Cafea cu aroma de femei *93*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Un an bun cu sanatate!

Revelionul planuiam sa il facem la cabana plapumioara, dar nu va iesi asa, ca gasca de prieteni s-a decis sa nu ne lase singuri diseara!
si eu sunt la lucru, a nins si nu stiu cand ajung acasa azi, chiar daca plec mai devreme...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Noul An sa va aduca lumina in ganduri,caldura in suflet,dragoste si binecuvantare de la Dumnezeu!LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

La multi ani!!!!!!!!!!! VA doresc sa aveti parte numai de bucurii si sanatate!!!!!!! Mii de la toate!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ANUL ACESTA SA AVETI PARTE DE SANATATE,FERICIRE,IMPLINIRE,BUNASTRE SI COPII SANATOSI SI NAZDRAVANI!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani!" Sa aveti un An Nou cu sanatate, bucurii si vise implinite.
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani 2009!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor poftiti la o cafea
VA dau sa ne vedeti la revelion nu sunt multe pozici da no...asa ca sa aveti o idee http://s289.photobucket.com/albums/ll230/ramyteo/?start=0
Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

LA MULTI ANI! Dragele mele sa aveti un An Nou cu sanatate, bucurii si impliniri!

Aida ma bucur din suflet ca rasetele Emmei se aud din nou! Va tin pumnii ca de acum incolo sa aveti parte doar de cantece si zambete!

...Din pacate eu am ceva probleme cu mama...Din 28 decembrie e in spital, cu diagnostic initial de AVC acut (ni s-a zis ca e minor, la tomografie nu se vad nici leziuni, nici cheaguri, etc). Minor, minor, dar nu se poate ridica din pat. E evident progresul de la internare pana acum, a reinceput sa manance cate putin, dar are inca ameteli destul de puternice, se ridica doar in sezut.

Ce sa va mai spun ca pe 6 ian era programata la operatie (cam "de urgenta") a corzilor vocale pe care i se descoperisera chisturi destul de mari (asta era pe 22 dec, deci toate odata). Acum am amanat operatia dar mi-e teama sa nu o amanam prea mult si sa apara acolo complicatii.

as fi vrut sa vin cu vesti mai bune, dar macar sper ca "raul" sa fi ramas in anul trecut si de acum incolo sa avem doar insanatosirea!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La multi ani pe 2009 , un an plin de bucurii si impliniri va doresc

... m-am uitat in urma si am vazut ca nu am trimis mesajul care il scrisesem ... mare nebunie e pe la mine prin capatana ar fi de ajutor

Va si va si sa speram intr-un an mai bun!

lali fata scumpa si minte deschisa chirurgilor sa o faca bine pe mamica ta

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna dimineata!Poftiti la cafea!

Ms Lara,mullta sanatate mamei tale!
Ramy,am vazut fotografiile,Teolina a crescut...sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!
Aida,multa sanatate Emei!

Sa speram ca veti fi mai prezente in cafenea in acest an!

Mergi la inceput