Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
Doloress spune:
Gabita
Sa fii fericita si iubita alaturi de baietii tai, sa ne traiesti si sa ne deschizi multe capitole!
Foarte frumos din partea sotului! Sa ai o zi minunata in continuare!
Fetelor, mare atentie, niciodata nu se hraneste bebele din biberon in pozitie culcat! Face infectie la urechiuse si poate duce la blocarea canalelor auditive , Ia uitati ce am gasit pe net despre asta :
Infants who are bottle-fed are more likely to develop ear infections than are infants who are breast-fed. Breast-feeding helps by passing along immunity from the mother that prevents middle ear infections. To prevent ear infections in your bottle-fed infant, hold your baby upright during feeding. Don't feed a child of any age from a bottle while he or she is lying in bed. Lying down while drinking from a bottle can lead to blocked auditory tubes.
O fata de la forumul de prematuri a patit-o cu belele ei, nici eu nu stiam de chestia asta. Copilul avea intarzaieri mari in vorbire, nu vorbea absolut nimic si avea 2 ani, cand s-a dus la doctor avea lichid in urechiuse acumulat de la hranit in pozitia culcat. El auzea saracul la vreo 25% din capacitate. I-a pus tubulete in urechi pentru drenarea lichidului si in cateva saptamani a inceput copilul sa recupereze cu viteza uimitoare. Ea credea ca e intarzaiat putin ca e prematur, cand colo el nu auzea nimic. Prima intrebare a doctorului a fost : Il hraniti culcat? Si intr-adevar il hranea culcat ca numai asa papa. Deci in ce priveste alaptatul la san nu e nici o problema, ca sanul e facut de asa natura incat lichidul sa nu blocheze caile auditorii, insa la biberon e alta treaba. Mare grija!
andreap spune:
Uitasem ceva:Laura,Simona,care ati comandat la Redoute,cand ati facut-o?mai primesc comenzi?ca s-a deschis LR.ro si ma gandeam daca mai accepta comenzi ep LR.fr...multam
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
iulia83 spune:
am fost prin oras de am luat caciulia/fular/manusi/ghetutse la fata. ca, deh eu nu-s gospodina ca voi
sa le fac singurica.
fata dormiteaza, ca-i cam stricai iar programul..
adidana tare clipul, insa reactia tatalui si ce privire ucigasa i-a tras mamei pusa pe distractie, m-au facut sa ma gandesc ca biata femeie si-a luat o mica cearta. dar bietul copchil, s-ar fi jucat, ar fi dormit [:-)]
mihaser ce n-as da sa fie numai 30 ron si la mine...
mi_bebelina fuga la spital...mai bine iti urmezi instinctul. sper sa nu aiba nimic broscutza. daca stau sa ma gandesc, si a mea dormea mai mult, manca putin, dupa cazatura, insa si-a revenit. numai ca eu am fost imediat cu ea la spital...mai bine du-te sa te linistesti sufleteste.
miss la mai multe nopti linistite!!! pupam Davidutul umblaret/ craciunel/zambaret...vad ca are si el lipsa de par la spate, dar mi se pare, sau e sub forma de inimioara???
simonica unde duce nesimtirea unora...ma crucesc! stai ca pe langa banii aia mai am si un tel nokia -dat tot asta vara pana il repara pe al ai - care l-a stricat si cica si acum dupa 4 luni e in service..asa ma minte. cred ca l-a vandut, asta mai mult ca sigur..ce naiba sa mai fac? ...cat despre scuzat, macar atat, astia nici macar nu dau un tel, tot eu i-am cautat sa vad ce au de gand si ma amanau asa de pe-o zi pe alta...
andreeap multa sanatate fetelor 
lilly la tine nu se pune, ca-i dai lapte direct de la sursa...e vb de fetele care dau biberon cu lapte praf [:-)]
nu-mi place lasagna...dar un mic parca as baga...
ylari si mie imi pare rau ca nu mai alaptez [:-(] cat despre branzica, asta e...baga altceva. ou fiert ai incercat? ca e mare deja...
hai ca dau send si revin. ma mut in bucatarie ca am impresia ca o deranjez cu tastatul...numa bine, mai bag si eu putina cioco si cola in burdihan...cred ca mai degraba asta e motivul ![]()
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii