminti pe langa el.

Bianca pai a primit dani steluta, in ton cu anotimpul, nu? si marco ma innebuneste cu Spiderman, sare de pe mobila, canapea ca si spiderman.
Cantecul ala: clopotei, clopotei, veseli clopotei, e traducerea de la jingle bells. au aceeasi melodie, vezi ca e si in serbarea aia pusa de tine, de la gradinita din Timisoara.
irina imi pare tare rau de Mario, lasa ca se pune el pe piciuoare, doar sa se insanatoseasca.

marco are pt. serbare: Saniuta fuge; mos craciun cu plete dalbe si Domn, domn.
la ultima colinda, numai refrenul il canta copiii, aseara l-am pus si asa e.

azi i-am cumparat un puzzle, de 20 bucati, de fapt sunt 2 inauntru, e cu cars. Marco mai mult de 6 bucati nu a facut, dar vom incerca marea cu sarea, mai ales ca e cu masinile lui preferate. il voi da de MN. nu stiu ce mai pun pe langa, inca nu m-am decis. vroiam lego-ul de la Bianca, dar cred ca ala il dau din partea lui mama, ca mi-a zis ca-mi da bani sa-i cumpar copilului ce-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SEARA BUNA

eu sunt tot pe fuga in ultimile zile asa ca citesc ce scrieti mai greu de scris

papanul meu drag si scump mai nou e preocupat de abtipilduri unele cu motociclete,i a facut mamei toata bucataria numai motoare....face pipi numai ca baietii ...ma pune sa i ridic olita in dreptul cucului si se tine mandru el apoi o si scutura...i am facut comanda pana la urma de masa de scris ca a MARAKINEIiar BIANCAI azi i am luat un super telefon pe care il voi da de ziua ei....si l a dorit tare mult si sper sa o bucur multde mos nicolae ii dau dulciuri si fructe si parfumul rebelde de mos craciun....habar n am dar sigur lenjeria aia de cu hanna montana....pe 19 apare si cumnata cu cumnatu asa ca vom petrece nu glluma
GIOVA asa e sunt comode educatoarele ...sa le vad daca ar veni la noi sa stearga la nas si fund sa imbrace sa dezbrace si sa dea de mancare la copii....mi ar placea sa le vad,si as nici nu primeasca nik,eu pregatesc serbarea care se va numi,,carnavalul craciunului,, i am zis copiilor sa si aleaga un personaj in care sa se imbrace si de acolo facem o sceneta care sa cuprinda serbarea de craciunaltceva ca s a saturat lumea de acelasi eterne serbari....cat despre laptop e f bine ,adevarat ca noi la scoala nu ducem lipsa de absolut nik

DMELIsaptamana viitoare pun contul asa ca ...pupicei lui mario
BIANCA ce mirat o fi fost dani de jucarii]
SILVI bun meniu
MARAKI....asa deci ti a adus mosul o bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

N-am avut de lucru si mi-am facut
www.dropshots.com/biancas1#date/2008-11-26/21:10:15" target="_blank">Uitati aici
Am vrut sa iesim pe afara sa mergem pana la sora-mea si noroc ca am sunat inainte..nu era acasa, era la Real. Asa ca m-am apucat de muncit daca tot ma plictiseam . Au iesit foarte buni,nu sunt greu de facut si sunt foarte buni. I-am cop in folie de aluminiu ca Silvia.
Am calit o ceapa medie intr-o lingurita de unt, am pus 2 ciuperci mari taiate marunt cu tot cu picior si niste felii de salam ca numai dinasta aveam in frigider. Le-am calit 15 min aprox cum spunea si Silvia, am pus sare, sare de usturoi, putina vegeta , am pus compozitia din cartofi, am pus niste cascaval ras si smantana. Am reumplut cartofii cu compozitia si am pus patrunjel si am bagat la cuptor pt 15 min .
Giova Dani nu vrea sa faca puzzle...nu cred ca vede piesele am mai zis eu...nici cuburile nu ii plac...i-am desfacut niste cuburi din 12 bucati dar se joaca cu ele nu se chinuie sa faca. Asa ca l-am pus bine. Puzzle are carte "ratusca cea urata" carte cu 6 puzzle dar nu le face...spune ca nu poate...vad ca nu vede unde trebuie. Si i-am aratat de cateva ori dar degeaba. Poate daca ar avea Cars sau Spiderman...numai sa gasesc.
Sa stiti ca am reusit cu wc..azi a facut doar pe wc . Inca 2 zile si arunc olitele am spus
Eu de Mos Nicolae le-am cumparat la ai mei dulciuri si cate o jucarie...la Dani un tractor parca si Sandrei o sirena H2O. Nu ammai facut nebunia din alti ani anul asta...m-am potolit deocamdata. Vor primii cadouri de la bunici,fini, de la sora-mea, de la nasi...etc. De Craciuni vor primii cadouri de la sora-mea, bunici, nasi (2 perechi), prieteni de familie, fini si noi normal. Asa ca...vor fi o gramada de cadouri.
Eu trebuie sa mai cumpar cadourila fini, la prietenii fara copii...la soacra-mea (pe socru-meu si pe maica-mea i-am rezolvat) si sotului meu ii cumpar...o craciunita

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cosmi..hehe...cand am spus de ziua Sandrei ca ii cumpar telefon mai performant ati spus sa nu ii cumpar...sa nu o invat de pe acum cu lucrurile bune . Ei uite ca ai ajuns sa o faci tu . Ce telefon i-ai cumparat?. Eu Sandrei nu ii cumpar telefon, am avut eu un samsung D600 acum 2 ani, dupa 1 an m-am plictisit si i l-am dat lui Nelu, acum Nelu si-a luat telefon si D600 sta in dulap. Dar deocamdatail las sa stea acolo ca nu am incredere ca nu il pierde. E un telefon bun numai ca eu am o "prolema" cu telefoanele si le schimb rapid ca ma plictisesc+ ca trebuie sa fie moderne, mici, subtiri, cu camera de 2-3 megapixeli...(cate pretentii pe caul meu) Asta ce il am acuma e de 1 an si 2 luni si inca nu ma bate gandul sa il shcimb..mare minune
P.S. Am intrebat-o pe Sandra de rebelde si mi-a spus ca ea nu se uita ca nu ii place.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bianca sa sti ca asa gandeam si asa gandesc...dar in clasa a 5 a e altceva si i am luat ca tot avea ba de pe la mine ba de pe la gabi si isi dorea unul numai al ei si chiar il merita....altceva nici n aveam ce sa i iau ca n am idei...

Mergi la inceput

Cosmi..am uitat sa spun..in pliantul de Spar am vazut aparat de facut suvite Hanna Montana (suvite dinalea cu bile ..am vazut ca are si bile) la 39 lei . Sandra mi-a aratat si m-a intrebat daca il cumpar de Mos . Sa vedem daca am drum incolo.... Chiar nu e mult..numai sa fie bun.
Giova...am uitat... si Dani sare peste tot...daca e in pat se arunca pe tine cand are chef..isi da drumul ca daca nu esti atenta il scapi de numa. Nu are asta pic de frica. Azi am stat toti in dormitor vreo ora si a sarit in pat non-stop si aruncat cand pe unul cand pe altul zici ca era la acrobati . Asta are energie in el nu ca sora-sa

Mergi la inceput

Silvi..am aflat ca nici in Germania educatoarele nu duc copii la wc si nici nu ii imbraca pt ca nu e de datoria lor. Mi-a spus o mamica de pe forum de la subiectul de Tg-Mures. Asa ca vad ca se practica si in alte tari ..
Cred ca merg la nani...azi iar nu am facut nimic si a mai trecut o zi...
Azi maine ma plang ca am de invatat ca bate sesiunea la usa . Ultima sesiune..doamne ajuta!!
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata de la mine

Cosmi de care masa ai comandat pt papan? daca este cum am luat eu pt Angelo,aia cu <Pooh,sa stii ca nu este asa stabila.Sant altele mai tzepene Fii-miu daca impinge cu piciorul cartoanele alea de jos cu desene, ies imediat Poate te razgandesi si comanzi alta ca sant o gramada de modele. <ma tenteaza si pe mine sa iau alta dar deocamdata ma orientez la altceva.
Bianca, stii care-i faza cu bicicletele aici? Te opreste politia pe strada si iti cere seria de la ea, trebuie sa dovedesti cu acte ca iti apartine Robert mi-a spus ca a vazut de multe ori seara cum sant opriti biciclistii
Giova, nu se pune problema ca nu ai unde sa tii bici, toate blocurile au spatiu in subsol Hai ca v-am plictisit cu povestea asta Cam lungi cantecelele pt serbare.....
Noi am fost aseara in mall si am cumparat in sfarsit geaca de iarna pt Angelo,nr 104 era fixa si am luat 116 care-i vine super Am vrut sa fie maneca peste jumatate din degete pt ca nu vrea sa poarte manusi.Au mai ramas cizmele de cumparat, in C&A erau numai pt fetite
Ioana de Bistritaaaaa!!! unde santeti? am vazut ca ai pus poze noi in drop dar nu stiu care sant ca nu sant noi....Intra si spune ce faceti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna dimineata...dau o de la servici...in sfarsit am si eu net, sunt in pas cu tehnologia
Maraki..eu niciodata nu ii cumpar lui Dani haine pe marimi...eu le cumpar ochimetric si niciodata nu gresesc in sensul sa ii fie mai mici. La mine rar gasesti haine fixe...toate sunt mai marisoare putin pt ca oricum creste. I-am cumparat pantaloni matlasati nr 104..ce daca are numai 94 cm...i-am indoit putin jos si ii va purta doua ierni . Si asta nu pt economie...dar pur si simplu nu imi place ca o haina noua sa ii vina fix.
Ma apuc de treaba...o zi faina sa aveti...azi si maine o sa am musafiri asa ca mai rar pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

racita bocna si cu o stare ca naiba am inceput de aseara si eu si Jean sa luam antibiotic ca nu mai putem, pe la 3 noaptea ne-am intalnit la bucatarie la "paracetamol efervescent" ca ne durea gatul sa murim si eu una nu putem sa respir de nas infundat ...vai ca ne-am racit de la copilul asta groaznic, ma gandesc ce rau o fi fost si el saracutul.
Bianca nu stiu ce sa zic asa o fi cu gradinitele, depinde de fiecar in parte, poate aici sunt mai permisivi la halt garderie ca sunt copilasi de la cateva luni la 3 ani, e grupa de dinainte de scoala, nu stiu dar aici e locul lui fiu-meu care inca e cu pampers, nu ar sta la masa sa faca activitati si multe altele, bestiali aratau cartofii o sa postez si reteta aia de la pui la cuptor cu legume dar alta data ca ma ustura ochii ca naiba acum.
Giova we fain sa aveti si pupici prapaditului, asa se nasc uni copii mai nazdravani, cu mai multa energie...nu poti sa le interzici mereu sa face ceva.
Cosmi si spor in toate.
Maraki sa poarte ngelo cu placere hainutele si ep mine ma bate gandul sa dau o tura pe la C&A in we asta.Pana la urma ce faci cu bicicleta? parca te vad ca o duci la centru de obiecte gasite
Eu as avea atata treaba dar nu am nici un strop de energie cred ca ma trant intr-un fotoliu si acolo zac pana il iau pe Alain.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput