Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
jelimoni spune:
am si eu o intrebare pt cunoscatoarele legii
am o prietena care a nascut de 2 luni, si a primit o oferta sa lucreze 2 ore pe zi sa faca masaj la un salon,clienti are si i-ar iesi bani frumos,dar n-ar vrea sa piarda indemnizatia,intrebarea este,exista preo posibilitate sa faca un contract de colaborare cu angajatoarea ca sa isi poata pastra indemnizatia?sau ma gandeam sa isi ia o fata care sa o ajute si sa o angajeze pe ea oficial,si sa o plateasca ea din ce castiga?cine imi poate da un sfat va rog mult?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
mai, da' cred ca ieri a fost ziua cu copii urlatori! si al meu a facut show aseara. a urlat doua ture de cite 10 minute. nu-l durea nimic, era mincat, schimbat...ii pica nasul de somn...da' el avea chef de joaca. i-a trecut pina la urma...a adormit. nici nu stiu ce sa spun...face chestia asta periodic, la o luna jumate-doua...am impresia ca ne testeaza sa vada daca ii merge santajul. daca vede ca nu impresioneaza, nu mai face...e un smecher.
programul de somn din timpul zilei e destul de haotic...adica are una-doua-trei reprize de somn de durate variabile, de la o jumate de ora la 3 ore...niciodata nu stiu cind pica lat de oboseala si trebuie culcat...seara e in pat cel tirziu la ora 20.30. si doarme pina dimineata la 7.30-8.30, fara treziri (cu exceptia noptilor in care ii ies dintii). din punctul asta de vedere sint o fericita.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
roli25 spune:
Nu stiu cand mai apuc sa intru, suntem in mare alergatura, ne cautam casa, ne pregatim sa nasim pe 30 noiemb si am de alergat dupa cumparaturi...am o perioada tare obositoare ca piciu meu de 3 nopti are 3-4 treziri cu urlete...ar trebui sa ma apuc si de procesul de intarcare ca maine-poimaine se face sf de Decembrie si plecam in vacanta fara ei...incerc sa mai dau cate un ochi.
Va
am
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni am si eu o intrebare pt cunoscatoarele legii MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Eu lucrez, dar in acte este angajat pe post fratele meu,ar putea sa angajeze pe cineva doar in acte si sa lucreze ea sau la negru dar in ambele risca angajatorul f. mult.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
LaLa_20 spune:
Zuzici am si eu o intrebare...tot gasesc diferite retete pt.bebei de 11-12 luni cu sos alb(facut din faina,unt,lapte,sare)...Au voie copii asa ceva???...eu ma gandesc ca pica greu la stomac
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
monicaa...Am pus o reteta de budinca...revin cu restul retetelor...dupa masa de pranz a Biencutei...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stancutza spune:
Fetele, am gasit pe linkul dat de Dany parca, urmatorul post, despre SOMNUL BEBELUSILOR: http://babydex.blogspot.com/search/label/Elizabeth%20Pantley
IoanaCt, si la noi functioneaza adormitul la loc daca fac intuneric bezna in casa. Copilul nu mai vede nimic interesant, nu ne vede pe noi ca sa ne bazaie sa o luam din pat, deci isi gaseste degetul si se culca la loc. Dar bineinteles ca trebuie sa o linistesc putin inainte, sa nu fie suparata (ea cand se trezeste noaptea e suparata, plange - de ciuda ca s-a trezit).
Fetele care alaptati inca noaptea, sunteti niste eroine, pe bune, nu stiu cum va mai tin puterile...Eu nu mai stiu ce sunt alea mese noaptea de pe la 4 luni ale Sofiei, ok am mai alaptat-o cand se trezea plangand pt ca ma gandeam EU ca poate ii e sete, sau ca s-o linistesc, dar nu mai are mese regulate noaptea. Oricum, ii dau san de trei ori ziua, in afara de cele 3 mese solide, sa zica mersi nu?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni am si eu o intrebare pt cunoscatoarele legii MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
NU! doar sa lucreze la negru .. pe riscul ei!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Multumim tuturor pentru laude! 

Vad ca sunteti multe care va plangeti ca nu ati dormit noaptea trecuta...imi pare rau
Eu vreau sa o laud pe Daria ca de 2 nopti nu a mai avut nici o trezire in cursul noptii. A dormit de la 20.30 la 7.30 Sper sa o tina tot asa...In schimb sunt suparata ca nu prea mai bea lapte - de vreo 3 zile face figuri, nu bea decat 350 ml/zi, jumatate din cat servea inainte...
Am primit si eu azi mail ca suntem asteptate sambata la 10.50 la BE pt competitia mersul de-a busilea. Si tocmai mi-am adus aminte ca sambata avem pomana de 7 ani a socrului meu 
Ce rau imi pare...nu puteau sa ne programeze duminica...
La multe lunite clopoteilor sarbatoriti astazi!!! Sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
anca.b spune:
madalina, super pozele de la viena! i-am propus si sotului o iesire de genul asta...no chance, din pacate!
lala, eu zic ca e ok sosul ala...bine, nu in cantitati mari, dar cred ca merge. eu i-am facut la spanac un pic de sos din asta. si cred ca si la tocanita de pui merge.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii