Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Cecilia, multa sanatate nasicii.
Si eu tot AII (ma deplasez mai greu dar daca trebuie merg).
Papanash, nu ai nici o problema cu faptul ca Daria a avut muci?
Daca vin trebuie sa o iau si pe ea. Pe de alta parte daca tot bat atita drum ma gindeam sa ma duc si la Baby Expo.
Daca ma gindesc bine i-am luat chiar si astazi o carte si o caciulita iar altceva nu prea ar avea nevoie...
Thinking...thinking...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Erina, va asteptam si pe voi, bineinteles
.Aviatorilor e mult mai aproape decat Polivalenta, practic dupa Podul Grand ajungi f. repede,maxim 10 minute.
Devylla, cum adica fara Erika ?Si noi cand o vedem ? Eu vreau s-o vad pe micuta
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Voi de care manusi ati luat pentru puiuti ? cu degete sau fara ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Cecilia, inseamna ca sotul ei are O1, grupa de donator universal.Sanatate multa.
Filme Ghighi
Erina spune:
Papanash

e bine ca e aproape. Treceti-ma pe lista va rog.
Am luat manusi cu un deget. Cind e treaza nu le tine in miini dar cind doarme sunt f bune. Am vazut azi la Okaidi o pereche imblanite. Cred ca ar fi fosrte bune pentru zapada.
Celia spune:
Am reusit si eu sa citesc d ieri si azi ...
Erina, ma bucur ca ati avut o zi placuta si va dorim sa aveti cat mai multe asa.
Prisi ,multumesc. Felicitari Mirunei pentru, trecerea fara efecte si dentitia spre completare.
Carpatina, ca si Cecilia sau Yaia , si eu pe Andreea o tin in brate cu capul spre genunchii mei si o fac sa rada , ma joc cu ea, asa ma uit si in gurita ei ...fac inspectia. Noi avem 6 dintisori 4 sus , 2 jos si 2 maselute de sus sunt ivite una in doi coltisori si una in unul. Si mie imi composteaza degetul cand o dau cu calgel.
Gabitz, La multi ani, Elizei!
Yaia, multumesc . Niciodata nu-i prea tarziu.
Offf...sanatate si refacere rapida piciului colegei. Cum a fost prezentarea sotului?
Bernix, sa folositi sanatosi achizitiile.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Erina spune:
Sabina kashu-chan, daca ar adice-o bunica pe Erika...
Celia spune:
Papanash, si Andreea are o pata alba pe unghiuta . Nu am cerut parerea doctoritei legata de ea .Sanatate multa, sa nu te mai chinuie astfel de crize , iar Ghighi sa treaca mai usor peste aparitiile dentare.
Greyeras, noi am patit-o in carrefour cumparasem 10 paini pentru una din pomenirile pentru tatal meu, si la casa ne trecuse 100 ... s-a rezolvat la biroul relatii clienti....
Cecilia, sa va traiasca nasicul , sa fie sanatosi amandoi si refacere rapida nasei tale.
Cristi sa treaca fara efecte peste vaccin.
Diwana, sa poarte sanatos noile achizitii Rares.
Devylla, felicitari. Placuta auditie.
Sabina, felicitari, ai avut o zi cu realizari. Sa folosesti sanatoasa onorariu caci il meriti din plin. Cam mic ,ce-i drept mi se pare...
Maria , pupici de la noi poate reusim sa-ti mai schimbam starea –dispozitia.Speram sa nu fie probleme cu serviciul sotului. Ce ne mai spui de Teuta , de Alex?
Teo , frumoase foto cu protagonisti super. Bine ca a trecut doar cu atat micul incident auto.
Teodoran, putere multa sa depasiti momentele mai grele ale vietii.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihailescu teodora spune:
Devylla
,ce voce faina ai!M-ai dat pe spate,zau asa!
Raluca,nu te bagi la un Quattro Stagioni?Luca e la gradi,Rares cu bona,meriti si tu un relax!

Am vorbit cu Tomasa,vine si ea!Oricum tin legatura cu toata lumea si anunt orice modificare!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
papanash, nu conta grupa sotului conta hartia cum ca a donat sange. Eu am 01+, deci nu conteaza....sper sa nu mai fie nevoie....se simte mai bine.
Erina 
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem