Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (226)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Sunt asa de necajita.....a murit Baran

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Cine e Baran??? Scuzati ignoranta.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabitz, stau linga Cora.

Andreea,i-a iesit Hgb 11.

Cea mai lunga lista cu ce "lipsa de" e la pofta de dulce...

Cecilia, chiar ca are program bun Cristi. Daria doarme un somn scurt pe la 11-12 si apoi pina la 5-6 nu o mai pot convinge sa adoarma.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Carpatina-austrian airlines, caci cu taromul e peste 800, iar cu sky in jur la 500!
Papanash-cine e Baran?
Ce face teo? mai stie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Baran parca e un personaj dintr-un serial turcesc, gen telenovela.

Fetelor care ma puteti ajuta, am facut comanda la babypoint, mi-au confirmat comanda, mi-au trimis acea factura proforma si mi-au zis sa astept mail pentru ridicarea comenzii, numai ca au trecut cam multe zile de atunci, cam cat dureaza la voi? M arefer la cele care faceti conmanda pe babypint.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Greyeras, comanda o poti urmari pe site-ul lor, te loghezi si vezi daca pachetul e in romania sau pe drum. asa cum scrie in conditii,de la data comenzii pana la livrare sunt 10 zile.

Baran e personajul principal din Havin,serial turcesc de pe canal d, descoperit din intamplare fiindca se muleaza pe somnul lui Ghighi.
Numai oameni frumosi in serialul asta, era o placere sa vad cum se imbracau si se aranjau tipele.L-am descoperit de putin timp si gata ,se termina. Baran e in realitate un cantaret in voga la ei.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum ca am aflat cine e Baran si nu imi mai poate cauza insomnii, mai am doar o curiozitate: care e povestea lui Nature? Ca m-ati facut curioasa. Si vreau sa dorm la noapte.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pe ultima suta de metri si eu, inainte sa merg cu fata la balet. M-am vazut si m-am relaxat cu Sabina, noi cica stam 10 minute si cred ca a trecut o ora. Acusica trebuie sa muncesc pana plec, asa ca va doresc o seara placuta si revin dupa ce il culc pe Bubu.

PS Pinacolada, mi se pare cam multicel 500 euro de persoana, probabil nu prindeti weekendul. Eu nu am mai zburat demult la Viena, cred ca ultima data a fost cu amniocenteza, dar atunci am luat bilet la business ca sa imi lafai burta pe scaun mare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Proverbul zilei!

"Cata vreme seful meu pretinde ca salariul meu este mare,
Pretind si eu ca am multe de facut".

Quote of the day:

'The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love'

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- nu, e 500 pt amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Roxana- cum ti se pare pretul biletului de avion viena dus intors 2 pers de pe 18 dec in valoare de 500 euro??? te intreb pe tine caci stiu ca ai mai fost, daca mai stie cineva sa-mi spuna si mie pls!!!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

e cam mult, dupa parerea mea. Noi am fost de 2 ori cu Sky Europe si n-am platit mai mult de 150 eur, dus-intors 2 persoane.

Filme Ghighi

Mergi la inceput