Cafea cu aroma de femei *93*
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
Dodo
, sa stii ca ai dreptate, toate ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa avem copii sanatosi! tu inca nimic, n-ai aflat sau tii surpriza?
mai Ramy, sa stii ca-i asa cu Tibi...si uitasem....cu siguranta se va umfla in pene daca n-o fi cu cuc....ca eu una nu ma mai bazez suta la suta....om vedea!
Lulu...bine te-am revazut pe-aici!
ALICe

eu
aidaciolac spune:
marule zi si mie cum e pe la voi , au impodobit doar casele si gradinile sau si bradul din casa
... vai ce
vaaaaaad 

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
principeso,wendy,lali pe unde va cafeliti?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ramyteo spune:
Buna dimineata poftiti la o 
Pentru ca azi trebuie sa temrin cu curatenia
nu vine nimeni sa ma ajute...mi-as bate covoarele...imi trebuie o mana de barbat da daca a meu e la lucru nu pot sa le fac singura...le-as spala da cum nu am apa calda...sa tot incalzesc...ma apuca noaptea...of of...
HAi mai fete va-ti uitat la videoclip???????
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
wonderful spune:
'neata,gagici!Aiduto,nu ma cafelesc nicaieri,am venit pe la 7,30 de la scoala-sedinta cu parintii-,nu mi-a mai trebuit nimic decat un dus.
Ramy,nu te mai agita atata,fa-le intr-un ritm mai lent Craciunul nu vine cu parul.daca nu ai covoare maaari,le poti spala si in baie,pe gresie,merge si cu apa rece,numai sa nu racesti.
Ma gandeam cu nostalgie ca ai mei sunt prea 'batrani' pt. Mos Nicolae.Voi l-ati chemat pt. odraslele voastre?![]()
MsLara spune:
la toate mamicile si gravidutele!
Eu pe aici, pe-aproape! Dupa calatoria la Praga am lenevit in zilele libere, apoi am intrat in rutina obisnuita..casa-serviciu, stiti si voi.
Am reusit chiar si sa racesc din nou
...dar de data asta am atacat repede cu niste modafen sa nu ma mai puna jos.
Acum beau
cu voi si sper sa vina Mosu' si la mine azi...
Sa aveti un week-end frumos! 
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
wonderful spune:
Stresat de responsabilitati, de campania electorala si de o casnicie care s-a prelungit deja peste masura, Tariceanu cauta o curva de meserie, sa se mai relaxeze si el un pic.
Prietenii de SPP ii gasesc trei exemplare: o blonda, o bruneta si o roscata.
Tariceanu ii spune blondei: - Sunt Prim Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Liberal. Cat m-ar costa sa ti-o trag?
Blonda ii raspunde: - Sunt o blonda de lux si lucrez cu 100 Euro/ora.
Tariceanu o inteaba acelasi lucru si pe bruneta, care ii raspunde: - Sunt o bruneta focoasa si lucrez cu 100 Euro/ora In fine, ajunge si la roscata,
care-i raspunde: - Domnule Prim Ministru, daca reusiti sa-mi ridicati fusta la nivelul preturilor actuale, sa-mi coborati chilotii la nivelul contului meu din banca, sa-mi prezentati o
scula la fel de dura ca timpurile pe care le traim si sculata la nivelul costurilor gigacaloriei si, mai ales, daca puteti sa ma faceti din vorbe asa cum ii faceti pe alegatori, atunci pe
cuvant ca nu va iau niciun ban!!!
wonderful spune:
Merge unul cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic, zice:
- Uite cum arat, ca o scroafa!
El raspunde:
- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra.
lulu_boches spune:
Buna dimineatza!
,
,
ptr gagici, iar ptr burtici CEAI
"La multi Ani!" tuturor ptr ziua de azi.
Se pare ca nu va placut clipul postat de Ramy, in clip este mama si fiica mea.
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Buna fetele.
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi zilele de nume!!!!!!
W. da nu ma stresez doar ca vroiam sa termin...nu am temrinat
inca mai am da no...asta este...si cu covoarele...sunt mari si grele...
Lena mie mi-a placut 
Va
pe toate.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari