Puiuti de Randunici 2008! (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

floriio, Luca are un fel de botosei din cojocel, cu blanita naturala in interior si tin cald f bine.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Cami, spune-mi te rog de unde i-ai luat?
Am mai vazut la o fetita in parc si mamica nu stia de unde sunt cumparati, pentru ca ii primise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

floriio, eu i-am luat dintr-un magazin din Bacau, nu stiu in Bucuresti unde poti gasi. Daca nu gasesti iti iau eu de aici si ti-i trimit, nici nu sunt scumpi, vreo 30ron

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

floriio,cred ca ii iei papucasii prea mici la marime.nu ca ti-as da sfaturi dar eu am un bb nascut pe 14 martie,tu pe 21 aprilie.nici o luna diferentza.eu i-am luat de la canguru de aici din italia,sunt de piele totusi, si sunt cei mai ieftin papucasi,de fapt sunt botine,bocancei cum vrei sa le spui.si are talpa din guma ca sa poate impinge premergatorul sa nu alunece,problema e ca am luat nr 20.si in picioare nu are sosete decat strampi.tre sa aibe loc piciorul unde sa respire ca la nr 16 cred ca se simte ca intr-un corset unde iti ies tatzele pe afara...daca vrei cumpara-i cu cel putin 1 nr mai mare poate ai succes.ai vazut cum da iei mereu din picioare si din degetele de la picioare?poate nu are lok.zic eu .soer sa nu fie cu suparare!

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, am vazut acolo printre randuri beutura si ma bag si eu ca sunt fan Pepsi, nici insarcinata nu m-am lasat.
pentru Vladutz si tuturor bebeilor nascuti pe 18, sa creasca mari si sanatosi!!!
Cami, nici eu cica nu mai cumpar dulciuri decat pentru pachetelul Brianei, dar atentez si la alea deci regimul ... de luni...nu stiu care luni ca la mine pe principiul asta incepe saptamana marti.
Nicol- conte uite slipi pt bazin si aici - http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=25_45&osCsid=4047641ae665b0cff5d0254f9258ebce

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

aceeasi problema cu incaltarile avem si noi...acum are o pereche de ghetute imblanite in interior care tin cald deocamdata, dar sa vad cand va fi si mai frig...am dat 9,50 lei pe ele la un magazin de chinezarii

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da.am gresit.este o luna si un pic diferenta dar imi mentin cele spuse mai sus.a.si eu am 37 la picior si sotul 40.

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Cami, mersi mult de oferta. O sa mai caut pe aici, poate gasesc ceva la Baby Expo. Daca nu, o sa ma gandesc la oferta ta.
Nelia, nu ma supar mami. Andrei chiar are piciorul mic-mic. Ghetutele sunt marimea 18 si mai are pret de cam 2 cm pana ajunge piciorul in varf si celelalte din piele le-am laut sapt trecuta de la Happy baby si l-am probat cu marimea 18 si erau super mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

www.toyz.ro/papusi-bebe/zapf-creation/papusa-chou-chou-cu-functii-primul-meu-dintisor/" target="_blank">aici papusa aia pt Alex - si Briana o ochise dar am convins-o sa renunte, i-am spus ca nu mai e de papusi. Eu vorbesc care ma jucam cu papusi la 14 ani. Acum ultima varianta pt mos e un microfon cu karaoke si deocamdata Nenuco scoala , saptamana trecuta vroia Bella balerina, mai asteptam ca pana de Craciun se mai suceste de 10 ori.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cami de unde din Bacau?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput