Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti, ca de la serviciu nu mai am timp sa intru.
Am citit un pic pe diagonala ce-ati mai scris, sper sa termin de citit din urma si sa revin.
Poate mai intru mai tarziu. Acum va pup pe toate, ca trebuie sa fugim la cumparaturi! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori) 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicomico hello hello slabutza miscare pe aici, dar am un feeling ca dupa sarbatori iar nu vom vea timp sa citim noi suntem bine - bogdan sta in fundulet si rade tot timpul, bianca e vesela si ea dar are fff multa personalitate si a observat ca daca tipa obtine ce vrea pentru ca are un tignaaaaaaal de zile mari ![]() acum daca ii zicem nu mami...incepe sa tipe ![]() ![]() ![]() ma innebuneste efectiv, nu stiu cum o sa reusesc eu sa o mai educ daca ma amnipuleaza in felul asta in rest incerc sa fac fata tutror problemelor si ne pregatim sa plecam la munte de craciun am mari emotii sincera sa fiu pentru ca vom merge toti 4 in masina si vom dormi si in aceeasi camera ( iar bogdan e obisnuit sa adoarma singur, iar ba=ianca vorbeste jua de ora inainte de culcare |
Nico, eu sunt sigura ca o sa va descurcati voi si o sa va distrati la munte de Craciun!

multi piticeilor!Mama lui Razvan-Andrei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui norocuta
Julax, bulinuta Da, sunt incantata sa aud...sunt si eu pe aici, mai bine de o saptamana am actualizat si paginuta piersicutelor cu ultimele poze de la Oanaalex, michella78, gina . ..dar nu am apucat sa mai scriu. Am fost in minivacanta cu capritele mele, ne-am revenit, de maine incep din nou scoala...Anasia banuiesc ca ai sters din pozele mai vechi, asa-i?! |
Norocuta, pupici multi si de la noi!

Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
| citat din mesajul lui julax Gina,frumoase poze,ce simpatici erau toti,cum se uitau la tort Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclip Alex Poze si filmulete ![]() |
Multumesc mult pentru aprecieri, Iulia!

multi piticeilor!Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
| citat din mesajul lui crissa71 Pup fetele...mi-e tare dor de voi...dar nu mai am timp de nimic... Parca s-a scurtat timpul atsa...parca a intrat la apa.... Va sarut pe toate..n-am apucat sa citesc din urma...imi pare rau..promit ca revin dupa ce citesc .... Noi suntem binisor....am fost raciti...rau...acum suntem fornaiti si infundati...suntem satui de siropuri....etc...etc... Am si eu 2 probleme... 1.a luat cineva dintre voi aparat de aerosoli? E bun la ceva?! 2.de imunitate ce le mai dati?!!!Eu i-am luat Imunoroal junior...si am impresia ca nu-l tolereaza deloc....sau poate a fost o coincidenta..desi nu cred...mi-a vomitat de cateva ori...in anumite zile cand ia-m dat!!Poate ca l-am combinat cu calciul odata?!!Dar atunci ar fi trebuit sa vomite de fiecare data..nu?Nu stiu... Dar sambata am avut un botez...eram asa fericiti..ca iesim si noi...mergem la chef....ne socializam....nici nu gatisem nimic ca de mergeam acolo la masa..si a trebuit sa ne intoarcem acasa.. ca a inceput sa vomite...In ziua aia ii dadusem Imuno...si Ca pe la pranz.... Sau are rosu-n gat si Imuno e o.k?Parca mi s-a parut putin o amigdala rosie... Voi ce ziceti... Insistam pe imuno...ca mi-a palcut mie de el...are si echinaceea si tinctura de propolis care-i buna pt. giardia...!!! Offfff.... Va sarut pe toate, va doresc sanatate multa la toti! Si astept pareri si sfaturi... pupici Cristina si Ciprian(11.07.2006) |
Crissa, si eu tot Imuno Royal Junior ii dau inca de anul trecut lui Razvan si nu am avut probleme prea mari cu el. Noi l-am vaccinat si cu Prevenar luna trecuta si sper sa nu faca forme urate de raceala. Acum e si el putin racit. Sanatate multa lui Cipi!

Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

oanaalex spune:
Norocuta bine ai revenit.
Nicomico si Alex tiuie de-ti sar timpanele cand vrea ceva. Ce am facut eu si vad ca functioneaza i-am tot spus ca daca tipa nu-l inteleg ce vrea si il lasam in pace. Dupa 2-3 zile cand ii spuneam asa schimba dintr-o data crizele intr-o voce suava ceva de genul " pune kiki mouse please" de mori de ras. Avem deja o saptamana decand stam mult mai bine cu crizele si cere frumos ce vrea. Ce nu vrem noi ii explicam ca nu merge sau nu se poate si el zice ca vine nenea sa repare sau mergem agazin si cumparam lipici sa reparam, chestii de genul.
Sa va dam o veste mare... de 3 zile nu mai facem pisu pe noi numai cand dormim
(asta dupa ce trei saptamani facea pe unde apuca de-mi venea sa mor). Caca nu facem la olita sau wc cred ca din cauza ca el face greu si face cand il pun la somn si-si bea sucul. Este timp si pentru asta.
Va pupam pe toti.
Oana
17+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
bulinuta27 spune:
babee La Multi Ani! pentru ieri...scuza-ma ca nu am avut timp
te pup, sa fii fericita si implinita!
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Ramoon spune:
Fetele, nu am mai apucat sa intru sa raspund. Nu mi-a mers netu in weekend.
in primul rand La multi ani! celor care au mai sarbatorit un an, mamici, tatici 

In legatura cu viermisorii, azi ii mai duc o copro la analiza si gata ma linistesc sper…f. multa lume mi-a spus cum k ar fi trebuit sa iasa la atatea copro…si culmea e k acum e mai bine, a mai luat in greutate un pic.
Noi acum avem alta problema, k doar ce… a dat aseara cu gura rau de fotoliu si are limba taiata si ceva gheag de sange la gingie in fata si nu a mancat nimic de aseara k o doare rau… a vrut mama sa mearga cu ea la med. de fam. sa o vada un pic si nu a gasit-o

va las, k sunt la unca si poate am net sa vb de acasa.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
crissa71 spune:
[b]Babee:
[b]La multi ani[/b]!!!!

Sa fii fericita, frumoasa si sanatoasa alaturi de cei dragi!
Pupici multi la tot familionul.....!
Scuze pt. intarziere!
La multi ani tuturor....
bulinuta27 spune:
doamnelor,
Noi am avut intalnirea cu mosu aseara ![]()
am pus si poze 
anasia, norocuta m-am conformat si am trimis si pe mailul comun..va multumesc inca o data 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,

(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)