LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 23
ellis spune:
gata...citesc si eu ca tati sta cu sarbatorita, sa-i treaca sughitul...
MULTUMESC PT URARI ALINA,ANK, ANCUTA, ANDREEA, AMY, ANCA_A, ADELA, ECATERINA, MIHA, ROXXY, LAVI,
ANK - da ce fortzos e Raul scoata apometrul...
AMY - spune numele dr sa nu o nimeresc, nu de alta, dar iese cu scantei...dr noastra e super din punctul asta de vedere...vb tare frumos cu puii..
ROXXY, DANY http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/%20PozeNoi#5270454106572231090 IA UITE-I, BRE, LA O SUETA!![]()
ANDREEA - am mai plans o runda si la filmuletul vostru...poate facem si noi ca tati si-a luat 2 zile sa-si sarbatoreasca Mandra, asa ca are timp
; CE FRUMOS STATEA IN CADA! chiar vroiam sa zic ca nu e grasun deloc, daoar obrajorii-s de el...
BB - noi avem masa de fructe pt ca pana nu demult nu manca fructe mai deloc, acu', daca fata vrea, ar fi culmea sa nu-i dau; dar dupa laptic, la vreo ora ii dau si eu o bucatica de paine cu ceva si dupa alte doua ore papa fructe, dar nu mult, o juma' de banana+1 kiwi fara miez + 3-4 felii de citrice...ebine si cum dai tu, dar pastreaza diferentaintre masa si fructe de vreo ora jumate, pt ca din cauza timpului lor diferit de digerare, ar putea avea probleme cu stomacul;
CATI - tortul e de fapt prajitura turnata de la MIHA, transformta in tort, am facut unul aseara ce nu a mai ajuns a fi decorat, ca l-am mancat si am facut altul dimineata...din asta a papat si puiul si il mai pastram si pt neamurili care or veni...da' e bun, mai
, MIHApupam pt retetele tale
BB - fiimea nu tine in mana bibe, dar canita asta a adoptat-o din primele minute si acum bea si multa apa![]()
SA VA ZIC CA SARBATORITA MEA E...CHELIOASA, NU PUN POZE, CA AM PLANS IAR, A TUNS-O TA-SU, ASA FRUMOS A STAT...ARE CAPUL FRUMOS, DAR E ASA CHEALA...NU MA POT OBISNUI CU EA SI STA CU CACIULITA, CAND S-A VAZUT IN OGLINDA A INCEPUT SA RADA; MAINE CRED CA MERG SA-I IAU NISTE CHESTII SA-I PUN PE CAP, SA NU RADA LUMEA DE EA; EEEEIIII...SI DACA NU I SE INDESESTE PARUL DUPA OPERATIUNEA RUSINOASA...VEDE EL TA-SU, CA MI-A ULATIT MICA
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ROXXY, da unde intra mama atatea fructe, ca eu dupa o banana nu mai pot si altceva...si sunt ditamai dulapul...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
si iasmi ar papa la fructe non stop.... dupa masa de la pranz (pui cu sos) a papat imediat dupa si fructe: un mar mare+ o para+ o banana apoi dupa masa a papat branza cu smantana si mamaliguta si dupa o portocala.
stiti cumva: prea multa carne (slaba) poate afecta cumva?? e innebunita iasmi dupa carne!!!
maine papa painica cu pateu (sau omleta) si ceai la micul dejun, peste cu legume si sos+ fructe la pranz, iaurt cu banana dupa masa. si intre mese papa biscuiti, pufuleti, fructe.
eu
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si iasmi ar papa la fructe non stop.... dupa masa de la pranz (pui cu sos) a papat imediat dupa si fructe: un mar mare+ o para+ o banana apoi dupa masa a papat branza cu smantana si mamaliguta si dupa o portocala. |
Intreb si eu ca si Ecaterina...unde incape atata mancare mey?

Pupici si papaciosului Matei!
O banana, un mar, o para si 2 biscuiti+o cana de compot de struguri...toate o data mey?
Ellis,e tare scumpa Alessia...si ce frumos se joaca cu tati...

Ma bucur ca ti-a placut reteta de prajitura. Foarte frumos ai ornat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Ank83![]() |
Daca spun...ai sa zici ca am ceva cu tine.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ellis,e tare scumpa Alessia...si ce frumos se joaca cu tati... ![]() Ma bucur ca ti-a placut reteta de prajitura. Foarte frumos ai ornat. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... multam! f tare m-am chinuit sa fac trandafirii! |
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
Neata! ati dormit toate azi noapte? nici o discutie nocturna?
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
neata neata
eu am trecut la bucatareala...![]()
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
ce gatesti? ca sunt in pana...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR