Cafea cu aroma de femei *93*
Raspunsuri - Pagina 20
ramyteo spune:
Buna fetele...cam tarziu da sunt cu cafeaua in fatza
ca ficamea mananca la ora asta 
Aida
la pisicutza si tie
toata ziua ma gandesc la voi si sper sa vi numa cu vesti bune 
Sanatate multa!!!!!
Lali
sanatate multa mamei tale 
Doamne Ajuta!!!
Iahim 
multumim la fel...sanatate multa si voua!!! Eu nu imi dau seama daca creste
ca o vad toata ziua
acum chiar mis e pare ca nu a mai crescut...are un metru si vreo 2 cm cam asa...din ce imi aduc aminte...E maruntica mititica...asa mise pare mie...mno...
Flacaul tau ce mai face?
Sanatate multa si lui!!!
la toate !
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
o saptamana frumoasa va doresc.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ioanaradu spune:
buna dimineata si la multi ani in 2009!!!
sa aveti parte de sanatate si ce mai incape pe langa!!
si pupici!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
wonderful spune:
Buna seara,fetele!Am apucat si eu sa ma asez la taclale dupa nebunia asta de sarbatori.Parca de abia acum as avea nevoie de cateva zile sa-mi trag sufletul.Cred ca de Paste imi iau omu' si ne caram undeva ca m-am saturat de stat in bucat.,pune-te masa,strange-te masa...
Lali,draga mea,imi pare f. rau de starea in care e mama ta.Te-am citit de 2 ori gandindu-ma ca DD fereste sa nu dea necazul asta si peste ai mei(parintii);in seara asta l-a dus sotul pe tatal meu la urgente c-o viroza...Sunt si caposi mai,pana nu stau la jde mii de cozi nu-s fericiti.A stat 3 ore in frigul asta pt. tikete de transport gratuite!!!Pofti de mai poti zice ceva
.Se catara pe un scaun pus pe o masa ca sa citeasca contorul
.Sa m-apuce nebunia,nu alta.L-am certat da' crezi ca s-a potolit?Uneori sunt sm...![]()
maru spune:
la multi ani!
la munca, din nou, asteptand primavara!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ramyteo spune:
Buna dimineata fetele 

W.
dupa cei in varsta trebuie sa fi mai rau ca dupa copii
Maru ce primavara vrei? La noi a nins putin da nu sa pus zau ca ma inervat treaba asta
eh si tu vrei primavara repede...of of si mai mai...acum te gandesti deja cum e sa stai la plaja...
sa nu te supi...la noi e soare da e frig ![]()

la toate!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
fannna2003 spune:
la multi ani si de la mine..la inceput de an si sfarsit de capitol!
credetati ca m-am potolit?...da de unde...gata...m-am hotarat sa revin pe baricade

Mata Emma lupta iar cu cancerul
iahim spune:
Buna dimineata!
Fanna,ne-a fost dor de tine!Sper sa intri mai des!(eu vorbesc...)Dodo,te pup!Sper ca merge bine sarcina...Abia astept sa fii din nou mamica!
W...si eu la fel de sarbatori...parca am inebunit...muncesti inainte si dupa ...si pe urma sa incepi noul an odihnita!...Asta este!Este vina noastra! De Pasti cred ca ma evapor si ue,si-l las pe fii-miu la bunici!
maru spune:
draga mea, pai de zapada eu nu duc dor, acum asteptam inca un val de ninsoare de 10 cm.
N-ar fi rau, ca strazile sunt curate, trotuarele curate, dar nu mai am unde pune zapada, plus ca astia spre Toronto parca ii loveste cu leuca in cap cand ninge, uita sa mai sofeze, devin ultra prudenti, si imi mai adauga o jumate de ora la naveta mea si asa destul de lunga!
Bleah!
Sa vina primavara!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitolul 94![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!