Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
Am venit de la spital, nasa arata destul de bine, se pare ca nu mai este nevoie de sange, hemoglobina este aproape 8(nu am retinut exact) ceea ce este ok, daca maine bb primeste ok pt externare este posibil sa vina acasa.M-am intalnit si cu dr. a venit sa o vada si a bufnit-o rasul cand ne-a vazut, a zis ca daca mai aude de noi doua se lasa de meserie, eu cu acul, nasa cu hemoragia![]()
. am stabilit sa merg si eu sa-mi fac un control in ianuarie(in decembrie pleaca din tara) cand merge nasa la control si sa-l duc pe Cristi sa-l vada, ca altfel imi pune interdictie la iasa ei![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Pana la urma eu vin la baby expo, dar vad ca au renuntat fetele.
Luy, Roxana, Valentina,eu, Gabitz????, Greieras?????Daca mai sunt amatoare dati de stire.
Ar fi bine de stiut daca va asteptam fetele sau nu, eu o sa mai vin cu o prietena care are si ea un bb nascut in oct 2007, teoretic tot din gasca, dar nu a intrat pe la noi.
D-na Teo nu puteai organiza intalnirea in alta zi??????? imi pare rau ca nu am cum sa ajung si acolo, mi-ar fi facut placere.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Teodora si Daria era tare fascinata de cercurile alea si de cilindri. Acum ii plac cartile si sa ma "smocaie" si muste pe mine.
Diwana, interesanta semnificatia nick-ului. E super ca poti schimba culoarea asa des.
Si noi stam cu chirie aici si am tot felul de "artefacte" de arama Deja am strins si ascuns vreo 3 pungi mari cu alea mai marunte). Cum imi revin cu starea de spirit ii fac niste poze super Dariei. Butaforie am, trebuie sa gasesc doar costumatiile potrivite.
Daria a adormit. Ne-am tot jucat si nu a mai dormit somnul de ora 6 asa ca a adormit si ea mai devreme astazi.
Eu ma retrag la un dus.
O seara linistita, pe miine!
Teo
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
diwana spune:
Pana la urma m-au piscat de fund remuscarile si am schimbat sconcsul.
Cecilia, ma bucur pt. nasa ta. Sa se faca bine repede si sa se bucure de baietelul ei. Chiar haioasa faza cu dr. si voi doua.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Erina spune:
Teo e o "reminescenta" de la inceputul mesajului...
Cecilia, ma bucur ca e bina nasa ta. Sa ne spui cum il cheama pe bebelus.
Si eu ma gindeam ca e pe saptamina viitoare intilnirea sau pentru week-end.
Dar cred ca reusim sa venim si miine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
diwana spune:
| Citat: |
| Si noi stam cu chirie aici si am tot felul de "artefacte" de arama Deja am strins si ascuns vreo 3 pungi mari cu alea mai marunte |
Erina, ce sa mai zic eu, ca de cand stam aici i-am aruncat proprietarei doua paturi (as in beds, not blankets
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Buna seara, prezenta la apelul de seara! Sunt franta dupa sport, am fost la o ora de step si acum simt ca imi tremura picioarele. Am bagat si o sauna. Nu ma laudati inca, intrucat dupa conferinta am bagat 2 croissant si era cazul sa le consum.
Yaia, din pacate nu poti securiza 100%. Si eu ma straduiesc sa fie totul ok si abia cand se intampla accidentul realizezi ca mai era loc de siguranta. Cand avea Alex 2 ani s-a urcat pe un scaun de bucatarie pe care se urca fara probleme de mult timp. Eram langa ea, cu fata, nu faceam nimic altceva. Fractiune de secunda, scaunul s-a rasturnat si Alex a picat cu ohiul in piciorul scaunului. In secunda in care am ridicat-o era deja innegrita sub ochi si la coltul lui, in 5 era umflat complet ochiul. Pana la urma nu a avut nici fisura de arcada si nici de pomete, ne-am chinuit cu comprese cu gheata si Lioton. O luna si ceva a fost vanata. Cam asta. ce i-au facut la clinica baiatului? Bine ca e ok acum 
Papanash, eu sunt mai lenesa cu cititul la generale, daca e ceva urgent de facut sau ceva cu care pot ajuta, trage-ma de maneca pe aici sau da-mi PM. Cat despre manusi, am luat fara degete, e tare greu sa ii pun Alexandrei cu degete, pentru Bubu ar fi aproape imposibil.
Gabitz, eu vin maine pe la 10 si un pic, si stau maxim pana la 11.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Luy nu ma uita cu pozele si filmuletul.

Cecilia si
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Cum a fost prezentarea sotului? |
De fapt nu a fost o prezentare, am inteles eu gresit. A fost un soi de targ de locuri de munca pt. studenti si al meu sot si alti cativa si-au prezentat firma la stand, au facut reclama si au atras ceva studenti. De, aici te iau de pe bancile facultatii si te formeaza pt. slujba viitoare, nu ca in Romania unde te rogi de ei sa te ia la practica. Si aici te mai si platesc!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Erina Cecilia, ma bucur ca e bina nasa ta. Sa ne spui cum il cheama pe bebelus. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Victor Gabriel
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem