Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
julax spune:
Babee,La multi ani pentru 15 decembrie.Sa fii fericita alaturi de cei dragi

TweetyLa multi ani pentru ziua de ieri.Multa fericire 

Buli,am vazut pozele .Ce dragoste mare intre fiu si mama
Si jucaria aceea cu masinute,superba(i-ar placea si lui Alex),de unde ai luat-o?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
doniro spune:
Buna seara!
Babee, la multi ani, super-mamico!
Noi am fost ieri la Stefan Banica Jr la concert cu Daria. Cand a inceput a fost super impresionata (lumini, muzica, scena etc); dupa 2 melodii - "nu imi pace. vleau acasa a noi" + plansete. A luat-o tati langa scena, a inceput sa cante, sa danseze, sa aplaude si sa strige (la indemnul lui tati, desigur) "bavo, fane" si "bavo, nenea Banica". La sfarsit nu mai vroia sa plece.
Maine mergem la o serbare la gradinita (o prietena e educatoare), sunt curioasa ce reactie are Daria la intalnirea cu Mosul si la primul ei contact cu gradi...
Va mai plictisesc un pic sa va povestesc ceva: azi l-am pus pe Victor in tarc ca sa pot manca. Daria era cu mine la masa. La un moment dat Victor incepe sa planga. Daria: "ma duc la el sa il vad" (nu pot reproduce cum vorbeste ea, asa ca va zic in limbaj normal). Se duce la el si eu aud din bucatarie:
"Toto (asa ii zice ea), ce faci? Bine? Rau? Plangi? Spune, vorbeste! De ce plangi? Cine te-a suparat? Vorbeste, spune! Mami? Mami papa. Nu mai plange". Mai fetelor, stiu ca sunt subiectiva, ca sunt ai mei, dar moooor dupa ei!!!!!!!!!
Va pup!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
imi cer scuze, dar nu mai sunt la curent cu multe; de aceea le urez mamicilor noastre Babee, Tweety, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Tweety, sa ai o nastere usoara
!Babee, de
3x mamica
bulinuta, am vazut pozicile, e un scump Rares!
doniro, asa este, sunt niste scumpi; sunt sigura ca o sa-i placa la gragi; cat am fost plecati, am dus-o pe Alessia la gradinita, a fost super incantata, plangea cand o luam de acolo, mai mult dupa cumnata mea (educatoarea);
azi fii-mea a gasit flaconul cu crema pt masaj si mi-a "masat" peretele si televizorul din dormitor;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ioanaradu spune:
buna fetele!
vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.
o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
map spune:
Dragi mamicute si piersicute,
primiti de la noi urari de Multi ani, sanatate, voie buna, bucurii si lucruri bune. Craciun fericit si-un An Nou cu bine!
La noi vin bunicii luni si nu mai apucam sa intram pe net.
Cei mici au viroza, cu Luca am fost de mai multe ori la medic si la plamani nu are nimic. Robert a inceput insa de ieri sa faca febra, asta dupa o saptamana de tuse cand nu facuse febra Zilele acestea am alergat pe la medici, fizioterapie, farmacii. Dar trece si viroza asta si sper din tot sufletul ca pana la Craciun sa fim bine.
Babee, Tweety multi ani fericiti, sanatosi si voieosi!
Va pupam si sa ne reauzim cu bine in noul an!
Monica si trupa ei virusata!
Genie spune:
Doniro, ai toate motivele sa fii mandra de minunile tale! E adorabila Daria!
Babee, la multi ani si din partea noastra, cu intarziere!
Nu am mai apucat sa scriu noutatile noastre, poate va pun la curent zilele astea!
Va doresc tuturor sarbatori fericite cu multa sanatate si un Mos cat mai darnic!
bulinuta27 spune:
anasia 
julax am luat parcarea supraetaata de la metro, a costat 70 ron, si e misto, e tot o nebunie cu ea ![]()
pup toate fetele ca eu nu am tp de nimic, nu l-am vazut pe piti treaz de marti 

bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
SARILLA spune:
Buna, fetelor!
La multi ani sarbatoritelor recente, Babee si Tweety! Sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii!
Nu am mai scris de ceva timp, am incercat sa mai citesc, totusi, sa nu raman de tot in urma. Ma gandeam ca atunci cand erau piersicutzele mai mici, mai ziceam una doua..a mai facut aia, a mai zis aia..acum..daca progresele nu mai sunt asa uimitoare...ce sa mai zic?Ca imi face capul calendar toata ziua de cat vorbeste?Daca as avea si eu jumatate din energia lui Razvan, cred ca as arata super beton, ca as merge la sala de trei ori pe zi, si as mai face inca alte mii de lucruri pe care in mod normal evident ca mi-e lene sa le fac.![]()
Noi suntem bine, inaltuti si sprinteiori, cred ca ceva mai obraznici de la ultima postare, mai independenti cu siguranta...Nu mai vrea sa il ajut cu nimic, el sa se imbrace, el sa se incalte, el sa manance..el tot...Normal ca ne ia de 5 ori mai mult sa finalizam, dar...asta e...
Asa, in rest, e tare dragut, imita in continuare fapte si vorbe, stie aceleasi poezii dintotdeauna, ca nu l-am mai invatat nimic nou, si acum lucram la un colind, sa mai scoatem si noi un ban cinstit...
. Nu stiam ce sa il invat, ca nici eu nu sunt experta in colinde, asa ca am bagat un Buna,buna seara! scurt si la obiect, la care insista cu "ne dati sau nu ne dati" mai bine decat daca i-as fi zis eu.
La fel dramatizeaza si la "vai,vai,ce pacat" din "un pitic atat de mic" de zici ca il cunostea pe pitic personal.![]()
Va pup acum si, in caz ca nu mai intru pana saptamana viitoare, va doresc Sarbatori fericite!, un An Nou plin de sanatate si de impliniri si sa aveti parte de tot ce va doriti voi!
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor din ultimele zile: Babee, Tweety, Cristi(al lui She_wolf), Mali, Crissa!
Sa aveti numai bucurii in viata si sa vi se implineasca toate dorintele! 

Eu, in sfarsit, am intrat in concediu, vineri a fost ultima zi, pana pe 4 ianuarie 2009. Am avut in ultima saptamana o nebunie la serviciu, nu va pot povesti! 

Imi venea sa-mi iau campii si sa plec, sa nu mai vad nimic, pentru ca eu sunt cea mai veche si toata lumea ma innebuneste pe mine de cap cu orice problema, iar sefa mea si-a luat concediu mai devreme si am ramas sa-mi bat capul cu toti nebunii.
Dar... Acum am scapat si, in sfarsit, ma pot bucura si eu de 2 saptamani de vacanta. Pe 24 decembrie o sa plecam la socri, la Slobozia si mai revenim in Bucuresti pe 2 ianuarie. Abia astept sa mai scap si eu un pic de stres si sa mai aiba si bunica grija de Razvanel.
Poate o sa mai intru pe forum si zilele astea, desi o sa fiu destul de prinsa, pentru ca mai am niste analize de facut maine, iar poimaine o sa fiu o rasfatata: am programare la cosmetica, coafor si manechiura si pedichiura, unde o sa stau vreo 4-5 ore. ![]()
Ati facut bradul? Noi l-am facut aseara, e micut, dar cochet. A venit si mosul, mai devreme si o sa mai vina, daca am fost cuminti! Mai ales la Razvan, normal.
O sa pun si niste poze, dar cel mai probabil dupa sarbatori.
Daca nu mai reusesc sa intru, eu va urez de pe acum pentru sabatori toate cele bune!
Fie ca anul care vine sa va aduca lumina in casa, belsug pe masa, pace in suflet si sanatate in trup!
Sa ne vedem cu bine in 2009!
Sa fiti cuminti, ca sa vina Mos Craciun!
Sarbatori fericite!
La multi ani!
Acum va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori) 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
crissa71 spune:
Gina:multumesc mult!
.Si voua la fel va doresc!
Si multumesc tuturor fetelor care m-au suportat pe-aici de-a lungul timpului..si care m-au ajutat cu un sfat intotdeauana!
De asemenea urez si eu "La multi ani"!tuturor sarbatoritelor lunii...Multa sanatate si sa auzim numai de bine!Tot ce va doritit sa se-mplineasca!

Iertare ca nu le scriu pe fiecare-n parte!
Va sarut si va iubesc...mi-e tare dor de voi..vorbarete si active!