Cafea cu aroma de femei *93*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

BUna fetelor.
Va multumesc pentru sfaturi
Sa va zic acum ca cu faza cu copii...de mult m-am gandit dar...pentru ca la noi salarile minimult pe economie sunt de 5 mil...si la o bona acum se da 3 mil...bun sa zic ca nu iau atat dar...nu le convine la mamici sa dea atata unei bone din cauza salariilor...ca de intrebat am intrebat...si chiar la un momentdat am gasit pe cineva dar a renuntat din cauza banilor...ca e foarte greu ca dintr-un salar sa dai la bona si sa iti ramana de cheltuieli si alte cele ...e greu...la gradinita am sa o dau la anul in toamna...de aici de la noi de la gradi...bine e de 4 ore...e cea mai apropiata gradinita de noi ...s-au facut restructurari ca erau prea multi copii...apai...no...mi-am cautat de lucru pentru acasa...da...de unde...si firma la care am luarat eu sa dus in cap...nu se mai da de lucru pentru acasa...macar...ma gandeam ca fac si eu un banut...chiar daca nu era chiar asa mult da era al meu...si mi sa spulberat visul....
Da cu vizitele...o sa mergem si la nasi si la socrii ca stau in aceasi casa adica nasa ne este sora lu Tibi si sta cu maicasa
Apoi ...eu nu am parinti... amandoi sunt morti.
NU prea am pe cine ma baza...asta este...inca sufar din cauza asta...dar...nu am ce face... trebuie sa trec de asta
Alice da asa e...trebuie sa le trec pe toate chiar daca...mi se mai pun si bariere trebuie sa le rup .
No fete...asta-i viata...acum vreo doua zile faccui si o depresie dar a trecut
Gata...v-am zapacit cu ale mele....
Lasa ca vedem noi cum o sa face...inca sunt optimista...inca mais per la bine...
Aaaaaaaaaa sa va zic....noi speram si la o prima de la firma de la sot...si acum mi-a zis Tibi ca cine stie daca le mai dau vreo prima asa ca...cica multi nu au mai dat prime.
la toate si scuzati ca va impui capul cu ale mele...nu e drept asa....

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ramyteo !
imi pare rau ca esti depresata. adevarul e ca acum multa lume trece prin situatia asta. si stiu ca e greu sa-ti pastrezi echilibrul.
eu abia astept sa plec in "vizita de lucru". noi de craciunul asta o sa ne instalam la socrii. pregatesc ei de toate. o sa iau si eu o paine si cateva dulciuri, sa nu ma duc chiar cu mana in ... buzunar. in rest, fondurile le-am directionat spre jucarii pt matei. brad nu facem ... fac ei. intretinerea cred ca o platim in ianuarie ... pt mine nu iau nimic, pt adi ... nimic. am cheltuit bani si pt cadouri la cresa ... asta e ... d-zeu cu mila.
zici ca se dau 300 ron pt o bona??? pai la bucuresti, tara tuturor posibilitatilor, se cere cam 1000-1500 ron, program intreg, doar sa stea cu copilul nu sa-ti mai spele si o cana. si programul intreg e considerat de la 9 la 17. pai eu la 8.30 trebuie sa fiu la serviciu si fac 1 ora in trafic. la 17.30 termin ... deci la 18.30 as fi acasa, daca as zbura ... de-asta am optat pt cresa. greu ... dar macar nu ma duce mai mult de 300 ron/luna cu tot cu "atentiile" lu' peste prajit ... ca traim in romania.
hai ca m-am aberat destul, dar azi am stare proasta si m-am "descarcat" la cafea!
pup!
pup si teo ... m-am delectat cu noile el perlute ... e mortala!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ioana nu se compara Bucurestiul cu Deva nici da ai vrea .

Cine mai bea cu mine o

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai ramy, da nu ceri 3 mil, ceri mai putin, ca daca ai 3 copii si iti dau 1 mil si jumate, ai facut aproape cat sotul. da zvon ca faci si casual, adica cand are omul nevoie. De asemenea, facut curat, nu pot sa cred ca la tine in orasel nu sunt si un piculet mai instariti, si ocupati, totul e sa incepi sa dai sfoara in tara, sa faci primul client, ca dupa aia se duce vorba.
lucrat de acasa e tare greu, o idee ar fi sa te apuci de confectionat bijuterii, si sa incerci sa le vinzi, nu la tine in oras ci in afara, la boutiquri...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

>
> l
>
>
>
>
>
>
> ----------
>
>
>
> E obosita si e
> tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.'
>
> O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua
> zi.
>
> Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din
> congelator pentru
> cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple
> borcanul cu zahar,
> pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste
> filtrul de cafea
> pentru a doua zi dimineata..
>
> Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in
> masina de spalat,
> calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
>
> Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune
> telefonul la
> loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
>
> Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un
> prosop la uscat pe
> bara.
>
> Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la
> birou si scrie o
> notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia
> de maine si
> ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
>
> Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o
> baga in
> plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru
> cumparaturi. Le
> pune pe amandoua langa geanta ei..
>
> Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu
> crema de
> noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
>
> Tata ii striga,' Credeam ca te duci in pat.'
>
> 'Sunt pe drum,' raspunde ea.
>
> Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura
> ca usile
> sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
>
> Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe
> noptiere si
> televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare
> in cosul de
> rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi
> termina lectiile.
>
> In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza
> hainele pentru a
> doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
>
> Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte
> importante pentru a
> doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea
> dorintelor ei.
>
> ...Minunat!...
>
> In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui
> in
> particular,' Ma duc in pat.'
>
> Si o si face ... fara nici un alt gand.
>
> Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce
> femeile traiesc mai
> mult?
>
>
> PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea
> sa murim mai
> repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
>
> Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va
> multumeasca
> pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
>
> SI APOI DUCETI-VA IN PA

Mergi la inceput

Buna fetele..
Ioana multumim ca te-ai delectat cu perloasele mai trebuia sa scriu da...sincer nu am mai avut chef...
Apai asa e la camin...gradinita...mi-a zis o vecina de aici ca a dat la gradinita 2 mil jumate ca sa acopere fondul clasei si rechizite. E dezastru...zau...Apai la camin...ce stiu de cel mai apropiat camin e asa...dai pe luna cam un mil si ceva....dupaia...rechizite si alte cele...apoi...imbracaminte...ca deh...nu poti trimite copilul la gradi in izmene NU stiu cum altii se pot descurca...sa plateasca tot si sa le ramana banii calumea...desi...stiu ca mai sunt oameni asa....
Maru
Dodo
W.
O sa vedem cum o sa facem...acum e ca si moarta treaba...si aici unde stau eu...nu prea sunt oameni cu stare materiala buna...cel putin cu cine vorbesc...toti se plang ca nu le ajung banii...no...ne plangem unii la altii
Hai lasa...trec toate ca de murit inca nu am murit
la toate!!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sa stiti ca in general se dau asa multi bani la gradi si la clasele primare.Eu i-am dat la liceu baiatului meu 20 lei pt. flori la profe si un cadou la diriginta.
Anul trecut cand am luat ca diriga cl. a5a m-am pomenit ca vin 2 mame la mine cu un plic cu o suma de bani 'sa-mi cumpar ce vreau eu'...Erau vreo 2 milioane,cam asa ceva.Nu le-am luat tare pt. ca probabil era o metoda folosita pana atunci la invatatoare.Le-am zis ca nu-s pe ...centura sa primesc asa ceva,iar flori sunt pe toate drumurile.S-au lamurit ca n-o fac pe nebuna si anul asta clasa mi-a dat un buket de flori,un bradut de vreo 20 cm,din ala in ghivece mici care tin 1 saptamana si gata.O sa scapati de beleala asta cand va vor mai creste micutii.Iar fondul scolii e de 30 roni pe tot anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mda ... pai mai avem cam ... 14 ani pana sa mai scapam de cheltuielile astea. la fond ne-au cerut 150 ron. inca nu i-am dat ... in ianuarie.
cam slaba miscarea pe aici. cand sa mai beau si eu o cafea cu voi ... ati fugit de inghet.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Buna fetelor.
UN we placut la toate!!!
W. ce tare ai fost
Ioana cam asa da...14 ani
Noi ne luam as aincet cate putin ...avem deja betele si instalatie si ne mai trebuie bomboanele si bradul Sa vedem...
La noi e o zi de ploaie...e asa de naspa...ca mi somn de numa...aio...parca nu ma trage firea sa mai fac nimic...e asa de intunecat....in loc sa ninga...of of...
Acum am treaba cu vremea
VA pe toate

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput