Pepenasi de iulie - august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
ariadnabr spune:
Azi n-am timp de scris, are madam limbarnitza, de' are gura mare...ca ma-sa ![]()

Revin mai pe seara...ma duc ca ma cearta! 
Aaaa da Sun scuze fata ca te nervez
da' io gura tot n-o fac mai mica! Na! ![]()

Ioooooooooooi, am fugit ca arde!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
moni_or spune:
Anka, ti-am trimis PM cu mailul meu, ca n-am acces la mailul comun. Multumesc de recomandari! Si eu cred ca ar fi o mare pierdere pt. tot forumul daca nu ne-ai mai impartasi din experienta si lecturile tale, eu am f. mult de invatat de la tine.
Multumesc si celorlalte fete care mi-au mai facut recomandari de carti.
Aici e o vreme sa nu lasi nici cainii afara, n-am chef de nimic, ma duc langa bebe sa-l privesc cum doarme.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Caprioara spune:
Fetele, am revenit
.
Cu parul fetii, Mada, Flo, nu o tund mai, ca asa mi-e de draga pletoasa
. E brendu nostru, nuuuu
? O sa incerc intai bentitza, apoi daca nu mere asa elastice de par (de alea am folosit si la Matei - la 7 luni deja avea un "palmier" in cap de toata splendoarea
, pe care l-am taiat la 1 an), si daca tot nu mere o sa-i tai doar un pic din breton
cum zice si Ana_a.
fetele dulci.
Alina, du baietu la spital! Va doresc sanatate multa!
Andreea, te
si noi si sper ca pana la urma sa le rezolvati pe toate. Noi aici suntem, daca ai nevoie de ajutor, da? Numa sa spui si sarim
.
Anaxena, felicitari oricum!!! In inimile noastre TU esti pe locul I
! Dar stii ca viatza e nedreapta uneori... Nu lua in seama. Ai vazut cum se voteaza
, asa ca... Fruntea sus, ca esti cea mai tare!
Kimmy, sa dea DD sa ti se implineasca visele cu casutza!
Sunisor, buna ideea cu regulile
! Si cu spusu ce ne-a enervat
. Da acu ma enervez io ca trebe sa-mi aduc aminte ce ma enerva si nu reusesc
.
Na, ca neuronu a clacat di tot daca l-am fortzat si nu-mi mai vine nika in cap. E gooool
.
Revin
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
oanasm spune:
pruncu doarme....
moni is zapacita rau...eram sigura ca ti-am raspuns
..am nascut in fehergyarmat..un orasel mic mic..la 30km de mine...debrecenu e la 100 si nu m-am riscat
..da spitalu de aici e ff ok, dr la fel..si e aproape de noi...io acolo merg si la pediatru..doar vaccinurile le facm la romanica
kimmy deci va mutati la casa noua! faina treaba
sa va fie de bine noua locuinta
oana imi pare cam devreme diagnosticu asta..adica strabismu la bebei pana-n 6 luni nu e considerat o boala
ana a io ii voi da cereale cu lingurita..citisem ca e bine de folosit biberonu doare la lapte/ceai 
sibylle nici io nu-s prea constanta pe DC...am perioade si perioade...si ma enerveaza uneori treaba asta...eram activa la aspirante in schimb
; legat de Vladimir...sanatate muulta va dorim si succes marti!aaaa...si nu-l mai compara cu altii chiar asa....ca si ceilalti nu stiu probabil sa faca ce face al tau...
..si mie-mi place de tine..deci nu-s io aia de pe lista ![]()
tecky merci frumos
mada si io ca tine la faza cu motzu...imi pare o chestie asa...no..nu le am cu obiceiurile astea si pace
capri
pai daca nu vrei s-o tunzi...pune benditza cum ziceau fetele....fa-o karatista cum e si noram mea![]()
ana a poate gasesti la magazin husa de ploaie pt carucior..de aia universala..de insecte stiu ca este universala...sanatate multa puiului!
vio off mai...dintii aia ai tai....tin pumnii sa gasiti pe cineva care sa-ti rezolve dantura cat de cat...macar asa partial, cat alaptezi 
na bun..am incepu sa scriu mesaju asta la capitoul celalalt..
ruxule hielaauu 
mada spor la shopping
..ca vad ca ai de fiecare data cand e vreo oferta....si io is tot asa de belea 
anka da ce diferenta cu si fara plete! e o scumpa oricum..da cu plete e o scumpa foc
no..am terminat de cetit finally
mai..io nu stiu ce naiba...da tot ne iesie pipi din scutec..lateral spre spate

asta de cand am trecut la nr 3..ca 2 deja e mic....si daca pun io scutecu si daca pune cipri..tot o patim amandoi..bine..nu de fiecare data...dar cam des...
un sfat..ceva? sa fac un filmulet cum pum io scutecu
poate nu fac bine ceva?
..na...dupa 3 luni ma trezesc mai mula ca la inceput! 

Oana
de
Raul