Puiuti de Randunici 2008! (140)
Raspunsuri - Pagina 8
pucca spune:
Voi scoateti puiutii afara pe frigul asta? Si cum ii imbracati?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
ursuleata spune:
A papat la 7:30 200ml lapte
la 10: un castron plion cu mere, pere,si ioaurt.
la 11:30: 180ml lapte si acum doarme. Mult,.
Luny, socrii mei sunt varza, noroc ca s-a prins si relu.
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Voi scoateti puiutii afara pe frigul asta? Si cum ii imbracati? Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |
Ii pun body cu maneca lunga, dres, pantaloni,un pulover, o caciulita subtire si geaca care are si gluga.
tiker
Mami de ursulet
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Luny, socrii mei sunt varza, noroc ca s-a prins si relu. ![]() tiker Mami de ursulet |

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Ursule,
si eu vreau sa stiu cum .............., am si incercat
, dar nu a mers. Facem si noi ca evreu cu magaru' cind l-o invatat sa nu mai manince o murit magaru'![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
ursuleata spune:
| citat din mesajul lui gbutucica Ursule, , dar nu a mers. Facem si noi ca evreu cu magaru' cind l-o invatat sa nu mai manince o murit magaru'Giani .. Mamica de ANDREI ,.... |
e clar atunci, dar eu totusi vreau o retetatiker
Mami de ursulet
floriio spune:
FEtelor, problema noastra nu este cu ce il imbrac afara si cu ce sa il incalt?
absolut de fiecare data are piciorusele reci cand venim de afara. Ii dau un dres si peste o pereche de ciorapi. Avem una bucata ghetute care nu sunt din piele si care sunt imblanite. Si una bucata ghetute din piele captusite cu bumbac in interior. Cu oricare ii ingheata piciorusele. A, si peste ii pun aparatoarea de picioare de la carut si degeaba.
De unde sa ii cumpar ceva de incaltat (dar nu din alea de 300 Ron cum am vazut la Geox, ca nu am frate atatia bani
). Noi purtam si un numar fff mic...adica 16 este ok. Are talpita mica rau. Oare o fi ok? Ca mie mi se pare mult prea mica. Bine, dintr-un 40 si un 35 nu cred ca putea sa iasa un copil cu 46 la picior. Dar totusi...
underqueen spune:
ursule daca gasesti raspunsul, SHARE!!! ![]()
Eu nu l-am scos ieri afara ca a plouat; azi e frig si nu cred ca-l scot...mi-e frica sa nu raceasca...stiu ca nu voi putea sa-l tin in casa pana in aprilie, dar o sa mai ies cu masina in plimbari scurte...astept doar sa-si recupereze sotul permisul, ca l-a avut suspendat ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare

same as me!