Am copii dar as vrea sa adopt un sufletel

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

Ma bucur ca a deschis cineva acest topic. Pana sa citesc aceste randuri, credeam ca sunt singura care desi are un baiat minunat, isi doreste sa adopte inca unul. Cand ma gandesc la lucrul acesta, simt doar un sentiment de fericire. Imi doresc de ceva timp lucrul acesta si la fel ca si la florina, trebuie sa "lucrez" la convingerea sotului meu. Sper sa reusesc intr-o zi, ptr. ca daca nu-si va dori si el 100%, nu voi face sub nici o forma acest pas. Avem un baietel de 3 ani si ma gandesc cu tristete ca in lumea de azi, la un moment dat va ramane fara noi si taaareee bine i-ar prinde un frate. Pe mine personal fratele meu m-a ajutat extrem de mult;dar am crescut amandoi in aceeasi casa, pe cand la sotul meu, situatia e diferita. Desi are 2 frati, se simte singur la parinti pentru ca a crescut singur la bunici.Si atunci....nu stie cum e sa ai un frate. El a inlocuit fratii pe care nu i-a avut cu prietenii de afara. Dar...stiti ca nu se compara situatiile!!!
Imi doresc mult de tot sa ma ajute Dumnezeu sa-l conving si sa ne marim familia. Imi si inchipui cum casa ar fi si mai plina!!! Am fi mai multi la masa, in excursii...ar fi minunat!!!!!!

Cat ma bucur insa ca vad ca mai sunt si alti oameni care simt ce simt eu!!! Mi-as dori un baietel de circa 3-4 ani, nu bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Hellene, e minunat ca iti doresti un copilas de 3-4 ani pentru ca am inteles ca sunt copii, dar majoritatea parintilor adoptatori doresc bebelusi. E o schimbare imensa in bine pentru un copilas de 3-4 ani adoptia .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

Va pup, fetelor!
Speranta mea e in inima si incerc sa o pastrez la fel de vie. Intru pe acest forum si va citesc zilnic si-mi vine sa plang cand citesc bucuria mamicilor care au resit sa ajute un sufletel. Mi-as dori sa simt si eu acea bucurie, mi-as dori sa fie si eu printre aspirante, cu dosarul depus, asteptand doar clipa cea mare si nu singura ci impreuna cu sotul meu. Deocamdata nimic nou in privinta asta. O sa va tin la curent cand apare ceva nou.
Succes tuturor care-si doresc un copilas din inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor.
Deianira-nu toti parintii adoptivi isi doresc bebelusi, vor si copii mai mari peste 3 ani dar degeaba.Nu sunt!
Noua ni se spune mereu ca nu exista copii adoptabili,pur si simplu,de nici un fel de etnie,varsta etc...asa ca....stam si asteptam sa ne gasim minunea dar se pare ca au disparut cu totii....

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Simona, ziceam doar ca majoritatea vor bebe - si intr-un fel e de inteles - sa fie prezenti la primul zambet, la primul pas etc
Stiu ca e foarte complicata o adoptie, eu "am" o fetita cu care tin legatura dintr-un orfelinat, abandonata de mai bine de un an si totusi neadoptabila desi nici parintii, nici rudele nu o vor si chestia asta ma omoara . Singura prezenta constanta in viata ei in ultimul an sunt eu si acum e la cateva sute de km departare .

Mergi la inceput

Si eu ca sa tin legatura cu ea de cand nu mai e in TM am trecut printr-o ancheta sociala, iar asistenta sociala mi-a spus ca si daca va deveni adoptabila nu stie daca va fi adoptata pentru ca in vara face deja 5 anisori :-((.
Nu am scris postul de mai sus cu rautate, crede-ma, departe de mine orice intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

Deianira...pentru fetitza pe care tu o vizitezi shi la care tzii atit de mult...a fost declanshata procedura de declarare a adoptabilitatzii?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Deianira, ai mai fost la A? Ai terminat sesiunea? Mai lucrezi? Ce mai faci?

Mergi la inceput