Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor!
Am recuperat si eu aseara ce ati scris. Vad ca ati avut mult spor. Noroc ca nu am scris nimic aseara ca eram asa nervoasa, din multe motive. Intre timp mi-a trecut, am revenit la ganduri mai pasnice.
Cu toate astea nu pot sa ma abtin.
Sun, in legatura cu mesajele alea, cea mai buna metoda este sa le ignori. Persoanele care au scris asa ceva sunt, dupa parerea mea, de cea mai joasa speta, frustrate si lase. Sa vina si sa scrie aici, nu sa se ascunda dupa niste PM-uri. Si care e treaba lor, n-au ce face pe-acasa? Tu ai zis ca sunt si persoane pe care nu le stii. Per a contrario, sunt si persoane de-aici, ceea ce m-a frapat cel mai tare. In fine, si eu sunt in general diplomata, dar cateodata imi dispare orice diplomatie. Repet, bine ca m-am abtinut aseara.
Anka, eu chiar ma gandeam odata cu cata rabdare raspunzi la fete (de Mada ce sa mai zic) si asta in detrimentul timpului tau liber. Mie imi sunt foarte utile toate informatiile primite de la voi, pacat ca nu toata lumea apreciaza (mai ales cand raspunsul nu le e pe plac).
Ileanna, care va sa zica ti-ai tras bona. Sa nu-mi zici ca nu mai iesi in parc cu gandacelul, ca vreau sa-l vad si eu, pana sa va mutati.
Anaxena, pentru mine tu esti adevarata castigatoare.
Caprioara, Mona, catelus vorbitor Fisher Price (in limba romana) cel mai ieftin am vazut in www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=004&title=Garantat,%20cele%20mai%20mici%20preturi%20la%20jucarii!" target="_blank">carrefour
Anka, eu am primit in posta cataloagele de jucarii de la Cora si Carrefour si mai ieftine mi s-au parut in Carrefour. gasesti cataloagele de jucarii pe paginile Web ale acestor magazine.
Marina, uau, ce bunatati ai facut tu acolo. Ce bine arata. Mada vrei sa pui tu, cad ai timp, pozele Marinei la reteta de praji a mea de pe site, ca ale Marinei arata mult mai bine.

Nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu. Sper sa tin pasul cu voi, ca pana pe 5 decembrie am de facut o lucrare pentru servici si mai am si alte treburi de rezolvat. Dar si dupa ce termin, leneveala nene.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Andrei !.Noi sarbatorim azi 4 lunite si luni la vaccin .
Mai cu subiectul despre biberoanele din plastic nu am vrut sa sperii pe nimeni si nici sa indemn la cumpararea de clopote de sticla ci doar sa fim atente la ce cumparam, sa citim etichetele. Si eu am cumparat o canita Nuk tot din plastic dar nu stiu daca ati citit pana si pe sticla de apa plata scrie sa se pastreze in loc racoros, ferit de inghet si soare.
Si eu sunt pentru regulile lui Sun ca sa mai dispara energia negativa de la noi!
Alina si eu zic sa te duci macar la spital sa fie monitorizat Rayan.
Despre ochisori e normal sa apropie ambii ochii cand priveste un obiect de aproape verificati pe voi faza.
pe toate!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai frate da mult mai scrieti, e asa fain cand e activitate aici.
Super buna ideea Sorelix.
Din cauza de scris tare mutl eu am citit tot da ce varza e in capul meu acuma. Asa ca pe scurt si din amintiri:
Alina uff imi pare tare rau sa aud ca sunteti asa bolnaviori si eu zic fugi la spital nu ii lasa sa te trimita acasa sa va tina sub observatie, daca totusi nu va tine ia de la farmacie saruri din alea de hidratare care le amesteci cu apa si ii dai cate putin la fiecare 5 minute ori cu seringa ori cu o linguritza cum ti-e mai usor. Multa sanatate si ma rog sa fie bine. Ca stiu cat de aiurea is virusii astia. Multi pupici.
Legat de sertare alea cu role nu va imaginati cata forta au copii si le trag peste ei peste picioare etc mai ales ca ei nu au echilibru asa bun si Doamne Feri ce nebuneli se pot intampla aveti griaj la chestiile colturoase gen masa de cafea din sufragerie chestiile de sticla, ridicati totul cat mai sus prin casa si daca vedeti ca vrea neparat ce e pe mobila puneti din jucariile lor la nivel sa le poata lua daca vor sa isi satisfaca pofta de urcat pe sus, daca aveti comode din astea cu sertare aveti mare grija sa nu traga de vreu sertar si sa cada comoda peste ei, ca e posibil au mai fost cazuri care nu s-au sf bine. Nu tre sa deveniti parnoice da nu ii lasati nesupravgheati nici o secunda ca intr-o fractiune se intampal nenorocirea. Si la aragaz daca gatiti folositi ochiurile din spate nu alea din fatza de unde bebe popate trage ceva peste el, oalele nu le lasati pe marginele de la dulapuri cu manerele in afara, sertarele din bucatarie e bine sa fie legat cu sistem din ala cu clic ca stiti ce fac unii le folosesc drept scari si pot urca la aragaza sau pe dulapul din bucatarie, bien is inca mici da eu va zic ca se intampla de aia normal langa aragaz si chiuveta nu se pun sertarele astea cate 5 unul peste altul. Puneti-le o paturica pe jos unde sunetti si voi sa ii puteti observa usor si puneti acolo toate jucariile ca ii e mai bine pe podea decat pe pat/canapea. Aveti grija ca dintr-o mica neatentie se poate intampla nenorocirea.
Tecky ma bucur ca nu e nimic grav de tinut minte unu cea zis Anka cu ciupitul pielii pt deshidratare si inca unul legat de iritatii aveti grija sa nu fie meningita tre s afaceti testul cu paharul adik apasati un pahar pe bubitze daca dispar si se face alb e ok daca nu si ramane rosu fugiti la spital, rosu sau movulii sunt petele de meningita. E tare periculoasa si mai bine sa fiti safe than sorry.
Legat de safety clips pt mobila noi avem alea cu surub si is multumita de ele pt astea chimicalele de spalat mai este ceva ca un fel de cosh care se incuie si nu poate scoate de acolo csticlele cu chimicale.
Uitati www.rospa.com/homesafety/advice/child/accidents.htm" target="_blank">aici site-ul Societatii roiale de prevenire a acidentelor zice ce si cum la fiecare varsta a lui bebe sunt chestii interesante de citit, www.safetots.co.uk/" target="_blank">aici un site safetots cu tot felul de gadegturi din astea pt siguranta pt diverse zone ale casei, vedeti emniul din stg si dati clic pe fiecare si va arata ce si cum.
No cam atata am retnut.
Edit ca mi-am adus aminte: Sibylle vai cat de bine te inteleg cu cititul la odiseea de unde apartine Vladimir si unde apartine Ari toti copii fac la olita sau la toaleta vb stiu poezii etc si tot felul de din astea asa ca eu de multe ori nici nu mai scriu ca a mea nu face atatea si aici mi-a zis ca e ok deci nu o fortez, da na ma pocneste depresia cand vad cate zic fetele ca fac ai lor si a mea...
Gini am sa le pun da chiar nu am mai apucat sa ma ocup de site da promit sa recuperez poate in weekend sa ajung la zi cu ele ca is in urma de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Bai, am urmatoarea bromblema: lu fimea ii intra parul in ochi . Ce sa fac??? Stiu ca e de ras, da mi-e teama sa-i pun clamitze de acum, sa nu se raneasca in ele. Iar de tuns, parca stiam ca nu se tunde pana la turta (adeca 1 an; desi asta e o superstitzie, pana la urma, muuu ?).

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

eu as tunde-o. a mea nu prea are par dar abia astept momentul

GABRIELA

si eu as face la fel! As tunde parul si nu as mai necaji copilul cu moturi si agrafe!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

pt Sara si Andrei,sa creasca mari si frumosi

Anaxena,felicitari pt premiu,subscriu la ce ziceau fetele ca meritai locul I.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mda...cica merge acum, incerc sa vad...

Mada Dublin, Marina, Pica, multumesc din suflet ca v-ati facut mila si de ruda voastra mai saraca de la tzara...Ma uit acu pe net sa vad ce si cum.
Probabil ca si aici se gasesc chestii din astea dar sunt la niste preturi de ma inspaimant asa ca mai bine trimite maman pachet...

Mda, preturile sunt maricele si in Romanica...Acu vedem daca percuteaza varutzu, daca nu percuteaza varutzu rezolvam cu Mada de Dublin.Mada, cat e transport de la tine in Romanica respectiv de la tine in Brazil?

Xeno, acum am vazut...de mare porc.E bun si argintul dar tu meritai sa iei tot podiumul.

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Mda...cica merge acum, incerc sa vad...

Mada Dublin, Marina, Pica, multumesc din suflet ca v-ati facut mila si de ruda voastra mai saraca de la tzara...Ma uit acu pe net sa vad ce si cum.
Probabil ca si aici se gasesc chestii din astea dar sunt la niste preturi de ma inspaimant asa ca mai bine trimite maman pachet...

Mda, preturile sunt maricele si in Romanica...Acu vedem daca percuteaza varutzu, daca nu percuteaza varutzu rezolvam cu Mada de Dublin.Mada, cat e transport de la tine in Romanica respectiv de la tine in Brazil?

Xeno, acum am vazut...de mare porc.E bun si argintul dar tu meritai sa iei tot podiumul.

Ilenuca, felicitari iubita!!

Mey deci avem 2 mirese in primele 5 si 3 poze in primele 10.Suntem cele mai tari???????Suntem

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Azi cred ca in sfarsit o sa vad si eu apartamentul pe care posibil sa-l cumparam...inca nu e nimic batut in cuie,dar eu deja numai apartamentul ala il visez,cum calc perdele,cum o sa avem si noi in sfarsit pat normal,si nu ne chinuim pe coltar,visez la o debara,sa nu mai depozitez tot kk pe dulap,la o bucatarie in care o sa-mi incapa si scaunul de papa al fetei,si multe din astea
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Iti doresc din suflet sa se realizeze toate aceste lucruri cat mai curand!
Si Matei are uneori 7 mese pe zi aleori 5 mese pe zi... nu stiu cand o sa-si regleze orele de masa.

Eu spal hainele la comun, asa am spalat dintodeauna, cu Stefan am pus deoparte hainele lui cam 3 saptamani dupa care...la comun si nu a patit nimic.

Felicitari pentru Timea!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ana_a, Gabriela, Anka, multzam de sfatul cu parul fetii . Sper ca nu am uitat pe cineva .

Gini, multu de pot cu carefuru .

Multuu la toate care mi-ati mai scris. Scuze da plange fata si io am pierdut sirul aici.

Fuuuuug.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Alina...du-te la spital cu Ryan.Cum spun fetele...Du-te.Sa ne tii la curent te rog cu ce se intampla

Yael, pai tie nu iti e asa umpicut rusine???De loc de loc??Pai vii aici si vb cat de frumos ninge la voi si eu n-am vazut zapada de doi ani??

Tecky, ce ma bucur de Ralucuta.Bravo!!!

Iza, eram ingrijorata de tine.Bine ca ai aparut.Si sa dea Dumnezeu sa va luati mai repede apartamentul

Mergi la inceput