Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
Offffff,uitasem:Teodoran,un mare buchet de
si multa putere pentru a o lua de la capat!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Teo, unde anume e quatro ala ? da o harta ceva, asa trebuie sa faci pentru cei care se orienteaza mai greu in spatiu ( vorbesc despre mine, nu sariti !!! )
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Teo, unde anume e quatro ala ? da o harta ceva, asa trebuie sa faci pentru cei care se orienteaza mai greu in spatiu ( vorbesc despre mine, nu sariti !!! ) ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Statia de metrou Aviatorilor(in dreptul cladirii turn Raiffeisen Bank)-se traverseaza strada spre parcul Herastrau,in directia Soseaua Nordului).
Chiar la intrarea in parc,adica unde se intersecteaza B-dul Aviatorilor cu Soseaua Nordului,pe coltz,e restaurantul Quattro Stagioni.
Dar puteti intreba in zona,ca e de mult timp amplasat acolo!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Erina spune:
Papanash, uite aici: http://www.sapteseri.ro/ro/detalii-loc/quattro-stagioni/bucuresti/
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Am venit de afara, am stat putin prin parculet si am profitat si am intrat si intr-un magazin pt copii. I-am gasit cizmulite sin piele, imblanite si mai inaltute, am dat cam mult 117 ron, dar eu zic ca se merita, oricum si pe ghetute dadusem cam mult 72 ron dar am fost foarte multumita de ele. I-a mai crescut si ei piciorusul, acum poarta 21, sau cel putin la cizme oricum se iau putin mai marisoare.
Maine nu garantez ca ajung la BE, nu vreau sa vin cu Adelina, e cam frig si ar trebui sa vin cu autobuzul. Cizme i-am luat, asa ca as fi venit sa va vad, desi s-au subtiat randurile celor care vin. Iar la 13:30 nici-o sansa, e mult prea departe....
Luy nu am mai prins astazi cartea, la 6 cand a venit al meu acasa nu a gasit pe nicaieri, cica era coada ca pe vremea lui Ceasca. Eu nebuna nu l-am crezut ca a intrebat la toate tarabele din drum si m-am dus eu, am ajuns pana la Big si ioc carte..... a inebunit lumea
.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Teo frumosi nasi, frumosi fini, sa va traiasca!
Papanash, Erina, multumesc de intrebare, sora mea e bine, cred ca s-a resemnat, acum isi aloca tot timpul si toata atentia asupra fetitei ei. Acum asteptam rezultatele unui test pe care l-au facut fatului sa vedem cauzele.
myral spune:
Cecilia sanatate nasicii sa-si revina repede si sa se bucure de bebe!Teodoran
daca ai timp sa mai intri si pe aici sa ne spui despre Andrei.Am vazut-o si pe micuta Sonia, e o frumoasa, sigur se vor aduna banutii necesari, suntem multe care putem ajuta, buna idee cu teledonul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
greyeras spune:
Papanash noi avem manusi cu un deget, dar nici asa nu sta cu ele in manute. E un adevarat chin pentru ea, totusi acum este foarte incantata de cizme, tot incearca sa le incalte si le muta de colo-colo.
greyeras spune:
Trista poveste lui Teodoran, eu nici nu vreau sa ma mai gandesc.....