Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, multa sanatate nasicii.
Si eu tot AII (ma deplasez mai greu dar daca trebuie merg).

Papanash, nu ai nici o problema cu faptul ca Daria a avut muci?
Daca vin trebuie sa o iau si pe ea. Pe de alta parte daca tot bat atita drum ma gindeam sa ma duc si la Baby Expo.
Daca ma gindesc bine i-am luat chiar si astazi o carte si o caciulita iar altceva nu prea ar avea nevoie...

Thinking...thinking...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, va asteptam si pe voi, bineinteles .Aviatorilor e mult mai aproape decat Polivalenta, practic dupa Podul Grand ajungi f. repede,maxim 10 minute.

Devylla, cum adica fara Erika ?Si noi cand o vedem ? Eu vreau s-o vad pe micuta .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Voi de care manusi ati luat pentru puiuti ? cu degete sau fara ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Cecilia, inseamna ca sotul ei are O1, grupa de donator universal.Sanatate multa.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Papanashe bine ca e aproape. Treceti-ma pe lista va rog.
Am luat manusi cu un deget. Cind e treaza nu le tine in miini dar cind doarme sunt f bune. Am vazut azi la Okaidi o pereche imblanite. Cred ca ar fi fosrte bune pentru zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Am reusit si eu sa citesc d ieri si azi ...
Erina, ma bucur ca ati avut o zi placuta si va dorim sa aveti cat mai multe asa.

Prisi ,multumesc. Felicitari Mirunei pentru, trecerea fara efecte si dentitia spre completare.

Carpatina, ca si Cecilia sau Yaia , si eu pe Andreea o tin in brate cu capul spre genunchii mei si o fac sa rada , ma joc cu ea, asa ma uit si in gurita ei ...fac inspectia. Noi avem 6 dintisori 4 sus , 2 jos si 2 maselute de sus sunt ivite una in doi coltisori si una in unul. Si mie imi composteaza degetul cand o dau cu calgel.

Gabitz, La multi ani, Elizei!

Yaia, multumesc . Niciodata nu-i prea tarziu. Offf...sanatate si refacere rapida piciului colegei. Cum a fost prezentarea sotului?

Bernix, sa folositi sanatosi achizitiile.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Sabina kashu-chan, daca ar adice-o bunica pe Erika...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Papanash, si Andreea are o pata alba pe unghiuta . Nu am cerut parerea doctoritei legata de ea .Sanatate multa, sa nu te mai chinuie astfel de crize , iar Ghighi sa treaca mai usor peste aparitiile dentare.

Greyeras, noi am patit-o in carrefour cumparasem 10 paini pentru una din pomenirile pentru tatal meu, si la casa ne trecuse 100 ... s-a rezolvat la biroul relatii clienti....

Cecilia, sa va traiasca nasicul , sa fie sanatosi amandoi si refacere rapida nasei tale.
Cristi sa treaca fara efecte peste vaccin.

Diwana, sa poarte sanatos noile achizitii Rares.

Devylla, felicitari. Placuta auditie.

Sabina, felicitari, ai avut o zi cu realizari. Sa folosesti sanatoasa onorariu caci il meriti din plin. Cam mic ,ce-i drept mi se pare...

Maria , pupici de la noi poate reusim sa-ti mai schimbam starea –dispozitia.Speram sa nu fie probleme cu serviciul sotului. Ce ne mai spui de Teuta , de Alex?

Teo , frumoase foto cu protagonisti super. Bine ca a trecut doar cu atat micul incident auto.

Teodoran, putere multa sa depasiti momentele mai grele ale vietii.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Devylla,ce voce faina ai!M-ai dat pe spate,zau asa!

Raluca,nu te bagi la un Quattro Stagioni?Luca e la gradi,Rares cu bona,meriti si tu un relax!

Am vorbit cu Tomasa,vine si ea!Oricum tin legatura cu toata lumea si anunt orice modificare!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash, nu conta grupa sotului conta hartia cum ca a donat sange. Eu am 01+, deci nu conteaza....sper sa nu mai fie nevoie....se simte mai bine.

Erina

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput