LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
Sheritra spune:
Ancut, deci asa cu mr.Bou, cand m-a vazut de 52 de kile i s-a luminat fata aia naspa o fi crezut ca am slabit pt el
, si satisfacut deplin imi zice, pb ca sa-mi arate ca ma tine minte, eu sunt f relaxat si bine dispus, sper ca si dvs. Eu nu zic nimic, Cocei draguta cum e ea, pai doamna mai are o fetita si mai vrea o surioara! Aa inghitit galusca, isi dadea importanta. Dar la sf cand a terminat nu mi-a facut nici o urare cum se face de obicei, statea acolo, iti dai seama ca nu i0am dat nimic
!
Roxy Doamne Ajuta sa fim iar colege la Odisee, abia astept, mi-am pregatit si hainele de gravi, ma abtin din greu cand intru in magazine de bb sa nu ma duc si la haine de gravi sa-mi clatesc privirea!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Amy26 spune:
| Citat: |
| Sa-i dau si eu lapte fara lactoza? |
are episoade diareeice?
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
ANCULE- si a mea e deranjata, cred ca de la panadol, eu ii dau ceai d menta si smecta, iar la nan junior suntem la inceput; nan hn e fara lactoza;
BIANCA, ANDREEA mie cica mi-a venit coletul babypoint, dar sa se duca sotul sa-l ia ca ma costa transp 25 ron...ce magari!
SHERY - Alessiei nu ii miroase gurita, chiar daca a fost usturoi in papa;pai tu de ce sa-i dai fara lactoza?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adelamaria spune:
Sheri, tin pumnii stransi-stransi pentru joi!..Nici nu stii cat de stransi!![]()
![]()
Si mie uneori mi se pare ca-i miroase gura Ilanei, nu tot timpul...cred ca e in functie si de ge papa, probabil ceva probleme cu digestia?...zic si eu...Stiu ca la viermisori mai miroase gura, dar nu cred ca e cazul...
Anca, vezi sa nu-i iasa fetei vreo maselutza ceva...Oricum vreo 2 zile de regim (cat de cat) nu ii strica. La noi se rezolva relativ usor cand mai face moale, ca ii place ceaiul de menta ![]()
Multumesc pentru informatia cu Rotarixul. Chiar nu stiam ca se face doar pana la 6 luni...asta e! Imi pare rau ca n-am retinut cine mi-a dat info (iar sunt pe fuga!
), dar multumesc inca o data!
ellis spune:
| citat din mesajul lui adelamaria La noi se rezolva relativ usor cand mai face moale, ca ii place ceaiul de menta Multumesc pentru informatia cu Rotarixul. Chiar nu stiam ca se face doar pana la 6 luni...asta e! Imi pare rau ca n-am retinut cine mi-a dat info (iar sunt pe fuga! ), dar multumesc inca o data!![]() Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
si noi cam rez cu ceai de menta;
ROXXY - A ZIS DE ROTARIX.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
geo_ionita spune:
[size=3] LA MULTI ANI LIXA

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
olim spune:
salut
sanatate tuturor bolnavioarilor, nici noi nu ne laudam mai bine, ieri noapte alex a facut un puseu de 40 de febra si in 2 ceasuri nu mai avea nimic.Peste zi e vesel, manaca bine, insa isi baga tot in gurita si ii curg balele saracu
sa stiti ca si mie mi se pare uneori ca ii miroase gurita, dar marius zice ca numai eu simt
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR NASCUTI AZI SI IN ZILELE IN CARE NUMAI AM CITIT CE ATI SCRIS!
14 noiembrieAndrei
14 noiembrieEva Elenala
14 noiembrieIlana Andreea
15 noiembrieAdelina Elena
15 noiembrieAna-Sofia
16 noiembrieSophia
17 noiembrieBogdan Alexandru,
17 noiembrieMiruna Ioana,
17 noiembrieDavid,
18 noiembriePatrick
18 noiembrieSabinala
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Roxxy asa o sa fac cu laptele ,mersi mult ![]() Si eu i-am dat Eurespal degeaba ,Humex de care i-ai dat?cat? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
eu i-am dat iasminei humex expectorant ptr copii cate 5 ml de 3 0ri/zi.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
popbianca spune:
buna !
ellis, pai cum au dus parintii un copil cu febra la o petrecere?...eu tot astept minunea "pofta de mancare".....cred totusi ca acum a inceput...
multumim....e de martipan(cred ca ciuperca avea vreo 5kg/)
tu cand ai pus comanda la babypoint?
amy26, i-a placut tortul ff tare...in poza nu se vede dar tot l-a rupt pe margini....
creem , avem cucuie...si tot ne mai alegem cu cate unul...asta e..., poneiul rezizta la 100kg...l-am incercat...
nasoala treaba cu sotul tau...nu stiu,...al meu nu ar indrazni sa zica chestii de genu...sa-si faca ce mancare ii place(la mine e ca si la eladea...mama, soacra)...nu-l opreste nimeni...de cantat...mai mult piese de la radio
adinag, multumim ...ne-am straduit...si tot nu sunt multumita...ciupercuta aia nu s-a prea potrivit cu bazele
ancadragoman...mie cant de care zici tu mi se par mari...daca insa copila le bea...fffff bineee
multumim, anca a...darcalitatea pozei?...nasoala
vasari, "pe la 7 luni parca"...ai si uitat, asa mult a trecut de atunci?![]()
multumim bbyasmi ,de apreciere!
eladea...multumiri si tie,...pai astia de la babypoint
sherita, eu nu am simtit nimic nasol la respiratia ei...adevarul ca nuci nu am fost atenta; analize noi vom face la inceputul lui dec,dar nu pt. ca are 1 an...ci pt. ca noi tre sa le repetam
tinem pumni!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
acum va las...pana luni...
plec la Sinaia....fara sot...fara copil...cu colegii de birou...![]()
trai si veselie...copila la mama mea...
mi-am luat toale azi ca zau daca mai aveam ceva decent(office)....
acum va las...ca sunt pe nicaieri cu bagajele....plus ca tre sa impachetez si bubulina(pt. transfer)
fetelor!s-auzim de bine....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)