Cafea cu aroma de femei *93*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!
normal ... eu sunt mereu in urma. v-am mai citit pe sarite ... dar n-am putut raspunde.
l-am adus pe matei la cresa, am stat 3 saptamani acasa cu o viroza care nu mai ceda, apoi alte 3 saptamani a durat acomodarea. inca mai smiorcaie dimineata cand il las, dar pana plec, ii trece.
pupicesc pe toata lumea si sper sa trec mai des sa beau o cafeluta ... dc ma mai primiti!

pt aida si matza ma rog ... ma rog ... ma rog! atat pot sa spun!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!
cand vin si eu la cafea nu e nimeni .
hai ca mai fac o cafea ... poate va ademenesc!
o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele.
Stiu ca scoateti biciul da lucrurile la noi nu merg struna...acum ne-au venit toate pe cap...cum era sa stam si noi linistiti de sarbatori??? Nici gand ....Acum tot sper ca iesim la liman cat de cat...sper...
un lucru bun am facut is eu ...mi-am impodobit in casa...am facut atmosfera de Craciun mai speram si la bradut...si speram sa il putem cumpara...
Va pe toate!!!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ramy, ce s-a intamplat? esti ok?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele.
Maru mersi de intrebare...cu ale mele...zau asa...ca nu ma mai scap...mi-a venit reevaluarea la curent..am de plata 533 roni apoi au venit astia de la gaz...care ne-au pus sa schimbam un racord...sa mai punem un robinet...plus verificarea...avem de platit 140 roni...astea numa gaz si curent...acum inainte de sarbatori...ca doar se putea altfel? No...asa ca...gazul trebuie platit neaparat...curentul dam acum o parte si cealalta parte a zis ca pana nu vine urmatoarea factura...deci...o mai scoatem la capat cumva....speram acum sa putem sa ii luam un bradut cat de mic macar sa se bucure Teo...ca vorbeam cu cineva si ma intrebat cu mancarea cum fac? Si am zis ca plecam in vizite glumeam...asta este...vedem noi cum facem ca mai am de platit si altele...facturi...deci..noah...da acum trebuiau sa vina toate!!!!! Ce pisici sa fac...rabd...ieri am facut o criza de...nus tiu ce...fiere...pe baza nervoasa...nus tiu...da noah ...azi am umblat mult ca sa imi revin ca sa ma pot ocupa de Teo .
Mii de la toate si sa nu preluati starea mea naspa

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

ramy, ideea cu mersul in vizita nu e asa de rea.
Noi am avut asa musafiri anul trecut, cand fratele sotului a venit cu familia la noi de Craciun, ca cumnata facea facultate departe de casa, si venise saraca cu vreo zi inainte de sarbatori si era rupta. Si I-am invitat la noi ( nici cu banii nu erau pe roze).
Asa ca nu te gandi ca e ceva anormal, suna-ti familia si zi-le ca ii vizitezi, ia-le cadouri super simbolice, da super simpbolice, fa-ti buget, si du-te intr-o zi la mama, in alta la nasi, in alta la socri. Uita cat de nesuferiti sunt si gandeste-te ca nu faci gaura in buget

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

ramy, de ce nu dai tu sfoara in tara ca te ocupi acasa de copii mici peste 1 an? si mai iei 2 puiuti pe langa teo si mai suplimentezi venitul? chiar si acum de sarbatori sunt multi care ar vrea sa iasa si nu au cu cine lasa copii?
eu as zice in stanga si in dreapta, as face niste mici afise si le-as pune pe la blocurile din vecini, as desemna sufrageria ca loc de joaca, si nu stii cand apare primul client
ce zici?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna,fetele.Rami,nu poti gasi un loc de munca si s-o dai pe micuta la camin?Ma gandesc ca asa puteti iesi mai usor din greutati.O vecina,femeie respectabila,a facut menaj la vreo 2,3 familii ca sa plateasca datoriile facute cu plecarea sotului afara.Cu un singur salariu e greu,cat poti intinde de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata! fetelor, va dau o inka, voi ma invitati la o cafeluta? ca tare mi-e pofta, de cand n-am mai baut..

Ramy, o sa treci si peste asta, ca ti-am zis eu, cineva totusi te iubetse... ideea lui mru e buna, parca iti venise si tie odata in minte...

mai gagici, voi v-ati apucat de trebaluiala...eu nici gandul macra nu-l am la asta...cei e la serv au innebunit de tot, vor sa lucram inclusiv pe 24 , nu se mai satura....
oricum, bine ca mi-e bebita sanatoasa (ca am a doua confirmare ca-i fetita )...
de Stefi mai stii ceva? n-am vazut-o de un car de an pe-aci!

Aida mama...ce faceti voi?

ALICe
eu

Mergi la inceput