LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxxy80 spune:
Sheri, vreau sa te vad optimista. Si ia aminte la ce-ti spun (
): anul viitor vom fi iar partenere la Odisee, ai inteles?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Of Ancuto joi il fac, de luni dimineata stau cu rabdarea mai rau decat un bebeu cand ii schimbi scutecul ! Nu stiu daca voi reusi, ieri am avut durerea aia de cap care la mine prevesteste menstra, si mai am dureri la sani acolo spre cosul piptului, unde sunt nus ce glande, simptome la mine tot de menstra. N-am curaj deloc sa fac vre-un test de urina pana atunci, sa ma mai bucur astea doua zile, ca apoi gata vacanta! Ori e una ori alta, dar nu ma las, fac din nou in ianuarie! Vreau inca unul cat mai repede !Zici ca si voua un pic gurita? I-am luat pasta de dinti si periuta, dar pe spate la periuta zice ca e pt peste trei ani, naspa, trebe sa caut periuta de un an, si cica sa nu inghita pasta, pai ce are ea habar sa scuipe? Poate sa pun mancare pe periuta, ca o vomita imediat Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
Roxxy80 spune:
Anca, cand Matei a incetat sa mai tuseasca nu i-a mai mirosit gurita. Noi am scapat de tuse in 3 zile cu Humex. Incercasem si Eurespal, dar fara rezultate.
| citat din mesajul lui ancadragoman Roxxy si eu daca ma gandesc acum tot cam de cand tuseste ii miroase gurita. Sheri stai linistita ca o sa fie bine si o sa ai puisorul sau puisorii in burtica .Ia zi tu mie ce a zis marele Bou cand te-a vazut?anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Roxxy si
ancadragoman spune:
Roxxy asa o sa fac cu laptele ,mersi mult 
Si eu i-am dat Eurespal degeaba ,Humex de care i-ai dat?cat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Roxxy80 spune:
Anca, dupa ce se trezeste Matei o sa-ti scriu despre Humex. Am cutia in dormitor si pe ea scrie cat i-am dat si cel de Humex este.
| citat din mesajul lui ancadragoman Roxxy asa o sa fac cu laptele ,mersi mult ![]() Si eu i-am dat Eurespal degeaba ,Humex de care i-ai dat?cat? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Roxxy si
ancadragoman spune:
Acum am citit ca humex sirop se da dupa 30 de luni
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Roxxy80 spune:
Gata, s-a trezit Matei. Uite ce scrie pe cutie: Humex Expectorant, sirop pt copii si sugari.
I-am dat cate 3 ml, dar nu mi-aduc aminte daca de 2 sau de 3 ori pe zi. Cred ca de doua ori. I-a mers super bine de la el.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
Amy26 spune:
si eu ii dau Humex expectorant 2.5mlx3/zi...il ajuta sa expectoreze f. bine.Si Prospanul este foarte bun...noi l-am fol tot ca expectorant,dar am auzit ca merge si pe tuse seaca.
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Sheritra spune:
Mey da Aalesia nu tuseste, atunci de ce ii miroase gurita? O avea un pic de raceala si nu expectoreaza inca, sau poate ii iese vre-un dinte si o fi sangele care miroase de la gingie? Bine nu vad nimic din asa ceva si nici nu expplic bine, dar intelegeti voi ce zic. Sa-i dau si eu lapte fara lactoza?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ellis spune:
CATI - noi avem cutiuta muzicala, care functiona doar ca muzica de nani inainte, acum poate o ascultam 1 data pe sapt, mai avem Cleopatra Stratan si ii place, eu ii si cant, dar populara
, de petrecere, doine...ce stiu si eu...si dansam amandoua;
pana acum vreo 2 sapt nu se juca cu nimic mai mult de 1-2 min, asa ca mereu eram dupa ea; acum ne jucam impreuna, dar si singura, cu spirala cu bile, cu antemergatorul, cu un cub in care introducem forme, cu omida...adica eu stau la calc doar cand doarme ea, sau dc sta 5 min cu o jucarie, atat;
ii si citim cam de 3-4 ori pe sapt, dar amandoi si ea se uita pe poze;
ca-s grasa sotul nu zice nimic, il mai si cert
cand vad ca nu ma mai incape ceva, ii zic "da ce, tu nu vezi cat m-am facut, de c nu-mi zici sa nu mai bag in mine?!", dar sigur ca daca mi-ar zice, m-as ofusca toata![]()
cu mancarea nu e prea mofturos, dar sa fie carne, la urma urmei e bun si un sandwis
; ma straduiesc sa avem macar 1 fel de mancare gatita, iar acum e mai usor ca papa si Alessia cu noi - nu mereu;
Si are dreptate ADELA, noi ne impartim sarcinile, daca eu 'crap' sa pooata schimba, spala copilul, un piure, o supa stie sa faca, cam atat; si el se joaca cu puiul sau ii da sa pape...
ADELA - esti norocoasa dc gateste sotul; si cand am avut piciorul rupt am prferat sa gatesc eu decat sa ii dau lui indicatii la fiecare doua minute.
eu cred ca am sot bun si, asa cum zice el, eu sunt prea exigenta cu el in special![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

!