va salut si eu, brasoveanca la origini.desi am fost cam plimbareata dupa terminarea liceului(6ani de studentie in cluj si acum de 2 ani la sibiu) vin destul de des la bv , la ai mei.ma bucur ca ne-am gasit si sper ca vom fi harnicute la scris.
ooo, bine-ai venit la noi ralubv 
astept cu mare drag sa mai scrie si fetele si de ce nu sa mai vina si alte fete noi ![]()
Am vazut ca a nins
la Brasov , ce frumos trebuie sa fie acum acolo , copacii incarcati de zapada, totul alb in jur
la noi la Tulcea azi a fost destul de cald, acum mai spre seara a inceput sa ploua si sa fulguiasca cat sa ude pe jos atat.
Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua si va astept sa mai vorbim
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
intr-adevar a nins tare frumos la brasov.
ce nu imi place este ca s-a facut frig si nu prea mai ies laplimbare. pana ne ambalam ne trece cheful si ai mei sunt plecati din bv zilele astea si ma misc greu cu carutul. noroc ci balconul..............
week-end frumos in continuare
fetelor pe unde sunteti ??
ralubv in ce zona locuiesti in BV ?
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Am intrat sa va urez :
In prag de Sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Va doresc : Sarbatori fericite! 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa