LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
vroiam sa va intreb: voi mai aveti masa de fructe separata la bebei??? intreb pt ca noi am inlocuit-o cu micul dejun iar fructele le papa singurica intre mese sau dupa masa.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
nu mai e nimeni???????????
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
ellis spune:
pun si eu poze de azi, nu luati in considerare data de pe ele...aparatul e de vina...revin mai tarziu
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/AlessiaMaria20Noiembrie1Anisor#
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis pun si eu poze de azi, nu luati in considerare data de pe ele...aparatul e de vina...revin mai tarziu http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/AlessiaMaria20Noiembrie1Anisor# Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Superbe!
Ce fruos se joaca cu tati si ce bine merge! Felicitari!

Iar tortul...
...nu puteai si tu sa nu mai pui si taiat...ca se vede umplutura si pare deeeliiiicios!

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi vroiam sa va intreb: voi mai aveti masa de fructe separata la bebei??? intreb pt ca noi am inlocuit-o cu micul dejun iar fructele le papa singurica intre mese sau dupa masa. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
BB...ce sa-ti raspund...ca la cat mananca Sofi...ma lasi cu gura cascata cand citesc de Iasmina cum mananca. Eu cred ca e foarte bine!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Foarte frumos montajul. Si melodia... ![]() Ar fi frumos sa facem un asemenea montaj si cu bulgarasii. Cateva poze,2-3-4 Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
da miha, sunt de acord.. filmuletul cu Eric cam asa ceva s-a vrut a fi, de la prima luna pana in a 11-a...
eu sunt PENTRU!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
ellis frumoase poze si filmuletul in care se jaca cu tati e ffff frumos. sosetele si canita de baut avem si noi la fel....![]()
![]()
mami Lavi
si bubulina
creem spune:
Andreea si eu am vazut filmuletul....e foarte frumos
...eu construiam intr-o perioada videoclipuri in windows moviemaker..insa nu erau asa multe optiuni de efecte...bine...pe-atunci n-o aveam pe Sofi si aveam si timp..si alte preocupari![]()
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy80 spune:
BB, noi avem zile si zile. Cateodata ii mai dau si o masa de fructe, dar sunt si zile cand manaca multe fructe intre mese si atunci nu-i mai dau o masa separata. Matei tot timpul alearga cu cate un mar in mana sau banana. Eu acum ii dau dimineata si paine cu unt si cu gem / ou fiert cu branzica almette si cu putina painica / diverse budinci. Azi, de exemplu, a avut o masa de fructe seara la 19.30 (a mancat o banana, un mar, o para si 2 biscuiti+o cana de compot de struguri
). Noi stam f f bine la capitolul fructe.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze noi
creem spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 BB, noi avem zile si zile. Cateodata ii mai dau si o masa de fructe, dar sunt si zile cand manaca multe fructe intre mese si atunci nu-i mai dau o masa separata. Matei tot timpul alearga cu cate un mar in mana sau banana. Eu acum ii dau dimineata si paine cu unt si cu gem / ou fiert cu branzica almette si cu putina painica / diverse budinci. Azi, de exemplu, a avut o masa de fructe seara la 19.30 (a mancat o banana, un mar, o para si 2 biscuiti+o cana de compot de struguri Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze noi |
Voi stati bine la capitolul papa!!!!! Unde au incaput atatea fucte?